Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Nu har det väl hänt nåt i mitt liv?

Kategori:

Efter att ha läst mina egna blogginlägg så inser jag att jag är en rätt trist person. Jobb, gym, soffan.. Därför valde jag att inte skriva något i går, för att kanske ha lite mer att komma med i dag.

I fredags var vi ju hemma hos Josefine och det var väldigt trevligt med god mat, vin och lekar. Jag och Josse bestämde oss att dra på stan vid halv ett. Vi hamnade på Black Pearl. Lönehelg = puckon ute!!! Dessutom drabbades jag av världens magont och åkte hem efter en timma. Vuxenpoäng! Det innebar att när jag vaknade på lördagmorgonen så var jag pigg och kry. Hade en golftid 10:40 och vädret kändes ganska "ogolfvänligt". Men.. På med underställ, överdragsbyxor, fleecetröja och mössa.

Det blev ju jättevarmt!!!! Blev ju en kanonfin dag och jag trodde jag skulle rinna bort. Nu vet jag att det nya understället fungerar. :D

På eftermiddagen fick jag packat ihop mina stövlar och min kjol som skulle sändas tillbaks till affären och sen lagade jag kronärtskocka för andra gången i mitt liv. Det blev en mummig förrätt. Blev en rätt slapp lördagskväll med god mat och vin och tv, vilket innebar att jag tyckte att det var okey att lägga mig före 11. Heja att vara tant! ;)

Tog lite sovmorgon till 9 i dag och sen åkte jag till gymmet. Passade på att sola också. När jag kom hem så fick jag gjort lite som jag skjutit ett tag på, typ slänga lite fula krukväxter och så. Nu är jag lite sugen på ny heminredning lagom till hösten.

Dessutom har jag tagit beslutet att tänka lite extra på vad jag äter nu i två veckor. Jag har varit för jävla slarvig. Kan ju inte skylla på att det är synd om mig varje dag för att få äta en massa onyttigheter. Dessutom vet jag att om jag sköter mig i två veckor så är det bra sen.

Nu ska jag slappa...;)

Puss på er!

Paus

Kategori:

Stängt på grund av renovering. Återkommer i morgon! :)

Fredag i morgon!!

Kategori:

Egentligen är jag trött och orkar inte skriva något i dag. Har haft en hektisk dag nere på Lärarförbundet och nu sitter jag och slappar i soffan. Hann med ett pass på gymmet också, men sen tog all ork slut.

I morgon är det fredag och då ska jag först i vanlig ordning åka till jobbet och sen blir det fest hos Josse på kvällen. Ska bli trevligt. Synd att jag inte hittade några nya kläder bara. :(

Nu hörs vi nog inte förräns på lördag. Puss!

Armbandet

Kategori:

Medlarbud?

Kategori:

Sitter just nu och försöker koppla upp mig på Lärarförbundets webb för att de sen direktsända presskonferensen angående medlarbudet. Tydligen är jag inte ensam om att försöka, för det går inte ansluta till webbsidan. Jag borde ha förtur till sidan som är FFM!!!
 
Annars har dagen förflutit lugnt. Jobbar med de små pluttarna nu och det är lite mysigt. Efter jobbet var det gymmet och sen har jag städat. NEEEEJ.. Har inte hört av nå´n jävla städfirma ännu! MORR!! Fick mitt paket från Bubbleroom och toppen var jättefin och ponchon var också jättefin. Tyvärr passade de absolut inte ihop med kjolen, så nu åker kjolen tillbaka. Den har fått tillräckligt många tjänster nu!!
 
I morgon är det dags för Lärarförbundet. Undrar om vi har att göra efter kvällens beslut angående avtalet? Spännande!
 
Ha en gosekväll! Puss!
 

Studiedag

Kategori:

 
I dag har vi haft studiedag och ägnat hela dagen åt IKT. Vi har helt enkelt suttit med våra paddor och fixat och trixat med dem. Tanken är att vi ska kunna använda detta på något vettigt sätt med barnen på jobbet. Intressant!
 
