Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Trädgårdshelvetet

Kategori:

Då var det alltså dax... Att ta hand om trädgårdshelvetet. Hoppades in i det sista på hällregn i dag, men icke.. Klarblå himmel och sol. Bara att ut och röja alltså. Inser att jag går runt och är sur medans jag röjer och förbannar alla som ser trädgårdsskötsel som avkoppling. Vadå avkoppling? Morr.. Det är skitjobbigt! Dessutom kan jag inte använda handskar, eftersom jag tycker de är i vägen och nu har jag fått nå´n form av allergisk reaktion på händerna av nå´t jävla ogräs eller nå´t. Dubbelmorr!
 
Meeeeen... Ju mer tiden går och ju finare det blir i trädgården, desto gladare blir jag. När det väl är klart så är jag så helvetiskt nöjd med mig själv. Funderar på om man ska ta en timma då och då, istället för ett heldagsmaraton i trädgården? Äh.. Nej. Det är för mesar.. ;)
 
Efter drygt 4 timmars morrande i trädgården fick jag äntligen lagt mig på solstolen för lite avancerad avkoppling. Då händer det: Granntanten, det vill säga sommarstugetanten bredvid, kommer över och klagar på att gräsklipparen stör. Nu snackar vi ingen skördetröska, utan den lilla fina självgående klipparen vid namn Berra. Tydligen kallar hon Berra för "Helvetesmaskinen". Va fan? Är hon inte klok? Hennes jävla barnbarn låter ju som fan, men inte sjutton går jag till henne och bölar för det? Trippelmorr!! Blev tvungen att gå bredvid Berra med min ljudmätarapp från Arbetsmiljöverket. Han gick aldrig över 75 dB. Tänk då på att hon har en bit i från Berra.. Kärring!
 
Bara för att jag blev sur på tanten och nöjd med mig själv och min trädgård så avslutade jag min vita period. ;P Lite bubbel på altanen medan jag fixade mina stackars sargade händer och fötter. Lite rosé till den fantastiska förrätten bestående av grillade halloumi och sparris och en skvätt rött till ugnsrostade sötpotatisar och grillat kött. Mums! Nu ska jag försöka få i mig en efterrätt också. Tror jag väntar med den ett tag.
 
 
I morgon hoppas jag på en runda golf, annars blir det väl gymmet.
 
Puss på er!
 
 
 
Rosé och sol och snygg trädgård -  toppen!!
 
 
 

En ledig dag, minsann.

Kategori:

Soooooovmorgon, det ska man ha när man är ledig. Jotack! Vaknade strax efter 06:30 i morse, men va fan? Det är pensionärsvarning på det! Tvingade mig att ligga kvar till 8, men sen gick jag upp och gjorde frukost. Skönt i alla fall att äta frukost i lugn och ro. Åkte till gymmet och testade nya solariet och tränade länge, länge. Det ska man göra när man är ledig har jag hört. ;D
 
Åkte och handlade kräftor på vägen hem och sen gick jag och pysslade lite hemma. Planterade om en stackars blomma, som jag har gått och tittat på nu ett bra tag. Hoppas han har det bättre i nya krukan. :)
 
Tog mig ett långt härligt bad och sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer förutom att tvätta och göra rent tvättmaskinen. Snacka om att ha en ledig dag! Lyckades dessutom knäppa på TV´n lagom till att se ett avsnitt av "Time Team" som jag inte sett innan. Underligt, trodde inte det fanns några jag hade missat. Heja Time Team!! 
 
Nu blir det soffan resten av kvällen och lite jordgubbar att snacksa med. Ja, jag är fortfarande nyttig, det är därför jag inte nämnt ordet vin i dag. Dricker nämligen Fun Light just nu. Det är då fan inget fun med det!
 
I morgon är det tänkt att den jävla trädgården ska få ett röj. Detta INNAN grannarna kommer och klagar på att det anläggs någon form av regnskog på tomten.
 
Så.. Puss på er!
 
 
 
Riktigt så fin är inte min regnskog...

En vanlig dag.

Kategori:

Den här dagen har sett ut som typ alla andra dagar i mitt liv med jobb, gym och soffan. I stället för att trötta ut er med det så bjuder jag hellre på en av Thåströms bästa texter.
 
Fan, fan, fan
 
Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

En bra dag!

