Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Växjö!

Kategori:

img_1728 (MMS)

Ligger i hotellsängen och slappar med ett glas vin innan den gemensamma middagen i kväll.  Är ju som sagt i Växjö på sekreterarutbildning och nu är dag ett avklarad vad det gäller inlärningen i alla fall. Trevliga människor och en lättsam stämning. Najs! Det enda tråkiga hittills i dag var resan hit. 2:45!! Tur jag tog med Gyllene Tider att digga till i bilen. :)  Nu ska jag strax duscha och göra mig snygg inför kvällen. Puss!!

Ny dag, ny utbildning..

Kategori:

I dag var det dags för skyddsombudsutbildning nere på stadshuset. Det är väl alltid intressant, men jag lär väl mig inte speciellt mycket på dessa tillfällen. Kul att man faktiskt kan lite, men ändå bra att få det repeterat. På lunchen gick vi till Tio Pepe och det enda glutenfria alternativet var nå´n form av makrill i senapssås. Det verkade ju okey, så jag slevade upp ett lass... Med 238494050660504 stycken ben i!!! I helvete heller att jag kunde äta det!! Som tur var har de bra salladsbuffé och fisk och skaldjurssoppan var god! :)

Efter kursen var det ääääääntligen dags att åka till gymmet igen. Fasen vad gott att få komma dit igen. Låter som jag inte varit där på hundra år, men det känns nästan så. Nu dröjer det till nästa gång igen, beroende på kurser, golftävlingar, kalaser och student... Jag får väl uthärda.

I morgon åker jag till Växjö på sekreterarkurs. Kul med kurs i sig, men faaaaan, 25 mil!? Orkar fasen inte köra. Tråååkigt och jag får gå upp svintidigt.

Nu ska jag packa lite och sen får jag väl kolla på Zlatan och grabbarna.

Puss!

Två dagars uppdatering.

Kategori:

Slarv i går igen med bloggen. Sanningen är den att jag fastnade i mitt nya mobilspel i gårkväll och förträngde bloggen. Spelet heter Lords and Knights och är svinkul. Skaffa det inte, för ni blir beroende!! ;) Annars var gårdagen trevlig. Vi hade avslutning med föräldrar och barn där vi hade poängpromenader och barnen sjöng så man blev alldeles rörd. Jättefina presenter fick vi av de barnen som börjar skolan nu till hösten. Bland annat varsitt halsband, som de valt ut personligt till var och en. Kul!!

I dag har jag varit nere på facket. Var askulterande på stora samverkansgruppen nere på stadshuset. Intressant! För övrigt har jag hunnit med att handla födelsedagspresenter till släkten och gjort mina ögonfransar. Nu blir det välbehövlig vila i soffan. I morgon ska jag gå på en skyddsombudsutbildning och sen MÅSTE jag verkligen till gymmet. Blir typ bara en gång per vecka nu i två veckor, istället för 4 eller 5 gånger, som jag brukar.. Ångest!!!

Just det ja.. Om ni någonsin köper en ny, trendig, liten tub med blå klägg som man ska dosera i toastolen genom att sätta små kluttar med doseringsmåttet på förpackningen... Tryck inte för hårt..!! :D

Puss å kram på er!

Nöjd!

Kategori:

Först och främst var det ju kul att Sverige tog hem Mello i går kväll. Segt att det höll på till halv ett, med tanke på att jag skulle upp 06:00 i morse för att spela en golftävling. 08:00 var det dags att starta. Jag fick givetvis traska bort till hål 13 och börja där. Fint väder och trevligt sällskap i bollen, gjorde att rundan blev riktigt trivsam. Närmare fem timmar senare kom vi till slut in och då visade det sig att jag hade gjort en bra runda. 68 slag! Riktigt nöjd med min insats. Ännu mer nöjd när dessa 68 slag räckte till vinst i C-klassen. Kul..!!

Helgen har i helhet varit riktigt bra och det är ju tur, för nu är det två helspäckade veckor som väntar. Mycket fackligt arbete och diverse kurser. På torsdag drar jag till Växjö, men innan dess ska det hinnas med en hel del. Tror min träning kommer hamna lite i skymundan, men jag får väl överleva detta.

Nu ska jag stryka lite till morgondagen.


Puss!!

Ska gottgöra gårdagens mesinlägg..