Efter jobbet åkte jag till Freeport och tänkte kika på lite kläder. I vanlig ordning när jag åker dit så börjar det spöregna. Det är så jäkla typisk! Inget shoppat... :( Fick i alla fall gjort en rejäl storhandling, så nu finns det mat i
 
huset igen. Hallelulja!!
 
I morgon har jag min tidiga dag och efter jobbet tänkte jag åka till gymmet. Nu har jag faktiskt varit duktig och vilat i två dagar. Så det så.. Det värsta är att jag får städa igen i morgon. Det går inte vidare bra att anlita nå´n städfirma. Den nya firman som jag mailade i går har inte heller hört av sig. Jag är dömt till skurtrasan. Det är en förbannelse som vilar över mig!!
 
Just det.. Jag har ju faktiskt köpt ett fint armband till mig själv i dag. :) Det får ni en bild på i morgon. Puss på er och sov så gott...
 
 
 
 
 
 

Tre månader till julafton

Kategori:

Jodå, det är det visst det. :) Jag måste nog gå och handla lite klappar till mig själv redan nu.

Medan jag går runt och väntar på tomten kan jag konstatera att det har varit en bra dag. Har äntligen fått tid att sitta med webben i dag och det känns bra. Hatar när den inte är uppdaterad. :(

I morgon ska vi ha studiedag och då ska vi snacka IKT. Hoppas verkligen att det blir en bra dag. Efter jobbet blir det en tur till ICA Maxi och storhandling. Så gott det ska bli med grejor i hemmet igen. Just nu ekar det tomt i kyl och frys.

Så.. Nu sitter jag och myser i soffan med badrock och tända ljus. Gosigos!! Puss på er!

Att shoppa toppar...

Kategori:

Efter en dryg veckas försök att hitta någon form av topp att kombinera till min nya kjol, så har jag eventuellt hittat den i dag på nätet. En krämfärgad historia. Tror den blir bra. Dessutom fick jag hittat en svart stickad poncho, en såndär inomhushistoria, alltså. Jo, jag vet att jag skrev i går att jag skulle skicka tillbaka den, men nu får jag avvakta med det.

Annars har dagen förflutit ganska stillsamt. Gym som vanligt och ett härligt söndagsbad. Myspys. I morgon har jag sovmorgon till halv 11 och sen ska jag jobba med webben till halv 3. Lagom måndag.

Ha en härlig söndag alla söta!

Puss på er!

Slapp

Kategori:

I dag är det en riktig innesittardag. Fy fasen vad kallt det är ute!! Höll på att frysa ihjäl den korta sträckan mellan bilen och gymmet. :D Jag är inte skapt för kyla..!!!

Förutom gymmet har jag bokat biljetter till Ladies Night i Scandinavium den 17: e november. Ska bli trevligt! Har även beställt retursedlar till både de nyinköpta stövlarna och kjolen. Jag är nog inte hundra på dessa två saker och då känns 2000 kronor lite för mycket för att bara spendera. Vuxenpoäng på Ann-Britt!!

Hemmagjord pizza till middag, smågodis, mysbrallor och soffa. Härliga lördagskväll!!

Puss och kram!

Lediga fredag

Kategori:

Då var den lediga fredagen till ända. Blev bara lite ledig, eftersom jag åkte på att städa. Trodde ju att jag var klar med den biten, men tydligen inte. De skulle ju hört av sig i torsdags, men inte då. Ska skriva ett argt mail så fort jag fått normalt humör igen. Vill ju inte hamna på Hinseberg. ;)

För övrigt har jag tränat och kollat lite onlineshopping. Vill ha en topp som passar min nya kjol. Hittade inget.. :(

Nu dricker jag vin och ska kolla Dobidoo. Heja ålderdom!!

Puss!!