Kategori:

Vissa dagar är bara så bra. I dag har det  varit en sådan dag. Trodde väl inte det när klockan ringde i morse. Sovit dåligt, eftersom jag hostar så fort jag lägger mig ner. Konstigt att jag inte hostar när jag står upp? Nåväl.. Nyttig frukost och sen begav jag mig ner till expeditionen. Hade blivit förvarnad att telefonerna inte fungerade i går, men det var fixat i dag så det slapp jag ta itu med. Att vara själv nere på expeditionen var väl inget jag såg fram emot, men det gick bara fint. Fullt med mail att ta itu med och telefonen ringde hela tiden. Är så nöjd med mig själv eftersom jag fick höjt lönen hos en medlem med över 1500 kronor i månaden. Det är sådana här dagar man vet varför man jobbar fackligt.
 
Gick till Karma på lunchen och tog en grymme-Caesar. Fasen, vad gott det är! Satt där i min ensamhet och filosoferade, men det var riktigt trevligt. Åkte till gymmet efter jag jobbat klart, det var jobbigt där i dag, men vad gör väl det när det finns så trevliga personer att prata med där. Snygga är de också... En del.. ;)
 
Ägnade mig åt lite skönhetsvård när jag kom hem. Hårinpackning, peeling och ansiktsmask. Får se om man är lite snyggare i morgon. Nu sitter jag i soffan och mumsar jordgubbar. Tänk att det kan vara så jäkla gott! Skulle nog kunna äta det varje dag, tror jag.
 
Just det ja.. Gick ju till Clas Ohlson och köpte nytt skal till mobilen + ett displayskydd. Livstids garanti, 99 kronor. Ett fynd! När jag öppnade paketet fanns där TRE displayskydd. Vad ska jag med tre stycken till om det är livstids garanti!? Hihi..
 
Näh.. Nu ska jag sluta svamla. Puss på er!

Solen har minsann visat sig i dag!

Kategori:

Blå himmel och sol. Det är väl bara för att jag har kört inomhusaktiviteter i dag, antar jag. Lagen om all jävlighet existerar ju som vi alla känner till. Har jobbat med våra webbsidor i dag, kombinerat med att köra runt och fixat presenter till diverse arbetskamrater. En bra arbetsdag och jag hann med ALLT som jag skulle fixa innan semestern. Gott! Köpte en kartong jordgubbar som jag började moffsa i mig, med resultatet att jag drägglade jordgubbssaft över hela min föredetta vita tröja. Nu ligger den med fläckborttagningsspray i badrummet och man kan ju hoppas att den blir ren. :D
 
Åkte till gymmet efter jobbet och körde ett gott pass. Behövligt nu, efter en hel veckas frånvaro. Nu har jag ju golfat några dagar, men det känns ändå som jag bara har slappat. Skit i det, nu blir det gym varje dag resten av veckan. Prima!! 
 
Åkte hem och städade. Fan, vad gott att ha det gjort. Det innebär att jag slipper det på fredag när jag har en ledig dag. HA!!
 
För övrigt är jag inne på min nyttiga dag nummer två. Havregrynsgröt till frukost, Keso med rostbiff och sallad till lunch, jordgubbar till mellis och till middag gjorde jag en übergod stark kycklinggryta med gröna linser och quinoa. Mmmmm.. Jag är för bra! Sen att jag är jävligt godissugen just nu är väl bara att skita i? ;D
 
I morgon ska jag vara nere på expeditionen. Alla är ju lediga, så jag kommer få sitta där själv. Funderar på en lunch på stan, men sitta där själv? Folk kommer ju tro att jag inte har några vänner...
 
Nix, nu ska jag fixa lite och sen ska jag se på Morden i Midsomer. Det är sommar det!
 
 
Puss!!
 
 

Sammanfattning av golfhelgen.

Kategori:

 
Vin i tid och otid...
 
 
 
Ofantliga mängder god mat.
 
 
...och REEEEEEEGN!!!!

Dessa förbannade måndagar..

Kategori:

Somnade som en klubbad säl i går kväll. Var väl något trött efter helgens bravader. Vaknade pigg och utvilad, fast utan röst. Förkylningen har snott rösten och i dag har jag mest kraxat. Dagen har varit lugn och fridfull, trots att det är måndag. Vi har möblerat om på jobbet och det blev riktigt bra. Kul med lite nytt inför hösten. Inte för att jag vill tänka på den ännu, men ändå. Kollar man vädret kan det ju lika gärna vara november eller nå´t sånt. Blöh!!