Kategori:

Ännu en hääärlig dag med sol. Det kan inte finnas något som är bättre än solsken? Skulle vara glass och choklad då, men sol kommer ändå på en hyfsad tredjeplats.. ;) I dag har jag varit väldigt aktiv. Inledde dagen med en storhandling på Ica Maxi. Najs med lite käk i huset igen... Nackdelen är ju att man är sugen på allt som finns hemma nu.

Åkte till gymmet och träffade 6 andra idioter där. Inte fullsatt precis.. Men vafan.. Man måste utnyttja autogirot. ;D

Fick köpt blommor till mina utekrukor och det blev så fint så fint. Å andra sidan var det ju inte svårt att bräcka förra planteringen. Vissna påskliljor och krokus.. :D Rensade även lite annat skrot i rabatterna, så jag har varit riktigt präktig i dag, minsann. Enda eländet med att vara ute i solen är att jag fått schyssta vattenblåsor på vänster axel. Funderar på om det är en biverkning av mina underliga mediciner? Har faktiskt ALDRIG fått sådana innan i mitt liv, så det verkar konstigt att få det nu?

Skit samma.. Har i alla fall njutit till fullo av sol och värme. Körde till och med lite medelhavsinspirerad middag. Grillad Halloumi med honung och tomatsalsa och sen blev det grillad ryggbiff med grekisk sallad.

Nu väntar jag in årets absoluta sprittillställning- Mellofinalen.. Tyvärr ska jag upp klockan 06:00 i morgon för att spela en tävling. Jävla taskig tajming.. Hur full kan jag bli i kväll utan att lida i morgon? Det återstår att se.. ;)


Puuuuuuussssss...... <3

Säger bara: skål och trevlig fredag!!!

Kategori:

img_7324 (MMS)

Säger bara: skål och trevlig fredag!!!

Dejt med flickorna.

Kategori:

I dag var det dax för träffen med gamla tjejgänget igen. I dag samlades vi på Pascha lounge och jag åt i vanlig ordning Caesarsallad. Jag är för jävla enkelspårig. ;) I alla fall så hade vi i vanlig ordning förbannat trevlig. Tänk att man kan fnissa som när vi var 15 varje gång vi ses? Haha.. Kul som tusan är det i alla fall. För övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Enda eländet var väl att nyckeln till vår vattenkran på utsidan är borta, vilket gör att jag inte kan koppla på vattenspridaren åt barnen. :( Får ta med mig den jag har här hemma.. Vi måste ha vatten!

Nu sitter jag i soffan och förbereder mig för Anna Skipper i vanlig ordning. Sen får jag väl orka sitta uppe och heja på Loreen. Det är ju fredag i morgon, så det får jag väl orka.

Näh.. Nu ska jag kolla FB! ;)

Puss..

Rätt så varmt,ja..

Kategori:

Fast det är faktiskt inte menat som gnäll. Jag älskar solen!! I dag tog jag fram vår vattenrutchbana på jobbet och jäklar vad kul barnen hade. Jag hade ju lika kul själv när jag spolade vatten på dem.. Kort dag på jobbet, slutade kvart i två. Åkte tilll gymmet.. Ja, jag inser själv att jag är tokig när jag åker dit i det här vädret! ;) Men, ja ja...

Tänkte ligga på altanen en timma när jag kom hem, men fick ge upp efter 40 minuter. Det var faktiskt för varmt. Var duktig och städade här hemma i stället och sen var det jäääkligt skööönt med en kall dusch. Körde ett konstigt middagsval i dag, dessutom... Blev så jäkla sugen på ostkaka och funderade på om den var glutenfri. Har inte käkat ostkaka på hundra år och hur kan man bara bli sugen på det?! Fick svängt in på ICA för ayy köpa en. Nu visade det sig att lättostkakan var glutenfri, men inte den vanliga. Så, lättostkaka fick det bli.

Nu ska jag göra i ordning mina naglar med lite färg. Har bara kört nagelstärkare nu i flera veckor och då kan jag ju inte ha färg på. Eller, jo det går ju.. Men eftersom stärkaren ska på varje dag, så blir det ju jobbigt.. Ja, ni fattar.. Nu ska jag i alla fall poppa till mig. FÄRG!!

Tänkte dessutom gå in på en av mina favvosajter och handla hem lite nya ansiktsprodukter. Inga rynkor i detta fejset, inte..! ;D

Puss på er...

Glassköp..