I dag är det en bra dag igen

Kategori:

Sådär ja.. Då känns det bättre igen. Visste väl att det skulle hjälpa att bryta ihop lite grann i går. ;)
 
I dag har vi haft planeringsdag på jobbet och det var en riktigt givande dag. Vi fick diskuterat en hel del och det känns alltid fint. På lunchen gick vi bort till golfrestaurangen och åt. Det är riktigt lyxigt att gå i väg och äta när man inte är van vid det på arbetstid.
 
Efter jobbet åkte jag till gymmet och körde ett fint pass och sen hämtade jag Josefine vid jobbet och skjutsade henne till bolaget. Vi ska ju hem till henne på fredag på lite middag och grejor, så jag hjälpte henne att få hem lite alkohol. :)
 
Nu sitter jag i soffan och njuter av min långledighet. Riktigt långledig, eftersom jag har min lediga dag i morgon och sen börjar jag inte förrän 10:30 på måndag. Den lyxen har jag eftersom mitt schema inte stämmer och jag jobbar för mycket. Nu tar jag två timmar på måndag bara för det. Gottigott!
 
I kväll ska jag se en av mina favvo-komedier: Anger Management, men Adam Sandler. Den är så jävla rolig!
 
Puss på er.. Nej, ni får ingen glad-dikt, så det så.. ;P

Undrar om det blir regn? ;)

Kategori:

Deprimerad?

Kategori:

Man hör ju att folk är deprimerade titt som tätt och nu är frågan om inte jag också är det? Bara trött hela tiden, tycker ingenting är kul och hur mycket jag än tränar ser jag bara en tjock och gammal tant när jag tittar mig i spegeln. :( Fick hem min jeanskjol i dag, men den får hänga ett par dagar innan jag bestämmer mig. Provade den nyss, men tyckte jag att jag var fin? Näh.. Knappast..! Behöver åka bort, eller sjukskriva mig en vecka. Det sistnämnda kommer ju aldrig att inträffa eftersom jag är så jävla plikttrogen. Är ju knappt hemma ens när jag har feber. Behöver göra något drastiskt med mitt liv. Egentligen känner jag för att plugga, men har inte ekonomin för det nu. Blöh, blöh, blöh.. Jo, jag vet att det finns folk som har det värre, men i min blogg bölar jag som jag vill. Sådeså!!
 
Nu ska jag leta upp en deppig dikt, eller sångtext för att deppa ihop alldeles...
 
 
 
 

Livet finns bara där

"Livet finns bara där

Självklart och som om det alltid funnits

Rutinerna tar över

Vi hinner inte

Dagarna bara rusar iväg och vi följer med som om vi var tvungna till det

Men vem har sagt att vi måste springa genom livet?

Vem har bestämt att allt ska gå så fort?

En dag kanske allting stannar upp

Inom loppet av bara några minuter kan hela vår värld förändras

Den värld vi tar för given

De människor vi älskar men inte alltid talar om det för

När de försvinner finns inte längre någon självklarhet"

 
 Okänd författare

En hektisk dag

Kategori:

Nackdelen med att ha ett styrelsemöte på måndagen och inte kunna ta emot medlemmarnas frågor, det är att man får ta itu med dem på tisdagen. Nu tror ni ju inte att det finns så mycket att reda ut, men med närmare 1700 medlemmar, så lovar jag att det finns att göra - HELA TIDEN! I dag ringde det på förmiddagen, så man han inte ens lägga ifrån sig luren förrän det ringde igen. Nu är det väldigt roligt när man kan hjälpa till, men jag hade en hel del annat som var tvunget att bli klart i dag, så lite stressande blev det allt ett tag.
 
Efter facket åkte jag till gymmet där jag hade planerat in enbart ett konditionspass i dag. Var faktiskt riktigt tungt i dag och då insåg jag att jag har tränat 4 dagar i rad. Vila i morgon, definitivt!! Middagen i dag blev crépes med svampstuvning. Fick en hel påse svamp av Ingrid i går och av dessa fick jag meckat ihop en svingod svampstuvning. mmmmm...
 