Fick tagit mig i kragen och åkt ner till apoteket för att hämta ut mina jävla tabletter för handen. De ÄÄÄÄÄRRRR ju så billiga. Tog en på direkten och svullnaden minskade med typ hälften, så.. JA, de gör nytta. Typiskt. Dessutom har jag inlett min deffperiod i dag. Har tamejfan inte varit så hungrig på länge. Inledde med ett par kokta ägg, käkade gröna linser, tonfisk och salsa till lunch och en svampomelett när jag kom hem. Gör inte detta nytta, så utlyser jag en strejk och tänker sluta träna och tillbringa resten av mitt liv i en onepiece på soffan, käkandes praliner.

I morgon ska jag fixa våra webbsidor på jobbet innan jag går på semester, sen blir det gymmet och när jag kommer hem lär jag få städa. Sunkvarning, klass 1 här hemma. Blöh!

Näh. Nu ska jag slappa eftersom jag har klarat av månadens räkningshög.

Puss på er!

Hemma igen!

Kategori:

Tänk egentligen vad tre dygn går fort. Nu är första deltävlingen i vår lilla cup avklarad och hör och häpna - jag ligger tvåa än så länge i totalen. Alla andra gånger har jag legat hjälplöst sist, så jag är mer än nöjd med min insats. I dag hade vi väl inte världsbra väder, men det gick ändå okej. Det som kännetecknar den här helgen är: regnkläder på, regnkläder av, regnkläder på, regnkläder av... Ja, ni hajar..
 
Förutom golf har vi hunnit dricka enorma mängder vin, spelat ett par, hundra partier skitgubbe, sett på fotboll, skrattat en hel del och ätit en hel del god mat. I dag stannade vi på Eurostop i Halmstad och käkade hamburgare på Max. Sådana ställen ger mig ångest, eftersom jag ser alla överviktiga personer som absolut inte borde vara där. Sen att jag satt där med min vin-plöffsmage, det är ju en helt annan sak. ;)
 
Nu har jag packat upp alla kläder, kört en maskin tvätt och tagit mig ett långt, varmt bad. Nu blir det soffan resten av kvällen och i morgon är det ju jobb igen.
 
Puss, alla söta!
 
 
Min vinnarmedalj - Äkta guld! ;)

The winner takes it all

Kategori:

Dag två i Skåne och ny runda på banan. Faktiskt solsken i dag, bara lite regn. I dag avslutade jag som vinnare, 37 poäng och sänkning. Jag är för bra!! ;) Efter att ha förfestat på rummet och käkat världsgod trerätters då kollar vi nu på fotboll. Skål och puss på er!

Midsommarafton

Kategori:

Har överlevt ett dygn på Tyringe kurhotell. Vi åkte ner redan i går och öppnade BiB'en redan vid Hydro, vilket innebar att vi var hyggligt onyktra redan när vi anlände i Skåne strax före halv 7. Trerätters på kvällen och ut och spelade golf i dag 10:54. Rundan tog drygt 5!!! timmar, troligtvis beroende på de 4 långsamma tanterna framför oss. Väl tillbaka på hotellet körde vi lite förfest med vin och snacks och kortspel innan det var dax för midsommarbuffé. Nu sitter vi i loungen och dricker vin och kollar fotboll. Får se hur onykter man kan bli i kväll..? ;D Just det ja.. Nu är det klarblå himmel i morgon. Synd, med tanke på att jag hasat runt 5 timmar på golfbanan i ösregn.



Ha en härlig midsommar! Puss!!!

Midsommarlunch

Kategori:

Då var årets midsommarlunch avklarad och jag behöll NÄSTAN lugnet i år. Det finns ju vissa människor som bara inte kan låta bli att lägga sig i, men i år klarade jag mig i alla fall utan vredesutbrott som tidigare år. Mumsat sill och potatis och ägg och glass med jordgubbar. fy fan, jag ser ut som en gravid flodhäst efter alla jävla fester och studenter och kalas som varit nu det sista. Har nog lagt påä mig typ 2-3 kilo, så efter midsommarhelgen ska den här tanten gå på deff ett par veckor.
 