Kategori:

Jävlig rolig rubrik, eller hur? ;) Grejen är ju det att bara kunna hinna sticka iväg på rasten och köpa en glass är jävligt roligt. Som ni förstår har jag varit på expeditionen i dag, annars hinner man inte sån´t. Nåväl.. Vi gick till glassaffären i parken och där stod jag och yrade om smaker och dittan och dattan när tillslut tjejen som jobbade frågade: "Är det Ann-Britt?" Öhhh..? Ja, det var det ju.. Och när jag tittade riktigt noga, såg jag ju att det var lilla Amanda. En av mina allra första elever från Hammeröskolan. Herregud, jag vet ju att de är stora, men kollar fortfarande på 1.20-höjden när jag tänker på gamla elever. Riktigt kul att se henne och hon kom till och med ut ur kiosken för att ge mig en kram. Jag har inte varit jävlig mot alla barn, alltså.. ;)

Just det ja.. Anlände först till expeditionen i dag och skulle slå av larmet. Det pep inte, så jag antog att det inte var på.... Det var det! Jäääääävlar, vad det lät.. :D Hihi..

Åkte till gymmet efter jobbet och sen var det dags att åka hem. Första jag gjorde när jag kom hem var att byta till sommartäcke. Höll på att avlida av värmeslag i natt och inte faaaan blev det bättre av 03:54-pippin i trädgården...Helt omöjligt att somna om, så det var bara att vänta in att klockan skulle bli 06:10. Hoppas på bättre sömn i natt...

Nu ska jag kolla garderoben inför morgondagen. Dags att stryka nå´t somrigt. Just det - Heja sol, men hata raka benen!! :(

Puss på er!

Maj God, va ja ä tröööööött..!

Kategori:

Då var måndagens arbete avklarat och jag har dött i soffan. Vet inte om det är värmen jag ska skylla min trötthet på, eller det faktum att det är måndag? Lik förbannat är jag så trött så jag inte orkar tänka. Skönt att jag inte ska behöva göra det mer i dag då.

Efter jobbet åkte jag ner till parken för att titta på alla bal-barn. Tyvärr började det ju givetvis regna, så den titten blev inte långvarig. Fina var de, nästan allesammans. Vissa funderar jag på hur deras föräldrar tänkte när de skickade iväg dem. Tjejer som såg ut som prostituerade, typ.. Kändes väl sådär...

Nu ska jag inte göra ett skit mer i dag. Ajö!

Solig golfdag? Va? Vad hände?

Kategori:

Ny ledig dag och ny tävling. Den här gången hemma på Gräppås. Solsken och vindstilla? Jamenar.. Va? Inte ens storm.. Gick ut 09:40 och i dag lyckades jag till och med träffa bollen. Jag är fortfarande i chock! ;) Behöver fortfarande gå i terapi för att inte få ångest över slag som är bredvid vatten.. Inte över - bredvid! Min hjärna klarar tydligen inte ens av vetskapen att det finns vatten i närheten. Jag träffar inte bollen då.. :D

Tog dryga 5 timmar att gå runt i dag, men vad gör väl det när solen skiner? Väl inne vid klubbhuset tog jag mig ett glas rosé för att fira att jag är en golfvirituos.. ;D Kanske skulle firat att jag hade skaffat mig en fin linne-bränna också? Näh.. Full på en söndag, det skulle sett ut det..

Pris i dag igen. Den här gången blev det presentkort på Värö trä på 1000 kronor. Jag får väl bygga en fågelholk eller nå´t.

Nu ska jag ta det lugnt i kväll och börja jobba upp nå´n söndagsångest. Vart tog min 4-dagars ledighet vägen?!!!


Puss på er..!!

Ledig dag nummer tre.

Kategori:

Ställde klockan och drog till gymmet vid 10. Det var dags att köra ett långpass i dag när det är lördag och allt. Hade dessutom ambitionen att tvätta och städa bilen, men efter att ha tränat och handlat så tog den ambitionen slut. I stället hamnade jag i soffan och där har jag tydligen varit största delen av dagen i dag. Jag är en himla rolig tjej, verkligen. :(

Det blir inget vin i kväll. Tre dagar i rad får räcka. Dricker Cola Zero. Rätt äckligt, faktiskt. Dessutom är det ju tävling i morgon igen och då får jag väl vara sober. Hoppas på bättre väder än i torsdags.. :D Däremot har jag köpt två kakor Lindts choklad som jag ser fram emot att testa. Det blir en fin efterrätt till grymmeburgarna jag har svängt ihop. Goda, starka med mycket chili. Klyftpotatis till det, så är det nästan gott nog åt Nobelfesten. ;)

Satt och kollade på lite andra bloggar här på Blogg.se. Mest för att kolla hur andra skriver och om de har roligare liv än vad jag har. Inte då.. Jag är visst inte så tråkig som jag verkar ändå. :D

Funderar på att göra som stora delar av världens befolkning - kolla Champions leaguefinalen. Äh.. Vi får se. Jag hänger väl på FB och kollar klädsajter i vanlig ordning istället.

