Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Gott slut och Gott Nytt År!

Kategori:


Nu kan vi reflektera över året som gick och analysera vad vi kunnat gjort bättre. Eller så skiter vi i det och blickar framåt mot nya mål.

Mitt största mål för 2014 är att få min diplomering och starta firma. 

I kväll är målet att vara snygg och ha en trevlig kväll hos bästa vännerna Åsa och Sverker. ❤️

Puss på er som orkat med min blogg ännu ett år. 


GOTT NYTT ÅR! 

Färdig med ytterligare en del....

Kategori:

Då var ännu en del av min kurs avklarad och inskickad. Ja.. avklarad vet jag ju inte, men inskickad i alla fall. Läraren är ledig tom den 6/1, sen brukar det ta en vecka att få det rättat. Hoppas det går bra, har varit en klurig del denna. 

Annars går ledigheten mot sitt slut, har ingen lust att börja jobba igen om jag ska vara ärlig. Hoppas det blir ett bättre år detta, kan väl inte gärna bli sämre? 😜

Tänkte jag skulle sätta mig och räkna ihop gymstatistiken för i år, hinner med en gång till innan 2014. Kan ju inte gärna ge något nyårslöfte om att träna mer 2014, men kanske skulle kunna sköta kosten något bättre. Ska jag dessutom ta hand om klienter och ge dem kostråd borde jag väl kunna sköta mig själv? 

Puss på er! 

Träningsskada

Kategori:

Då avslutar jag året med en blå tå. Tappade en 10 kg's vikt på tån förut i dag när jag var på gymmet. Just nu gör det riktigt jäkla ont! 😳

Fast det var gott att få träna igen. Två dagars julfirande/ ätande utan gym får räcka. Nu blir det stenhårt alla dagar fram igenom (om tån inte protesterar) och sen är jag nog tillbaks till "före december-storleken". 

Hunnit plugga lite i dag, skönt att bara kunna ta någon timme då och då. Just nu läser jag om näringsbehov/ kostråd åt barn, äldre, vegetarianer, gravida, ammande och fysiskt aktiva personer. Rätt segt område, men jag kan väl inte porta dem från min eventuella firma, så jag får väl lära mig om dem också. 

I kväll blir det soffhäng och tv. Nåt gott ska man ha när man är julledig. 

Puss på er!





God Jul

Kategori:

Jag önskar er alla en riktigt God Jul! 




Njut av dagen och nära och kära. 

Kram ❤️

Saknar, saknar....

Kategori:


När en blomma bryts av
i sin vackraste blom
då blir marken så trist,
och så fruktansvärt tom…
Men kanske ändå
att det någonstans finns
en äng eller undangömd skreva,
dit blommor som brutits
för tidigt får komma
och fortsätta andas
och dofta och blomma och leva…
                             Atle Burman





Julpyntsdag

Kategori:



Vaknade vid 10 i dag men tvingade mig kvar i sängen till närmre halv 11. Var lite trött efter gårdagens party på stan. Vi hade väldigt trevligt, jag och Linda. Först åt vi på Esters, sen kollade vi läget på nyrenoverade Pepes. Det var inget vidare, så vi gick till Black Pearl istället. Det som blev extra kul med kvällen var att vi träffande en kille som gick i min parallellklass på högstadiet. Har nog knappt sett honom sen dess. Trevligt att snacka lite skit..

I dag har jag städat, tagit fram lite julpynt och dessutom har granen kommit på plats. Mysigt..! Resten av dagen blir till att ägna sig åt vila. Lite trött.. 😁



Puss på er! 






Ny hårfärg

Kategori:



Var trist och beige och eländig när jag steg in hos världens bästa frissa Stina. När jag klev ut hade jag mohikanfrisyr med en cerise nyans. Troligtvis chockar jag de flesta i min omgivning i morgon. Hihi.. 

Nu ska jag kolla Ernst.. Puss! 

Dåligt uppfostrade, eller brist på hyfs?