Efter jobbet, trött som en gnu, åkte jag till Mia och fixade mina fransar. Nu är jag snygg ett par dagar till. ;) Åkte hem och drog ihop en mumsig pastarätt med bacon och mums. Ni ser... Mat igen.. ;) Har packat väskan inför Skånetrippen - nästan i alla fall och sen har jag gjort lite allmän skönhetsvård. Nu bloggar jag, kollar Simpsons och målar naglarna samtidigt. Tur man är kvinna. ;) I morgon börjar jag halv 7, slutar halv 2 och sen blir det lite ränn på stan för att göra lite ärenden. 15:45 går bilen till Skåne för golf och vin och käckt umgänge. Mest vin hoppas jag..
 
Fan.. Nu kom jag på att jag måste ladda kameran. Går och gör det innan jag glömmer...
 
 
Hörs kanske lite sporadiskt nu ett par dagar.
 
 
Puss på er!

Cyklar en stund

Kategori:

I dag blir det blogg från cykeln. Ska ju ändå sitta här i en timme, så jag kan ju förena nytta med.... Nytta? 
 
Har varit på expeditionen i dag. Mycket pappersplock i dag, men gott att få det gjort. Eller ja.. Jag är ju inte klar, men ändå. 
 
På lunchen gick vi till det nyöppnade "Tullen" vid torget. Beställde en Caesar och personalen var allmänt skitotrevlig. Stör mig mer de dagar när jag själv är överdrivet trevlig. Tror dessutom de kryddade salladen med extra gluten, för fy faaaan vad magen har svullnat upp. Frågar någon om jag snart ska föda så vet jag inte om jag ska döda dem, eller bara svara JA.. ;) 
 
Som tur var hann jag prova en klänning innan magen svullnade. En blå, spetsklänning. Blått är ju inte min färg, men mina medshoppare tyckte jag såg näpen ut i den. Jag såg fan inte näpen ut ens när jag var 5 år, så klart som fan att jag köpte den.
 
Får seom jag kan fixa nå'n bra bild på den en dag..
 
I kväll ska vi på Tio Pepe och fira lite jobbkompisar. Ska bli trevligt.. Hoppas bara magen har lugnat ner sig tills dess. :( 
 
Just det ja.. Lägger med en länk till en riktigt bra låt som jag upptäckt.
 
Puss på er!
 
 
 
 
Listen to Skin by Sixx: A.M. on Spotify: http://open.spotify.com/track/7Cg7OoKzK3dF04d8LJHhQT

Måndag, alltid lika kul?

Kategori:

Så underbart härligt att gå upp måndag klockan halv sex för att få åka till jobbet och vara där i ungefär 12 timmar - not! Dessutom hade jag fullt med underliga ploppar i hela ansiktet när jag vaknade. Finnar?! I min ålder!? Fan.. Räcker det inte med rynkor?! ;)  

I alla fall så kom jag allt till jobbet, med ploppar och påsar under ögonen. Hehe.. Håller ju på att städa inför sommarstängningen, så jag drog i gång det projektet redan direkt på morgonen. Dessutom passade jag på att lura mina gulliga kollegor till att möblera om. Riktigt bra, gud så kreativa vi är!

Fick gjort en del nytta på rasten. Bland annat fick jag äntligen kört bort till Freeport för att köpa mitt hårvax. Jobbigt att vara så snål så att jag måste åka dit i stället för att köpa det hos frisören. ;D Dessutom slank det med lite annat smått och gott när jag ändå var där.

Har dessutom hunnit med ett utvecklingssamtal i dag, som har varit uppskjutet hur länge som helst. Gott att ha det gjort.

Nu sitter jag i soffan och funderar över morgondagens outfit. Vi ska ju ut och äta på jobbet för att fira lite blivande pensionärer och annat. Åker och tränar efter facket, så då måste jag ju packa det redan i kväll eftersom jag inte hinner hem  Äh.. förresten.. Hur snygg måste man vara i Kungsbacka en tisdag klockan 18:30? Skitsnygg..?

Jävligt kul att det regnar som faaaaan och tydligen ska regna hela jäkla midsommar nere i Skåne. BAJS!! Jag vil ha sol! Ska det vara så jävla svårt!???

Puss på er!

Inte 20 år längre... Eeeeeeller?!