Puss på er..


Just det ja.. Bilden är min vinst från golfen i torsdags! :)

Tredje blogginlägget i dag! :D

Kategori:

Då är jag i fas med mitt bloggande igen. Gårdagen avklarad och halva denna dagen. Bara resten kvar att berätta om då, alltså.. ;) Hmmmmm... Har det hänt nå´t i dag, då? Jo, förutom hotellfrulle och tanken på att mörda de jävla ungarna som hade rejs i hotellkorridoren med tillhörande skrik och deras föräldrar, så har jag hunnit med ett besök på gymmet. Passade på att sola där i dag, för tyckte allt att jag blivit väldigt blek. Borde ju varit brun av rost efter gårdagens fukt, men inte då.. ;D Sen att jag förhuvudtaget åkte dit idag, kan väl de flesta normala människor tycka vore konstigt efter 9 timmars promenad i går. Men jag har aldrig påstått att jag är normal...

Tog mig ett bad när jag kom hem och gjorde en ordentlig kärring-fix.. Peeling, inpackningar och allt som gör en snygg.. ;)

Nu har jag laddat ner gårdagens "Du blir vad du äter", så nu ska jag ha en TV-seans..


Hörs i morgon. Puuuuuussssssss....!!!

Oliver..

Kategori:

Efter den beryktade tävlingen var det dags att åka till hotellet. Incheckad och klar 20:15! Hur kul kändes det att snygga till sig för att gå ut och äta efter den jävla heldagen? Tur ändå att jag orkade. Restaurang Oliver i Borås var riktigt trevlig, maten toppen och det var längesen vin smakade så gott. Kan verkligen rekommendera det stället!! Hotellsömn är som den är, men hotellfrulle är desto bättre!!! Återkommer i kväll.. Puss! <3

Öööösregn!

Kategori:

Öööösregn! Gårdagen ägnades ju som nämnt tidigare på Borås GK och den traditionella Cervera-tävlingen. I år var det A-klass som gällde och därför var det 36 hål som gällde. Vi trodde nog i vår enfald att det inte kunde regna HELA tävlingen, men konstigt nog finns inga sådana regler när det gäller väder. Första 18 hålen gick riktigt bra. Lunchen var god och sen var det dax för ytterligare 18 hål. 9 av dessa gick helt okey, men sen la min kropp av att fungera. Kallt som satan, 6 grader, och blött... Armarna och händerna var som förlamade och då går det inte spela golf, LOVAR!! Trots detta blev det en 12:e plats och ett trendigt köksredskap i vinst. :)

Onsdagfredag...

Kategori:

Då var det långhelg igen. Hurrrraaaaaa...!! Haft en riktigt hektisk dag nere på expeditionen med mycket att göra och många telefonsamtal. Tiden bara rusar iväg när man är där. Kul! Åkte till gymmet efteråt och nu har jag landat hemma och ska fira onsdagfredag med lite vin och ostbågar. :) Får ju inte bli för mycket, eftersom jag ska upp tidigt i morgon och åka till Borås och köra en 36 håls golftävling. Faaaaaaaaaaaaaaan, om det regnar!! Plaza Hotell är bokat för övernattning i Borås och tanken var ju en sväng på stan med käk på kvällen. Nu visar det sig att starttid nummer två för dagen är klockan 15:00, så innan man är på hotellet är det väl dax att sova! ;D

Då förstår ju alla ni typ två personer som läser min blogg att det inte blir något inlägg i morgon. Däremot kommer jag ju givetvis beskriva vinsten i detalj på fredag. ;)

Näh.. Nu ska jag mumsa ostbågar.


Puuuuuuuss!!

Tisdag är avklarad..

Kategori:

Herreguuuuuud, vad dagarna rullar på. Fattar ingenting, ju. 15:e maj redan och ganska snart semester... Nåja, 7 veckor till, men ändå.