Fick besök av Hovås Assistans som förhoppningsvis ska städa huset åt mig fortsättningsvis. I dag var ägarna här, men det ska komma hit någon och provstäda. Känns skitfånigt, men det är bara att gilla läget.
 
Nu ska jag slappa i soffan och snart blir det nog sängen. Är ruggigt trött!
 
Puss!
 
 

Mina Kicks-inköp

Kategori:

Hår i maten...

Kategori:

I dag tog det mig 30 minuter att köra till Kungsbacka. Jag tror nästan jag joggar 1,2 mil fortare! :( Först var det en buss som hade fått stopp i backen vid Vallda Klasberg, så köerna började redan vid ICA Oasen. Så jävla störigt! Sen är det ju alltid köer vid den tiden, så jag kom inflämtandes på expeditionen 8:30. Då ska jag sitta beredd med datorn och jag HAAAAAATAR att komma sent. Det rubbar hela min dag! Morr...
 
Som vanligt hade vi ett intressant styrelsemöte och på lunchen gick vi till Kungsmässan och åt på Linneas. Jag tog en Caesarsallad och efter typ 1000 ätna sådana, så har jag blivit lite kräsen. Så, Caesarsallader med rödlök och tomat i går bort. När jag dessutom hittar hår i maten går det fetbort. Dessutom TVÅ hårstrån. Ett blont och ett brunt! Fy faaaaaan!!
 
Efter lunchen smet jag in på Kicks och investerade i en ny ögonskugga. 4 nyanser i brunt - kul va? Hihi.. Lovar, den passar perfekt till nya hårfärgen. Dessutom blev det ett nytt nagellack som också är i en brun ton. Tant brun! :D
 
Senare på eftermiddagen gick styrelsen till Hotell Halland för att få information om tjänstepensionen. KPA-pension var där och informerade. Sen var det dags för gym och sen hemfärd och måndagen avklarad. I morgon är det min tisdag på expeditionen och jag har redan en miljon saker att ta itu med. Kul!
 
Nu ska jag kolla på The Simpsons! Puss!
 
 
 
 

Hitler look a like?!

Kategori:

Insåg när jag var på gymmet i förmiddags att med min nya frisyr så ser jag ut som Hitler. Jo, det är sant!! När jag svettats ur all hårmoj och luggen hänger så är jag skitlik! Hahahahhahh.. Innebär att jag måste börja köra det andra frisyralternativet med att kamma det bakåt. För övrigt insåg jag på gymmet att två timmars trädgårdsskötsel genererar mer träningsvärk än 4 pass per vecka på gymmet. Sanslöst!!
 
Annars är det en härlig söndag. Träning, långbad och sen bara soffmys. Helt underbart! Har hunnit med lite tvätt också, men det är ju inte så ansträngande. 
 
I morgon är det styrelsemöte, vilket innebär en liiiiten sovmorgon. Börjar halv 9. Ja, fast eftersom jag är sekreterare måste jag vara klar att börja skriva klockan halv 9, så jag börjar väl 08:20 då. Nästa vecka är dessutom en kortvecka. Min lediga fredag på fredag. Yippie!!!
 
Nu ska jag hänga tvätt. Puss!!!
 

En mycket bättre dag.

Kategori:

Vaknade ju giiiivetvis före halv åtta på min härliga lediga helg. Tvingade mig kvar i sängen och somnade nästan om. Gick upp klockan 9 och åt frukost i godan ro. Tog mig en tur till gymmet och körde ett fint pass där. Sen åkte jag och handlade. Blev vansinnigt sugen på Caesarallad till middag och behövde lite ingredienser. Åkte hem och tog mig en liten lunch innan jag tog itu med helgens elände - Trädgården!!
 
Jag hatar verkligen att fixa i trädgården. Det är vansinnigt tråkigt. Konstigt att jag tycker det, för jag är ju så nöjd när jag är klar. Det blir ju så fint!! Fick klippt häcken på framsidan. Klippt ner lavendeln inför hösten, rensat ogräs och krattat. Nice! Nu är det bara resten kvar. Höhö..
 