Kategori:

Efter att ha kommit hemdrällandes närmare halv fem i morse, efter en riktigt jäkla kul kväll, så borde man kanske vara lite trött i dag? Jo, det är jag.. Lovar! Men, eftersom jag vägrar sabba en hel dag på grund av att ligga bakis, så har jag trotsat trötthet och huvudvärk. Började med att tvätta och städa bilen. Eller.. Det får nog kallas förtvätt, eller nåt för den blev inte så fin min lilla pärla. Får nog köra den genom biltvätten i morgon. Med bilen fixad, var en av mina två överhängande måsten jag har avklarade. Nästa är att ta itu med den förbannade trädgården. Fan, vad jag vill bo i lägenhet. Hatar trädgård och ogräshelvete. Funderar starkt på ett RUT-avdrag. 

När bilen var fixad tog jag mig en timmes promenad runt golfbanan. Borde kanske sprungit, men tror inte min kropp ska utsättas för hårdare motion än promenad i dag. ;D Resten av dagen hade jag tänkt att ligga i soffan och vara tämligen osocial, men tydligen dyker det upp besök här hemma strax. Inte vad jag tänkt, som sagt.. Men det får väl gå då.

I morgon börjar jag halv sju och det känns väl sådär att vara på jobbet till sex men har en del att fixa. Utvecklingssamtal, bland annat. Sen vore det ju bra om vi kunde bestämma hur vårt schema ska se ut till hösten, så jag kan planera mitt övriga liv. Stänger ju om 3 veckor, så det vore ju bra att lösa det nu.

Nästa vecka har jag en hel del inbokat. Tisdag ska vi ut och fira lite jubilarer på jobbet och onsdag ska jag göra mina ögonfransar så jag är snygg till midsommar. ;) Torsdag eftermiddag åker jag ju till Skåne och ska överleva tre dagar med golf. Eller.. Det blir väl mest vin, om jag känner mig själv och mina medresenärer rätt. ;P Ska försöka hinna till gymmet också. Hmm.. Det verkar som det blir på tisdag..

Nähä.. Nu ska jag tydligen vara social. Puss på er!

Färdig! Partytime!!! :D

Kategori:

img_4605 (MMS)

Färdig! Partytime!!! :D

Badkarsbloggande!

Kategori:

img_8243 (MMS)

Ska ju som sagt ut och käka i kväll och hälla i mig enorma mängder vin. Därför får jag ju se till att göra mig lite snygg och i dag har jag en äkta "me, myself and I-dag". Började med en go sovmorgon. Käkade frukost och åkte till gymmet. Passade på att sola innan jag drog igång ett schysst pass. I timma cardio och sen ben och mage. Åkte hem och drog i mig lite lunch, strök lite och gjorde manikyr och pedikyr.  Nu ägnar jag en stund i badet innan själva restaureringsarbetet börjar. ;)  Ska vara hos Josse 17:30 på nå'n form av fördrink och sen har vi bord 19:00. Hoppas bara inte det enbart är nötter ute på stan i dag. Jag är för gammal för det..  Puss så länge..

Tagga inför matchen..!!

Kategori:

Fredag och en underbart härlig dag på jobbet. Alla var glada och lyckliga. Kanske kan berott på solen som vågade sig fram? Vad vet jag... Inledde dock morgonen riktigt shitty. Lyckades med konststycket att försova mig, vilket ALDRIG händer. Drömde kanske nå´t trevligt? Fick rafsat på mig lite kläder i all hast och tyckte det var något som kändes konstigt. På lunchen kom jag på vad det var för fel. Ena bygeln i BH´n var borta, jag var snetuttad.. Nu har jag ju inga tuttar, men ändå. Konstig känsla. Nu är favvo-BH´n som jag köpte i London av alla ställen borta. Sorg i huset!!

Efter en dags fnissande och halvt slappande så drog jag till gymmet. Trampade på rejält på cykeln i en timma och sen körde jag rygg och axlar. Insåg att jag måste vara den tjej som svettas mest av alla i hela världen. Det kan ju vara bra att det syns att man jobbar, men lite ofräscht är det allt.

Väl hemma korkade jag upp rosét och tog en kaaaaaall dusch. Har klätt upp mig riktigt fint inför kvällen, eftersom jag tog på mig min fina, FIIIIIINA matchtröja. Kanske ska skita i klänning i morgon på krogen och ta den då med? ;D

Efter ett halvt ton tacos är det nu dax att börja tagga inför matchen.. HEJA SVERIGE!! Om det skiter sig, kan vi alltid trösta oss med att killarna är lika snygga oavsett vinst eller förlust! ;)

Puss alla söta...