I dag har jag jobbat med våra webbsidor på jobbet nästan hela dagen. Gjorde lite gästspel i barngruppen under maten, men annars satt jag på kontoret i min ensamhet. Rätt tråkigt att vara själv, fattar inte folk som har sånt jobb varje dag.

Efter jobbet åkte jag till gymmet. Nu har jag faktiskt inte varit där sen i fredags, så det var gott att komma dit igen. Orkar jävligt mycket när jag varit därifrån ett par dagar, men antar att det kommer kännas i morgon. Speciellt i magen, körde lite extra där i dag..

Väl hemma var det dax för den kulinariska smakupplevelsen pasta och korv.. Mmmmmm... ;) Hehe.. Snabbmat, eftersom jag hade tänk att göra en liten snabbstädning i dag. I morgon är det ju nästan fredag när jag kommer hem, så då vill jag bara gotta mig. Nu är jag klar med det och har duschat och strykt lite kläder. Slapp i soffan som gäller resten av dagen...


Ha en bra kväll alla sötproppar! <3

Shitty måndag...

Kategori:

Vissa dagar är baskemej piss från sekund ett på dagen. Började med att pippijäveln väckte mig strax före 4 i morse och sen kunde jag inte somna om. När det var dax att gå upp 05:40 var jag trött som en disktrasa. Blörk! Alla småttisar var på plats i dag och jag undrar ibland vad som händer med dem på helgen? De är tamejfan överjävliga på måndagen. Pust! Dessutom hade vi en omgång magsjukekräks uppepå detta. Ut i hällregn och skitväder och sen dessutom jobba till 19:00. Inte så att man jublar direkt. Nu överlevde jag ju dagen trots allt, men är jääääääääddrigt trött. Nu sitter jag i soffan med badrock och filt och myser. Blir lite TV och lite dator innan CSI, men sen blir det sängen - GARANTERAT! Upp tidigt i morgon igen och då ska jag sitta och jobba med webben. Luuuuuugnt och skönt.. ;)

Näh.. Jag är inte roligare än så här i dag... Eller.. Det är jag kanske inte någon dag? Hehe..


Puss!

Underbara solsken.

Kategori:

Herregud vad skönt det är när solen skiner. Det gör ju nästan ingenting alls att jag spelade golf som om jag vore helt ny på banan förut i dag. ;) Konstigt att man verkar vara helt obildbar inom vissa kategorier i livet. Jamenar: tänk om man hade övningskört i 6 år utan att bli bättre, eller om jag fortfarande hade lyft samma vikter på gymmet som för 6 år sen.. Nåja.. LIIIIITE bättre kanske jag är än vad jag var i början.

Annars är det en härlig söndag, sitter och slappar innan det är dax att hoppa in i duschen. Söndagen är ju enda dagen på helgen som jag är pigg, så det gäller att utnyttja dagen. I går somnade jag exempelvis i soffan klockan 21:30, man är ju en så´n kul tjej på lördagskvällen. :D Inte för att jag vet vad jag ska hitta på i dag, men ändå. Kul att vara pigg i alla fall.

I morgon har vi APT på jobbet mellan 17-19 och mellan det ska jag hinna med att både ha ett utvecklingssamtal och ett litet möte med vår "sommarfest-grupp" på jobbet. Slutar 16:00 i barngrupp, så jag har ju en hel timma på mig. Annars är det ju en kort arbetsvecka, tävling i Borås på torsdagen och här på Gräppås på söndag. Hoppas att jag spelar bättre än i dag då..! :P

Nu ska jag ta mig en dusch..

Puuuussssss....!! <3

Lördagar är ju inte helt fel.

Kategori:

Dagens golfrunda avklarad. Såg inte roligt ut i morse när man kollade vädret, men det blev ju toppenfint. Golfen gick också bra. Trodde allt att det skulle bli en sänkning, men i vanlig ordning fick jag ett psykbryt på hål 18 och kom runt på totalt 36 poäng. :( Nytt försök i morgon...

I kväll blir det grill och lite gott vin. Har dessutom köpt en kasse smågodis som tigger om att bli uppäten. ;) Blir inte mycket mer gjort i dag annars. Har lite tvätt att hänga om en stund, men det blir nog avancerat slappande som gäller resten av kvällen. Det är inte dumt, faktiskt.

Ha en goooo´lördag!

