Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Konstiga människor

Kategori:

Fick ett samtal av mannen som tydligen skulle laga wifin här hemma i dag. Han inledde med att gorma över att han inte kunde köra till huset för att det var en grind i vägen. Jag var stressad som fan och var inte upplagd för en surgubbe. Han hade kört fel och det skulle vara MITT fel? Sen fortsatte idioten att vara ett allmänt rikspucko i ytterligare en kvart. Jösses..! Fast nu fungerar wifin igen.. :D

Som kontrast har jag dessutom pratat men en av Sveriges kanske trevligaste/ roligaste killar i dag också. Min handläggare på Trygg Hansa var ledig i dag, så jag fick tag på en annan. Så rolig..!! Vi fnissade genom hela samtalet. Helt otroligt trevligt samtal!

Haft världens mest hektiska dag på Lärarförbundet. Inte en lugn minut. Är hur mycket som helst att göra inför årsmötet om några veckor. Fast det är himla kul!!

Blev ett litet pass på gymmet efter jobbet också. Hade bara tänkt köra en timmes kondition, men det blev lite ben och så plankan, givetvis.

Nu är soffan min bästa vän... Och onepiecen! :D Puss på er!

Lördag

Kategori:

Denna underbara veckodag. :) Vakande redan kvart över 7, kanske berodde på att jag la mig 10 i går. Man är så rolig när man blivit gammal. Tur att jag ändå har disciplinen att ligga kvar i sängen. Annars är det pensionärsvarning.

Har haft en bra vecka, pubkväll med Lärarförbundet i torsdags. Mycket lyckat. Tränat och haft en bra jobbvecka.

I dag har jag varit på gymmet och ägnat stora delar av dagen att försöka få fixat wifin här hemma. Det slutade med en felanmälan till Telia. De ska höra av sig inom tre arbetsdagar. Vi får väl se..

Nu har jag kollat Mello, givetvis. Inte så dåligt i dag som tidigare lördagar. Men.. Det kan bero på vinet? Mer vin i dag än de andra lördagarna för min del. Skit i att vara nyttig!!

Puss på er! <3

Nu har jag slarvat

Kategori:

Inte ett inlägg på flera dagar?! Skärpning..! Det får absolut bli ett nu. Helgen har förflutit lugnt. Har egentligen bara tränat och legat i soffan, typ. Jo, just det. Har ju fått bokat ett hus i Helsingborg till vecka 29. Semester med Åsa och Sverker. Kommer väl få göra en levertransplantation efter den veckan. :D

I dag har jag jobbat till 19. Senpass + verksamhetsmöte. Lång dag, men har gått bra. Dessutom har jag varit hos min lilla arbetsterapeut i dag igen för nya övningar. Köpt en "boll" som jag ska träna med. Den är helt klart beroendeframkallande, för jag har suttit och klämt på den sen jag kom hem. :D

I morgon har vi styrelsemöte med Lärarförbundet, så det blir en "sittapåhäckendag"..

Over and out..! Puss..

Fredag - bästa dagen!

Kategori:

I går var jag på bio. Nya Die Hard. :) Bruce Willis är bara bäst!! Är barnsligt förtjust i Die Hard-filmerna. Hihi.. Fuskade dessutom i min nyttighet eftersom man är tvungen att äta godis på bio! Får ta igen det på gymmet i helgen.

I dag kan ha varit den lugnaste dagen i mannaminne på jobbet. 10 barn istället för 39! Rätt skönt om man säger så. Slutade dessutom tidigt, så jag hade hunnit handla och träna och var ändå hemma vid 4. Köpte räkor på Coop och de kostade bara 149:-. Som hittat! Gott, dessutom..!

Nu är det soffan och onepiecen som gäller. Lär väl somna snart eftersom jag var uppe 5:30 i morse.

Puss på er!

Semledagen

Kategori:

Tisdag och fettisdagen, jodå..! Hade inte tänkt att äta nån semla alls, eftersom jag är en nyttig-pelle. Meeeen.. Till eftermiddagskaffet i dag nere på Lärarförbundet så var det köpt semlor. En speciell glutenfri till mig och då kunde jag inte med att tacka nej. Det var gott, men magen undrade nog vad som damp ner. Lite orolig nu, om man säger så.

Var hos min lilla arbetsterapeut i dag igen för mätning av tummen. Efter sex veckors värmebehandling och intensiv tumgympa så hade det blivit..... SÄMRE!!! :( Sist hon mätte kunde jag böja typ 45 grader och nu låg det mellan. 35 och 40! Öhhhh!??

Har klarat av gymmet i dag oxå, nu har jag bestämt mig för att köra "plankan". Fan, vad jobbigt det är!!! Måste öva..

Nu sitter jag i soffan och slösurfar lite. Är sugen på nya vårkläder och nya träningsläger. Får se vad jag kan hitta.

Puss på er!

Underbara lördag

Kategori:

Sitter i soffan och smuttar på lite, liiiiiiite vin. Nyttig - remember. :) Gjorde världens godaste broccoligratäng till middag förut och köttet till var helt okey det också. Väntar in mello nu och det lär väl vara samma katastrof som det brukar, antar jag? Måste ju ändå se det!

Inledde morgonen på gymmet. Solade och hasade runt där riktigt länge. Testade tillåmed TRX-ställningen. Verkar hur jobbigt som helst. Funderar på att köra lite ben där i morgon.

Är jävligt sugen på att åka till värmen i några veckor. Är jäkligt trött på snö nu. Morr!

Puss på er!

Halvtid

Kategori:

Halva arbetsveckan avklarad och tre dagars nyttighet. Fasen, värre än nånsin att vara nyttig. Februari känns låååååååång! :(

Sitter i soffan med jordens träningsvärk. Körde ett riktigt tufft benpass på gymmet i måndags och jag går fortfarande som om jag skitit på mig. Tog därför en träningsfri dag i dag. Rätt skönt..! I morgon är det nya tag.

För övrigt hoppas jag på att få sova i natt. Lyckas nämligen få nån jäkla hosta så fort jag lägger mig ner - så störigt!!! I morgon är det tidigt pass som gäller, så.. Sömn, tack!!

Tänkte kolla lite fotboll i kväll, annars händer det nog inget mer i dag.

Puss!

Slut på helgen

Kategori:

Då var det återigen söndagskväll och jag ligger här i soffan med paddan. Nog för att helger brukar gå fort, men nu tyckte jag den gick fortare än vanligt. Har haft hela helgen uppbokad, så det är väl därför det känns som om det gått så fort. I går var det först konfirmation på dagen och sen var jag ute på stan med Josse och Linda på kvällen och drack på tok för mycket alkohol. Men kul hade vi!

I dag har jag mått riktigt pyton, så det passar bra att jag börjar ett lite nyttigare liv i morgon. Ska dra ner på onyttigheter och alkohol. Hmm... Fast det är ju en onyttighet. Ja, ni fattar. Har dessutom hunnit med ett litet födelsedagskalas i dag. Mycket släktträffar i helgen, alltså.

I morgon har vi studiedag och ska diskutera pedagogisk dokumentation, bland annat. Jag har gjort ett halvseriöst försök att göra lite anteckningar ur boken vi ska arbeta med i morgon, men känner mig inte så motiverad. Ska googla lite på vad jag ska plugga till i stället. Ska bara bli rik först så jag har råd...

Så.. Puss på er!

Ut på stan

Kategori:

Färdigsminkad och klar för en runda på stan.

Adios! :)