Men, va´ faaaaan? Glömde jag berätta om skorna i går?!

Kategori:

Det dök ju upp ett par skor till i mitt liv i går. Nu har jag alltså två par.. ;D Jag gick i godan ro i korridoren på jobbet. Då, helt plötsligt kom en tjej från ett sånt där "Sälja jobbskor-ställe" inglidandes. Ah.. Kärringskor, tänkte jag vid första anblicken och tänkte gått i väg. (NEJ, JAG ÄR INGEN KÄRRING. TYST MED ER!!)  DÅ.. Där var de! Så jääääkla läckra, svarta sandaler med klack. Rätt så jävla svinläckra, faktiskt. Nu är de mina och de kommer att komplettera min outfit på lördag, då jag är utbjuden på middag och party av en snäll kompis som tydligen tycker att det är något att fira att jag fyllt 23. :D Jag kommer ju antagligen vara snyggast i stan.. Hehe..

I dag har jag inte köpt något alls, förutom fredagsfika tills i morgon. Nu kunde jag ju briljerat med mina enorma bak-konster och svängt ihop en kaka lite lätt, men eftersom jag tillhör kategorin människor som tycker man ska gynna de människor som har bakning till yrke, så blidde det köpekakor/ tårtor. Vill ju inte heller skryta allt för mycket på jobbet med mina exeptionellt goda bakverk.. Ähuumm.. Hihi..

Nu sitter jag och kollar på lite foton och inser hur mycket jag sörjer mitt blonda hår. Jo, jag är jättenöjd med färgen som bästa Stina förser mig med, men ändå.. Blont är blont.. Fast slitet hår är fult och därför får jag ju låta bli ett tag nu dååå.... :´-(

Tänkte ändå lägga upp ett par blondbilder, så kan ni också vara med och sörja... Delad glädje är dubbel glädje och delad sorg är roligare för mig.. Eller nå´t..?


Puss på er nu, sötproppar..



Blond i London.



Blond på bröllop i Hanhals.



Blond i Rom.



Blond hos trevlig jobbkompis i Varla.



Blond på kräftskiva i Fjärås.



På väg att bli blond hos bästa Stina.



Beige hemma.. Äh.. Rätt okey ändå.. Väl?! :)

Mjölk och kakor...

Kategori:

Tidig på jobbet och knappt några barn, rätt gott med en sådan dag faktiskt. Har mest flummat runt tills det var dags att sluta 13:45. Direkt efter jobbet hade jag en dejt med världens bästa frisör som hade det stora nöjet ett hitta en ny färg att pigga till tanten med. Slutresultatet blev som vanligt alldeles prima. :) Mitt i klippandet, ringde ortopeden. Hurra, äntligen får jag veta felet...!! Eller, nej.. Det fanns tydligen inga avvikelser när de mätte de där nervimpulserna. De fungerade mer än bra. Har jag ont i nacken, tro? Det KAN ju komma därifrån.. Men va fan i helvetes jävla skit jag har inte ont nå´n jävla stans förutom i ett ringfinger som ser ut som en böjd prinskorv!!!!

Morrmorrmorrmorrmorr!!! Ny remiss till handkirurgen i Varberg. Får man döda någon?!! Åkte till gymmet i ren aggression och körde ett fint pass som lär kännas i morgon.. ;P Fastän jag tränade på som faaan, var jag fortfarande sur när jag kom hem. Fortsatte med att städa hela huset, fortfarande lika grinig. Nu är jag klar med det och har duschat och tagit mig en macka. Schysst middag, väl? Nu är jag inte sur längre, utan tycker mest synd om mig. Därför har jag just hämtat kakor och mjölk som jag ska gotta mig med framför tv´n. Glutenfria, men det får väl gå.. ;)

Puss på er!

Ett måndagstisdagsinlägg...

Kategori:

Gårdagen blev ganska hektisk, faktiskt. Vi hade sommaravslutning på jobbet och jag var en av fem stycken i festkommittén. Själva festen började halv sju, men innan dess skulle det dukas och fixas och donas. Vi började runt 13-tiden och höll på i ett till gästerna anlände. Själva festen var väl så kus som man kan tänka sig en måndag när det dessutom är en Sverigematch i fotboll på kvällen. Halv nio rusade typ alla därifrån och kvar stod Forsgläntegänget och fick stå för disk och städning.