Laholm tur och retur...

Kategori:

I dag åkte vi alltså ner till Laholm, ordföranden i Lärarförbundet här i KBA och så jag. Jag ingår i ett nätverk som heter "Lärorik förskola" och det är några träffar per år. Nu var den i Laholm. Var först inte helt motiverad, eftersom när vi var i Göteborg sist så tyckte jag att det var mest gnäll och inget kreativt. Gnället kan jag lixom redan. I dag var det tvärtom.. Bra diskussioner och mycket som jag kunde ta med mig tillbaks till Kungsbacka och vårt arbete med förskollärarna här. Bra, bra.. Att vi dessutom blev bjudna på en god lunch gjorde inte saken sämre. Tyvärr är ju inte vägen dit världsrolig, men det går ju an när man har någon att tjöta med.

Efter Laholmstrippen åkte jag till gymmet och körde ett fint cardiopass. Cyklade som faaaaaaan i 45 minuter. Fuskade lite rygg och axlar, men ändock.. Nu är det rosévin och kräftor som gäller och sen får man väl kolla lite hockey. Just nu kollar jag på The Players och undrar var Rickie Fowler är?

I morgon blir det en sväng på golfbanan. Hmmmmm.... Jo, i morgon blir det bra.. ;)

Puss på er...

Elchocksbehandling..

Kategori:

Då var det äntligen avklarat nere i Varberg. Fast ett tag kändes det som om jag inte ens skulle komma ner till sjukhuset. Tydligen hade de valt att göra beläggningsarbete på E6, vilket gjorde att de ledde in trafiken genom Veddige. Det tog typ 100 år och för alla er som känner mig så vet ni hur jäääävla stressad jag blir när jag upptäcker att jag kommer att bli sen. Ringde ner till sjukhuset, men inget svar. Givetvis! Kubbade till medicinavdelningen där jag skulle anmäla mig och sen visade sig att jag skulle typ 2 kilometer in i sjukhuset där den avdelningen jag skulle till låg. My God, vad stora sjukhus är när man är sen. 15 minuter försenad kunde de i alla fall börja med undersökningen.

Själva undersökningen gick till att de satte fast lite olika sladdar på först vänster arm och hand och sen höger. Sen skickade de in stötar, som typ från ett elstaket på jättemånga olika ställen. På detta sätt ser de tydligen om det ligger nerver i kläm och om det är det som i så fall orsakar "ontet" i handen. Blev kurvor på en skärm av detta och nu ska dessa kurvor analyseras inne på Sahlgrenska. Nu får jag vänta och se vad som händer.

Efter sjukhusvistelsen fixade jag mina fransar och sen åkte jag till gymmet. Efter gymmet åkte jag hem och städade och nu har jag verkligen förtjänat soffan och Anna Skipper om en stund. I morgon ska jag till Laholm med Lärarförbundet, men jag ska se till att undvika E6 mellan Veddige och Varberg Norra.. ;)

Ha en bra kväll. Puss!

En helt vanlig onsdag.

Kategori:

Rätt skönt faktiskt med vanliga dagar. Det som inte är fullt så skönt är alla morgonpigga pippisar som vaknar 04:00 på morgonen och väcker mig. Det är inget roligt vårtecken. :( Nåväl, kom upp nästan när klockan ringde, trots att jag var halvt död och sen var det dax för jobb till klockan 16:00. Drog till gymmet och i dag sprang jag för första gången på länge på löpbandet. Foten höll åtminstone den halvtimmen jag sprang. Det känns bra. Tog en kvart på cykeln också för att vidga mina träningsvyer lite. :D

På väg hem hämtade jag mina nya golfkläder som jag beställt på Stadium. Ett par svarta byxor och en grå fleecetröja. Har ju bara kläder som funkar när solen skiner, känns det som, så det var läge att handla lite nytt.

I morgon drar jag ner till Varberg för att göra den där testen och efter det har jag en dejt med "frans-Mia". Dax att fylla på fransarna igen. Sen tänkte jag både hinna träna och städa här hemma, men dagen är ju lång.

Ha nu en bra kväll, det ska jag ha. Puss!

Ställde mig på vågen i dag....