Kategori:

Alltså.. Folk som inte kan uppföra sig bland folk kan jag reta ihjäl mig på. Nu snackar vi vuxna människor alltså.. Typ.. Såna som tar över samtal och gör det till sina egna, att de tror att de är bättre än alla andra, att de aldrig någonsin visar intresse för någon annan än sig själv och såna som inte ens kan säga hej när man möts. De sistnämnda personerna springer man exempelvis på när man är på gymmet. Man har setts 500 gånger, varit halvt nakna i samma omklädningsrum men ändå kan de inte bemöda sig ens med en halv blick en gång. Blä för såna...

Så. Det är allt jag har att säga om den saken, eller hur var det nu Forest Gump sa? 😁

Annars räknar jag ner dagarna till julledigheten, är så jäkla trött så det är inte sant! 4 arbetsdagar kvar. Yeaaaaah! Det ska jag väl överleva... Eller.. Kanske inte, förresten. Jullunch på jobbet i morgon - årets värsta dag. Tur jag slutar tidigt! 

Torsdag klipp, fredag planeringsdag och sen ut med Linda, lördag julpyntande och in med granen.... Som sagt.. Snart jul! 

Kram på er! 


Mörker

Kategori:

Det är helt sanslöst hur mörkt det är. Kroniskt mörker och regn gör mig tröööööööööööttttttttt...! 

Nåväl.. Veckan har varit fullspäckad i vanlig ordning och jobbveckan avslutades i går med styrelsemöte med avslutning på Liseberg. Trerätters på Tyrolen och lite tävlingar. Trevligt! 

I dag har jag varit på gymmet och sen på ettårskalas hos lilla Signe. Slog in lite julklappar när jag kom hem och provade dessutom nyårsklänningen som jag beställde. Den är himla snygg, men vet inte om den är aningen för stor. Får kolla igen. 

Är lat i dag och därför blir det thaimat till middag. Inte dumt någon gång emellanåt. Dessutom är ju december körd när det gäller att vara nyttig. :-D 

I morgon blir det gym och julkortsskrivning. Kanske ska plugga lite också, får se. Skönt att jag bestämde mig för att inte göra klart innan jul, nu kan jag ju slappa lite. 

Nu ska jag sippa vin och kolla vad det innebär att skaffa fibernät.

Puss på er! 



Julklappsfix!!

Kategori:



Nätshopping, hurra!

Kategori:

Återigen är alla julklappar införskaffade med hjälp av iPad och soffa. Så jäkla skönt! Nu ska jag bara åka runt till alla utlämningsställen och samla ihop dem. Hellre det än att springa runt med alla hysteriska människor i affärer. I shoppingsvepet följde det även med en ny klänning till mig. Nyår snart juuuuuuu...! 

Helgen kommer ägnas åt gym, studier och julgodistillverkning. Min dejt med Linda blev inställd pga sjukdom, så nu får jag göra det själv. I dag har jag hunnit med mandelkakor och marshmallowsgodisar. Har även ägnat några timmar åt mineraler och deras funktion i kroppen. I morgon måste jag besluta om jag hinner klar med alla uppgifter innan den 12:e, eller om jag ska skita i att stressa och vänta tills efter jul med att skicka in och få de nya uppgifterna. Det är ju stängt över jul. 

Nästa vecka ska jag hinna med kvällsmöte, styrelsemöte med avslutning på Liseberg och ettårskalas hos lilla Signe. Ja, plus vanligt jobb och gym också. Snart är det julledigt, jihoooooo..! 

Puss på er!


Nya klänningen 

Lite ingredienser..

Kategori:



För mycket julmat redan..

Kategori:

Två dagar i rad med julbord är lite mer än vad min stackars mage pallar med verkar det som. Måndag med jobbet och tisdag med våra ombud i Lärarförbundet. Blörk... 

I dag dissade jag dessutom gymmet för jag ville bara hem. Två heldagar från tidig morgon till sen kväll fick änna räcka. Åkte istället till Coop för att handla ingredienser till fredagens julgodistillverkning med Linda. Det blev visst lite mycket... 😁

I morgon blir det Lärarförbundet som vanligt, sen får jag nog pallra mig till gymmet igen. 

Nu orkar jag inte skriva mer.. Puss!