Nu har jag dessutom fått tvättat lite och har äntligen fått slängt mig i soffan. Nu tror jag att jag förtjänar vila resten av kvällen. Blir lite tv och vin, det är lagom ansträngande.
 
Det är så jäkla skönt med helg. Borde vara 5 dagar helg och 2 dagar jobb. Sådeså..!
 
Puss på er!

Bajsdag

Kategori:

Sur.. Återkommer i morgon!

Brunett

Kategori:

Som ni då kan konstatera så är jag efter flera veckors frisyrvånda, brunett. Det var ett tag sen, kan jag säga. Ja, helt brunt är det inte. Ljusa slingor uppepå gör det lite roligare. Det som är kul är att jag kan både dra det bakåt och framåt, två i en-frisyr.. :) Kul med lite nytt!
 
Dessutom är hemmet städat för sista gången - nja.. Det är ju fel. Men JAG tänker inte städa på ett tag i alla fall. Städfirman jag kollat ut kommer hit på tisdag och kollar läget och sen får de ta över. Fasen vad GOTT!!
 
Fredag i morgon = FYFANVADGOTT!!!! Så jäkla tuffa dessa två veckorna har varit. Blöh..! Lite sovmorgon dessutom i morgon, eftersom jag är sen.
 
Nu ska jag köpa den där kjolen jag tjatat om ett tag.
 
Puss!

Brunett

Kategori:

Stjärna som är din

Kategori:

Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet

Vad jag önskar att du får
Allt det där som du vill åt
Jag önskar seglen tar dig med
Till en oupptäckt planet
Ingenting av det här
Ingenting av det där
Jag önskar dig allt vackert för du är

Det bästa som jag vet

Följ med fjärilar och fåglar som du ser
Kasta allting som du inte vill ha med
När vägen går isär och floden blir ett hav
Låt din stjärna visa vilken väg du ska


Joakim Thåström

Fortfarande ingen jeanskjol..

Kategori:

Hur svårt ska det vara att få tag på en jeanskjol? Den jag hittade på nätet blev ju dissad av flera av mina FB-vänner. Jäddra vänner!! ;-) Jag vill ha en till mina nya stövlar som jag snart kommer kunna börja använda. Två veckor till, max..! Heja höst!
 
Har jobbat kort dag i dag, som sagt. Drog 12:15 från facket. Då hade jag hunnit med lite smått och gott, men framförallt fick jag vara med på FSG-möte i stadshuset i dag. Intressant! FSG = förvaltningens samverkansgrupp. Efter facket åkte jag till Mia och fixade fransarna och sen körde jag och tränade.
 
Nu har jag handlat, duschat och lagat Korv Stroganoff, så nu är nog resten av dagens aktivitet att sitta i soffan. Ska kolla lite på fotbollen sen, tänkte jag. Jo, ska svara på ett mail till en städfirma. Nu ska jag använda RUT-avdrag. Om alla går ner och jobbar deltid för att hinna med hemmet, så kan väl jag fortsätta att jobba heltid men köpa städning?! Så kommer det bli ialla fall.. Hittade en firma som verkade väldigt seriös och det kommer kosta mig 300 kronor i veckan efter RUT-avdraget. Helt klart värt vartenda öre!!
 
Två dagar till ny frisyr. Idéer? Neeeeeeeeeeeeeeej!!! :-(
 
 
Puss på er!

Låååååång måndag!

Kategori:


Då var det dags för min låååånga måndag. Det vill säga jobb från 06:30-18:00. Barngrupp fram till 13:45 och sen planering resten av tiden. Det är en jäkligt seg dag, men det går ju. Fördelen är att man hinner få gjort mycket på sin planeringstid och det känns fint. Det jag fortfarande inte fått  ihop det är mitt schema. Gör 4 timmar för mycket på 12 veckor, samt att jag inte fått in mina webbtimmar. Alltså de timmar som jag ska jobba med kommunens webbsidor. Puh! Efter ungefär 5 veckors jobb efter semestern tog slut, så är jag tamejtusan halvdöd. Hur sjutton ska jag orka fram till jul?!!
 