Kom hem strax efter halv tio och kunde se sista halvlek i matchen. Synd att vi förlorade, men jag vägrar vara en medgångssupporter, så jag hejar på de stiliga svenska pojkarna oavsett.

I dag har jag varit på facket och fortsatt med mina listor bland annat. Det är inte sant hur fort tiden går när man är där. Det finns att göra hela tiden. Kul!! Efter facket åkte jag till gymmet och körde ett litet rart pass. Så jäkla gott.

I morgon är jag tidig och ska hinna med både klipp och färg och förhoppningsvis gymmet. Eller städa här hemma? Borde jag egentligen gjort, men det får vänta tills på torsdag. Just det ja.. I morgon ska ortopeden ge domen. Borde ha någon form av betting under morgondagen om vad han kommer säga..

Nu ska jag slappa..


Puss!!

Strandbaden

Kategori:


Inledde lördagen med att gå upp tidigt och åka till gymmet. Gott att vara igång igen efter nå´n veckas hattande. Hem och duschade och packade och sen var det dags för den hemliga resan.

Den hemliga resan tog oss till Strandbaden i Falkenberg. På vägen ner stannade vi på Laxbutiken och åt lunch. Så jädra gott! När vi kom ner, så inledde vi med att gå till simhallen för att bada. Eftersom jag hatar att bada, så är jag nöjd med prestationen.. ;)

Sen var det dax att bli snygg och sen var det middag i restaurangen. Ryktet sa att Martin Stenmarck var på hotellet och mitt mission blev ju givetvis att leta upp honom. Jodå.. När vi satt och åt så gick han igen om restaurangen. Kunde ju inte gärna springa efter honom, men jag tänkte att kvällen är ju lång..

Efter mycket god mat och dryck så var jag redo för jakten.. Och...



Ta daaaaaaa...!! ;)




Överlevt!

Kategori:

Har överlevt två intensiva dagar på Lia Hof och vår styrelseutbildning. Mycket trevligt och givande, men jäklar vad trött jag är. Kanske kan bero på att jag vaknade 4 i morse och inte kunde somna om. :( Fick i alla fall åkt om gymmet innan jag tog mig hem. Var tamejtusan tvungen att röra på dököttet lite. Gott! Fick även tagit mig ett lööövely bad när jag kom hem. Det behövde jag och min hjärna. I morgon tänkte jag ställa klockan och åka till gymmet för ett långpass. Efter det är det dags för övernattning på hemlig ort för att fira mina svärföräldrars guldbröllop. Återkommer alltså inte förrän på söndag nu.. Ha en bra helg. Puss och kram!

Styrelseutbildning

Kategori:

Ligger just nu i sängen i mitt rum på Lia Hof som ligger 8 km från Ullared. Jättefint ställe, som tidigare varit ett konvalescenthem. Tror renoveringen kostat en miljard, typ.. ;) Vi har ju som sagt styrelseutbildning och vi har haft riktigt intressanta diskussioner blandade med lite syslöjd. :) Dessutom har vi avnjutit en middag nu på kvällen. Vid frågan vad det serverades för middag blev svaret: kyckling och potatis. Vad har ni för öl?: lätt, mellan och starköl. Vad har ni för vin?: rött och vitt!! :D Hahah.. Märks att vi är i urskogen!! Vi avslutade kvällen med att spela spel och nu är det som sagt läggdags. Toa och dusch är i korridoren och jag bor längst bort så jag hoppas inte att jag blir kissnödig i natt. Puss på er och sov sött !

Nationaldagsfirande

Kategori:

I dag har jag firat vår nationaldag på golfbanan. Hamnade i samma boll som två riktigt goa´gubbar från Falun. Har temejtusan aldrig garvat så mycket på en golfbana. Haha, sicka stollar! Golfen gick hyfsat, men jag hade svårt att koncentrera mig mellan skrattanfallen.

Nu har jag käkat grymmegoa middagen: grillad halloumi och grillad sparris till förrätt och fiskspett med pressad potatis till huvudrätt. Bra sätt att fira nationaldagen på. Nu ska jag vila lite och sen ska jag packa för min nya kurs jag ska åka iväg på tidigt i morgon bitti. Den här gången åker hela styrelsen till Lia Hof, som ligger nedanför Ullared, typ. Ska bli trevligt.