Kategori:

Har ju avlagt ett dyrt och heligt löfte till mig själv att INTE ställa mig på vågen. I morse fick jag nog någon form av knäpp, men jag drog fram vågen och ställde mig på den. Fy fan i helvetes jävla skit, vad jag väger mycket. Det ger ju mig en sådan jävla ångest, eftersom jag räknar varenda kalori och tränar och golfar varenda satans dag. Nu vet den intelligenta delen i min hjärna att muskler också väger, men övriga delarna av hjärnan ser bara en stor blobb. :( Depressionen är överhängande och nu krävs det antingen terapi för att komma över min skeva kroppsuppfattning, eller så får jag sluta att både träna och äta...

Dessutom har vi haft planerings/ utvärderingsdag på jobbet i dag och jag höll på att få ett bryt innan klockan 8 i morse. Jag vetefan om det är mig det är fel på, eller om jag bara tänker helt tvärtom. Nåväl, dagen blev rätt bra till slut ändå. I morgon är det jobb i barngrupp igen och då får vi väl se om dagen har gett någon förändring.

Jobb i barngrupp, ja.. Faktiskt sista dagen denna veckan. På torsdag ska jag ju till Varberg och göra den där "nervanalysen" av mina armar och händer och på fredag åker jag ju till Laholm med facket. Blir nog bra.

Resten av dagen i dag blir lugn. Ska ägna dagen åt soffan och att googla hur mycket muskler väger... Eller nå´t..

Ha en bra kväll.


Puss!

Min nya väska....

Kategori:

Tänk vad lite som gör mig lycklig. I dag är det exempelvis min nya väska som gör mig glad. Fick besök på jobbet av en av våra gamla föräldrar som säljer väskor, smycken och annat smått och gott. Hjälpte henne att packa upp och då såg jag den - min nya älskling!! En liten, cerise väska med en stor blomma på. Helt underbar och helt oumbärlig! ;) Köpte även ett nytt armband som var riktigt rart. För övrigt har dagen förflutit på lugnt, trots jobb mellan 06:30-18:00. Sitter ju med i Forsgläntans "festkommitté" där vi ska planera årets sommarfest för personalen. På en måndag... Den 11:e juni. Jäddrar, vilket röj! Hahhaa..

I morgon har vi en hel planeringsdag och det vetefan om jag orkar. Det känns bara som om vi tjötar om samma saker hela tiden och inte kommer nå´n jävla vart. Tugg, tugg, tugg... Nåväl, det är kanske dumt att gnälla INNAN vi haft dagen? ;) Efter det får jag nog åka till gymmet och avreagera mig..

Nu ska jag slappa lite och sen får jag nog kolla lite hockey. Näh.. Jag är egentligen inte intresserad, men jag får väl vara lite patriot.

Puss!

Golfvirituos i vila?

Kategori:

Hade ju höga förhoppningar inför dagens golfrunda, eftersom jag faktiskt har varit riktigt duktig de senaste veckorna. Insåg ju redan tidigt på rundan att det givetvis inte skulle gå så bra i dag. Eller.. Bra och bra.. Riktigt skitdåligt faktiskt. Riktigt långa, fina slag rakt ner i vatten eller i ett träd eller i ett dike. Typ i 13 hål!! De sista 5 hålen gick det bra. Fy fasen vad besviken jag var. :( Nya tag en annan dag, men jag är ju anmäld till en del tävlingar och det hade varit skönt att slippa vara till allmänt åtlöje just då.

Nu är jag i alla fall hemma och inser att trots dåligt spel, så har solen åtminstone gjort ett bra jobb. Skönt att inte vara likblek i alla fall. Resten av dagen ska jag nog göra så lite som möjligt, tänkte jag. Fixa naglarna och göra käk, men sen inget mer. Får ju vila lite inför måndagen. :D

Nästa vecka bjuder på en rätt blandad kompott. Jobb, planeringsdag på jobbet, Varberg och undersöka handen samt Laholm med facket på fredag. Dessutom ska jag hinna att träna och göra mina fransar på torsdag. Blir nog en intensiv vecka, antar jag. På fredag är ju dessutom sista dagen man kan söka det jobbet som jag har sökt, så antar att man borde få någon form av besked efter det om hur det gått. Tänk om jag får det? Då måste jag ju ta ställning till om jag verkligen vill ha det. Usch, så jobbigt!!!

Nu ska jag gå och skära lite broccoli och förbereda middagen. Broccoligratäng med kassler. Kan bli bra, eller dåligt. Det märker vi..

Puss på er!

Århundradets kortaste AW ever?