I morgon jobbar jag faktiskt bara halvdag. Ja, jag har ju redan jobbat in de timmarna och mer därtill med allt fackligt jag gjort på eftermiddagarna/ kvällen. Fast då ska jag fixa mina fransar och sen ska jag åka till gymmet. Hade eventuella planer på lite shopping också, men eftersom jag har en tjockåfulåtröttågrå-period så finns det inget som jag kommer passa i ändå. Blöh..!
 
Vill boka en solresa/restylane-injektion/botoxkur/fettsugning/allmän snyggoperation. Det skulle passa bra nu! Eller en vecka hoprullad under en filt? Ja, nå´t drastiskt behövs.
 
Nu ska jag sitta i soffan och tycka synd om mig och sen ska jag sova. Det blir väl inte roligare än så här i dag.
 
Puss!

Vintertäcken

Kategori:

Då är sommaren officiellt slut här hemma. Sommartäcke ur - Vintertäcke i. Det är även nu jag börjar smygspana på nya mysiga ljuslyktor och nya gardiner och kuddar och sånt mys. På så vis är hösten bra. Mindre bra är att det blir tungt på jobbet. Blöta barn hit och dit. Sen att man vet att det kommer vara mörkt och trist och blött fram till april gör ju inte saken bättre.
 

När man har sådana dagar som jag haft i dag kvittar vädret. Först en tur till gymmet och sen ett långt, härligt bad med diverse skönhetsvård. Nu är det soffan och mys som gäller resten av kvällen. Har haft en grymmeslapparhelg och den behövde jag!
 
Allt har ju förstås inte varit bra i helgen. Både min bodylotion och min bästa ansiktsrengöring tog slut i dag. Det innebär att jag får leva utan dessa produkter i några dagar. Tack gode gud för nätshopping. Synd bara att det blir så jäkla dyrt med allt kollijox jag måste ha. Tvål och vatten är mycket billigare! ;P
 
I dag blir det en mummig fisksoppa till middag. Ja, mummig.. Det heter så! Det är också något positivt med hösten. Man kan vidga sina matvyer igen med grytor och soppor och sånt som man inte gör på sommaren.
 
Till sist.. Mötte en av grannarna i området i affären förut. Det var han som gömde sig en gång när jag kom gåendes genom att ställa sig bakom en buske. Friskt beteende? Knappast... Han hade ingenstans att gömma sig i dag, däremot fick jag världens bläng av honom. I bland undrar jag vad jag gjort vissa? Puckon finns det gott om.
 
Nu är det fisksoppetajm! Puss!!

Lite frisyrer jag kollat på

Kategori:

Underbara lördag

Kategori:

Sovmorgon, grötfrukost och ett långpass på gymmet. Kan det bli enbättre inledning på dagen? Knappast... 
 
Efter gymmet blev det en tur till affären för att handla hem ingredienser så att jag kunde laga den grymma gratängen som Anna bjöd på när vi var där. Aubergine, squash och en jäkla massa grädde och ost... Fy faaaan vad god den är! Lite grillat kött och vin till det så var lördagen fulländad. Mums! Nu väntar körslaget på tv och ett ton smågodis. Gud så skönt det är med sådana här dagar.
 
Jag har ägnat ett gäng timmar med att Googla frisyrer och hittat lite bilder. De får fungera som inspiration åt bästa Christina på torsdag. Nu lutar det åt mörkt med lite färgade tussar i. Ska bli så kul med lite variation. :)
 
Just det ja.. Har ju beställt ögonbrynsfärgning också i dag. Hoppas jag tål den nu och inte får svullna, kliande, rosa larver där ögonbrynen ska sitta! Hihi..
 
Puss på er sötproppar!
 
 
 

Fredag

Kategori:

Då var det äntligen fredag och den här veckan var det en synnerligen efterlängtad dag. Fy tusan vilken vecka. Så jobbig! :( Det enda eländiga med den här dagen var att jag glömde lunchlådan, så det var svält i dag. Märktes när jag kom till gymmet,ujujujuj... Trodde jag skulle svimma...