Annars händer det inte mycket mer i kväll. Lite manikyr och soffläge, tror jag blir passande.

Ha det så braaaaa.....!


Puss!

Studentfirande!

Kategori:

Det är ju inte alltid man kan dra i sig stora mängder rosévin på en tisdag, men om man firat student och det dessutom är helgdag i morgon så kan man det! Har haft en semesterdag i dag och inledde med att åka till gymmet. Har ju inte varit där så mycket nu, eftersom det är lite andra åtaganden i mitt liv. Typ jobb å fack. Man borde varit rik och känd, så man kunde fått vara på gymmet som en del i ens jobb. PT och egen kock. Det hade jag gillat...

Nu sitter jag och kollar fotbollen... Eller, nja.. Sitter ju med datorn i knät och bloggar, så jag kollar ju inte så mycket på TV´n, men jag vet att det står 1-1.

I morgon blir det sovmorgon och sen har jag en golftid 11:50. Gäller ju att bevara den oooootroliga formen man är i.. ;D Hahahah..

Usch.. har inget vettigt att säga -  i dag heller.. ;)


Puss!

Jävla måndag.

Kategori:

I dag har det tamejfan varit måndag och det var längesen jag var så trött på mitt jobb. Vettefan vad föräldrar gör med sina barn på helgerna, men de är helt jäkla förryckta.. Ont i huvudet sen i morse, grattis! För övrigt har dagen förflutit okey. Fått fixat en riktigt fin studentpresent. Funderar på att behålla den själv. ;) Dessutom har jag köpt ett hårspänne med en stor, röd blomma. Antingen är det en fullständig katastrof, eller svinsnyggt. Återstår att se. Funderar på att ha den i morgon om det inte hällregnar. Nä.. Nu har jag inget mer att böla om, så... Over and out!

40 +

Kategori:

För ett år sen sprang jag runt och irrade på Roms gator och torg med fasan över att fylla 40. I år har jag inte irrat runt så mycket med fasan över att bli ytterligare ett år äldre, jag får väl helt enkelt gilla läget.

Det som är trevligt med dagen är att jag fått det som stod på önskelistan. Den fiiina klänningen fråån Desigual och den gula parfymen från Puma och lite annat smått och gott som fina hårspännen och nagellack. Dessutom ska jag fortsättningsvis slippa att svettas ner min telefon när jag tränar. Fick en hållare att sätta på armen. Strålande!

Resten av dagen ska jag försöka smälta ett halvt ton marängswiss som jag knött i mig och så ska jag prova nya nagellacket med magnetmönster. Späääännnnnnande..!

Puss på er!

Åh Herrrrrrrrrrrre Gud!

Kategori:

Vissa saker är ju helt overkliga. Till exempel att jag ska spela regionfinal i Volvo Open Challenge den 21:a augusti. Jo, sant! Jag och Ulla vann tamejfan damklassen i dag och går vidare. Så jäkla kul!!! Dessutom vann vi varsin jättetjusig Kosta Boda vas. Ja, jag vet inte vad jag ska säga...

Nu dricker jag vin och har dragit ihop en najs blomkål/broccoligratäng. Den ihop med en schysst grillad ryggbiff, så kan jag somna gott i soffan i kväll. ;)

Tja.. Detta var visst sista blogginlägget som 40-åring.. ;)


Puss.. :D

Hemma igen...

Kategori:

Fy fasen vad det är tråkigt att köra bil själv. Speciellt i över två och en halv timma! Fick i alla fall sluta kursen tidigare än 16:00 och det var rätt skönt. Nog för att det var en bra kurs, men herregud vad trött i huvudet man blir av allt nytt. Nu sitter jag nyduschad i soffan och smuttar på ett glas rosé. Dessutom blir det hämtpizza till middag i dag. Passar in i mitt nya liv där jag mest sitter på röven. :D

Ska upp tidigt i morgon igen - golftävling 08:30. Hoppas fasen att vädret håller sig någotsånär okey. Sen måste jag städa i morgon också, har baskemej inte blivit gjort på över två veckor! Sunk!! Inte kul att behöva göra det på en lördag, men är ju uppbokad alla dagar sen.

Nu ska jag zappa lite..


Puss!