Kategori:

I går var det ju fredag som ni alla känner till. Hade en riktigt bra dag på jobbet med både snygga snickare och besök av brandman och brandbil som alla barnen fick titta på. Jättetrevligt! Hade dessutom planerat in en AW med gamla tjejgänget på Black Pearl klockan 18.00. AW´n blev ju inte riktigt som planerat när en av flickorna ringde klockan 17.00 och sa att typ ingen kunde utom hon och jag. Eftersom vi båda hade duschat å fixat till oss gick vi ner på stan en sväng ändå. Grejen var ju den att jag hade bestämt att köra, vilket innebar att det blev ju inte så mycket party när bara en av oss drack nå´t. Var hemma strax efter 22.00!!! :D Haha..

I dag har jag varit på gymmet och när jag kom hem tog jag tag i att städa badrummet. Det är väl inte så jobbigt egentligen, men nu bestämde jag mig för att städa bakom badkaret. UUUUUUSSSCCCCHHHHH!!! Fan, vad sunkigt! Sen tog jag resten av huset när jag ändå var i farten. Nu ska jag kolla på Anna Skipper från i torsdags och sen ska jag nog unna mig ett glas vin eller två. Tacos till middag och sen bara slapp. I morgon är det en tur på golfbanan inbokad och då SKA jag sänka mig. Det har jag bestämt!!

Nä.. Nu är det Skipper-tajm!

Puss!

Kvällsjobb!

Kategori:

Nu sitter jag i Lindälvsaulan och lyssnar på nå'n kuf som heter Micke Gunnarsson. Efter typ 7 minuter håller jag på att få ångest över den klämkäcka mannen. Håller han på så här i enåenhalvtimme så svimmar jag. My God! Sen ska jag vidare till Varlaskolan och två seminarier till. Annars har jag varit på facket i dag. Trevligt och lärorikt som alltid. På rasten fick jag köpt världens fräckaste jeansväst. Nu är ett plagg klart till morgondagens AW. Bara resten kvar, alltså.. ;) Näh.. Nu måste jag nog lyssna lite. Over and out!

Nyklippt..

Kategori:

Då var man med frisyr igen, så gott! Jag har verkligen världens bästa frisör. Vi har skitroligt när jag är där och jag är alltid helnöjd. Är nästan mer väninnor, känns det som. Efter frissan åkte jag till gymmet, men blev bara bölig. Har ju så förbannat ont i den jävla handen, så jag kan ju inte ta i som jag vill. Nu har jag ju dessutom slarvat med det där förbannade bandaget, men nu har jag varit på apoteket och köpt nytt så jag får väl skärpa mig nu då.

Annars har jag haft en bra dag. Sol och härligt. I morgon ska jag vara på facket och på kvällen ska vi på föreläsning om IKT i förskolan. Är väl inte helt sugen på att sitta mellan 18-21, så jag hoppas det är bra. Sen är det ju fredag igen och då ska jag på aw på Black Pearl med gamla tjejgänget. Ska faktiskt köra efter förra lördagens rip-off med taxi och tältpriser. Får försöka hålla lite i ekonomin känner jag. Levern kanske tackar mig också?

Näh.. Nu då? Packa väskan för i morgon.. Antingen gym mellan jobb och jobb, eller också fika med en gammal kompis. Vi får se vad som händer.

Puss på er!

Härliga soooooooool!

Kategori:

Det är inte klokt vad solkåt man blir så fort den lilla gula, runda saken tittar fram. Det måste vara det bästa som finns med solsken? Blir ju bara lycklig..!! Skyndade mig hem från gymmet och slängde på mig bikinin och sen blev jag liggandes på altanen. Kändes som jag hade semester, men sen insåg jag att jag visst ska jobba i morgon. Tidigt, dessutom. Fast jag ska ju till bästa Christina och klippa mig och dra i ny färg, så det blir ju bra.

Färg, ja.. Det har jag visst fått av solen också. Häääärligt!! Hoppas nu vädret håller i sig ett tag.

Har precis lagat grymmenyttiga middagen som kompensation för flera dagars slarv med mat och glass och vin. Parmesanöverbakad kycklingfilé med ljummen quinoasallad. Gott som tusan, faktiskt. Fast så var jag ju jäkligt hungrig också, då är ju allt gott! ;D Det blir även lunchlåda tills i morgon.

Nu funderar jag på att sätta mig på altanen en stund till. Eller så kanske jag fått nog av sol i dag?

Puss på er!