Får ta igen det i morgon med lite mer träning. Nu ligger jag i soffan efter att ha mumsat tacos så att magen är som en badboll. Tror ändå att det ska gå att knö i mig en Schweizernöt när jag ska kolla på Dobidoo om en stund. Ska kombinera Dobidoo med att googla snygga frisyrer. Ska klippa/ färga på torsdag och jag är så trött på mitt hår. Måste ha något kul nu!

Nu ska jag faktiskt hänga tvätt innan jag gör nåt annat.

Puss på er!

Intensiv dag

Kategori:

I bland är man glad om man hinner gå på toa på arbetstid. I dag var en sådan dag. Arbetsmiljörond mellan 9-11 och sen rakt in i barngrupp. Nästan alla barn på plats i dag och det märktes. 29 barn till mellanmål på två personer. Snacka om arbetsbelastning. Då hade vi ändå turen att ett par barn gick tidigare.
 

I dag fick jag dessutom tummen ur att ringa och kolla upp biljetterna till "Ladies Night" på Scandinavium den 17:e november. Tänkte att vi skulle gå dit med jobbet. Kan bli hur kul som helst. Då kanske jag får snacka lite med Martin Stenmarck och kolla om han kommer ihåg mig från Strandbaden. Höhö..
 
Då är det ju fredag i morgon om någon har missat det? Så jäkla gott! Inget inplanerat, ska bara träna och slappa och dricka vin hela helgen. Myyyyssssss... Hoppas dessutom att det är en riktigt god, kladdig fredagsfika i morgon. Den här veckan behöver jag allt onyttigt jag kan få. Skönt med en ouppbokad helg, men kul att jag har inplanerade roliga saker under hösten. Annars kryper jag bara in i soffan i oktober och kommer fram i april. Nu blev jag ju dessutom medbjuden på AW med bästa Totte. Antar att han har nå´n hemsk plan med att supa mig full. ;)
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på de svenska gossarna när de spelar boll mot Kineser. Tja.. Man ska ju göra nå´t så här på kvällskvisten. Tror jag ska googla upp nån snygg jeanskjol och köpa den i stället.
 
Puss på er!
 
 

Lamporna, del 2

Kategori:

Lamporna

Kategori:

Artrik vägkant

Kategori:

Jo, så står det på vägen hem till mig. En liten grön skylt vid vägen i gräset. Artrik vägkant.. När jag kör förbi tänker jag - gräs..! Borde jag stanna och titta på alla arter som växer där? Näh..

Hämtade min lampa i dag efter jobb och gym. Nu är båda äntligen uppe och det är så fint, så fint!! Tänk att jag tillslut hittade nå't jag är nöjd med?! Lycka!!

Nu ligger jag i soffan och är så grymt godissugen. Det är ju fan att min matkaraktär inte är så väl utvecklad som min träningskaraktär. Fast det är klart, då hade jag väl varit anorektisk. Får väl vara nöjd med mina +3 kg för mycket, eller nå't. Jamenar, jag är ju ändå snart 25..! ;D

I morgon ska jag gå arbetsmiljörond. Ska bli intressant. Slutar 6 i morgon, så efter jobbet blir det nog bara slappande. Som typ nu..

Nä.. Nu ska jag hämta godis. Puss!

Att arbeta fackligt

Kategori:

I dag var det dax för jobb på expeditionen igen. Fullt upp, eftersom vi hade styrelsemöte förra tisdagen när det var "min dag". Allt jag skulle gjort i tisdags var alltså kvar tills i dag.

Det är jäkligt kul att ha mycket att göra, men jag tror att jag hade 4 olika projekt igång samtidigt i dag och det blev lite snurrigt till slut. Dessutom skulle jag handla fika och sammanställa lite information till ombudsmötet som jag och Susanne skulle ha mellan 16:30-18:00. Vi hade kallat 10 ombud i vår enhet. Det kom ETT!!! Så upprörande!! Jag tar min lediga tid för att informera och så är det inte värt någonting för somliga. Att man inte KAN komma är en sak, men att man inte ens hör av sig gör mig förbannad. Morr!!

Det som stör mig ännu mer är att det var min träning som fick stryka på foten. Jävla skit! I morgon slutar jag klockan 2 och då ska jag vara på gymmet i 3 timmar eller nå't för att komma i kapp. Hatar att missa träningen.

Nu är det baskemej snart dax att sova. Ska ju upp halv 6 i morgon. Usch! Jag vill soooooova!!

Puss på er mina söta läsare! <3

Måndag

Kategori:

Då var helgen slut igen och den här gången känns det som att den tog fortare slut än vanligt. Konstigt! Hade lite sovmorgon, eftersom jag inte började förrän halv 9 i morse. Gott, med tanke på att vi hade möte till 19 i dag. Arbetsplatsträff, vilket jag tycker sådär om. Mest tjöt till ingen nytta och vi kommer sällan fram till något vettigt. Kom hem strax före halv 8 och då var kvällen nästan slut.

Fick i alla fall mail om att min kökslampa är på väg, äntligen!! Det kommer bli så fint, såååå fiiiiint! :D

För övrigt sitter jag i soffan med min ömmande fot. Glömde visst berätta att jag stukade den i går på golfbanan? Jodå, det gjorde jag. Min årliga stukning..! Blöh..

I morgon är det facket på dagen och sen mer fack på kvällen då vi ska ha ombudsmöte i vår pedagogiska enhet. Ännu en lång dag i morgon utan gym. Min formtopp kommer spolieras. :'-(

Nu ska jag kolla på TV! Puss!

En usel golftävling

Kategori:

Hade ställt klockan på åtta för att gå upp och spela golftävling. Vaknade och hörde hur regnet vräkte ner ute. Fy fan! Tyvärr var det bara att hasa sig upp och masa sig bort till golfbanan. Som tur var höll det upp till 10:20 när starttiden var.
 
Rundan var en riktig katastrof. Trodde ju att jag hade hittat formen igen, men nädå. Det värsta är ju att jag emellanåt slår riktigt fina golfslag, för att slaget efter totalmissa. Så tråkigt!!
 
Nu sitter jag i mysbrallor i soffan och mumsar Schweizernöt och dessutom har jag lagt in en offertfrågan om hemstädning på Servicestart.se. Tänkte börja med det igen. Det är så mycket kvällsmöten och annat nu med jobbet och facket, så jag ska fasen unna mig att slippa städa åtminstode den mörkaste årstiden på året. Den tiden kan jag lägga på annat, helt klart.
 
I morgon blir det ännu en sen dag. APT på kvällen. På tisdag har vi infomöte för våra ombud i Hålabäcks pedagogiska enhet, så då blir det också sent.
 
Nu ska jag mysa vidare. Puss på er!

50 årskalas

Kategori:

I dag har jag varit hos bästa syrran för att fira hennes 50årsdag. Hon fyllde ju förra lördagen, men kalaset var alltså i dag. Vi åkte upp redan vid halv 12 för att umgås lite innan resten av släkten kom dit. Trevligt! Mumsade skaldjur, ostbricka, västerbottenpaj och massor med annat så magen blev så full, så full. Gott!! Nu ligger jag i soffan och kan knappt röra mig.
 
I morgon är det dags för golftävling igen. 10:20 är det dags att gå ut. Nu hoppas jag att vädret håller i sig, för jag orkar verkligen inte med regn. Ska bli kul att se hur det går den här gången. Formen har ju varit lite upp och ner om man säger så. :D
 
I dag är ju dessutom första höstmånaden inledd. September redan!? Galet!! Bara 4 månader kvar på året. Konstigt att jag bara blir yngre och snyggare för varje dag som går. Hihi..
 
Nu är det dags att slappa lite mer. Puss på er!