Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Vuxenpoäng

Kategori:

Tog mig i kragen och bestämde mig redan i gårkväll att vara hemma från jobbet i dag. Bra beslut! I dag har jag knappt någon röst och dessutom världens halsont. Synd bara att solen skiner i dag när jag är förpassad till soffan. :(

I går efter jobbet träffade jag tjejerna på Tullen för en liten eftermiddags-matbit. Vi började planera lite inför en resa nu under våren. Eller.. Planera.. Vi har tre alternativa resmålsförslag: Berlin, Dublin och Edinburgh. Får se vad det blir, kul vilket som!!

Annars tänkte jag ligga här och försöka piggna till. Ska både på konfirmation på lördag och sen ut och äta på kvällen och efter det en runda på stan. Jag har faktiskt inte varit ute på krogen sen sista helgen i september, så det kanske kan bli riktigt kul att komma ut.

Så.. Over and out! Puss!

Glömde ju blond-bilden

Kategori:

Snorattack

Kategori:

Se där ja. Då är det min tur att ha drabbats av snor, hosta och halsont. Ligger i soffan och tycker allmänt synd om mig själv. Tre dagars ledighet är snart slut och jag fattar inte hur fort det går? Helt galet!!

Blev i alla fall blond i fredags som jag hade bestämt. Eller.. Ja, "förblonderad" i alla fall. 8 mars är det dags att bli platinablond om allt går som det ska. Skönt i alla fall att vara ljushårig igen.

I går var bästa Åsa och Sverker här. Mycket trevligt! Det bästa är ju att jag kan skylla min huvudvärk på snoret i dag och inte på vinet! :D

Har tvättat och betalat räkningar i dag, men det är det enda som jag ska göra i dag. Soffan är min bästa kompis i dag!

Puss på er!

Ledig fredag

Kategori:

Då har det gått sex veckor och det är dags för min lediga fredag igen. Vet inte hur ledig den är, eftersom jag lyckats att boka in hela dagen. Först ska jag träna, sen ska jag få värmebehandling och sen till frisören och lura henne till att göra mig blond. :) Okey, det är ju "ledighetssaker" men ändå surt att vara uppbokad hela dagen. Just det, måste handla också! :(

Mascara... Det MÅSTE jag hinna med att köpa i morgon!!! Kris annars...

Åsa, vad bra att du sa det. Då behöver jag inte gräma mig för att jag inte får tag på den i svart. Du har sparat 1500 kronor åt mig! :)

Annars är jag på ett allmänt jävla pisshumör. Allt är verkligen skit just nu.

Så.. Puss på er!

Ta daaaaaaaa!

Kategori:

Detox-mask

Kategori:

Har precis testat min nya detox-mask som tydligen ska vara sååååå bra! Just nu känns det som om det bränns i hela ansiktet, så jag hoppas att jag inte ser ut som det känns! :( Vill man vara fin, får man lida pin. Eller?!

Har just hoppat ner i soffan och sitter med paddan och slösurfar lite. Jag var ju lite sugen på en Odd Molly-klänning innan jul och frågan är ju om jag inte är värd den nu? Det värsta är att jag inte minns namnet på den och inte kan hitta den..!!!

Becca, det är INTE vår. Det är jävligt skitkallt, men nu är jag trött på att vara brunhårig. Jag tidigarelägger blekningen, alltså.. ;)

Just nu är världens sämsta film på tv'n. Åtminstone en av de sämsta. X-men? Eller nåt sånt. Haha.. Skit!

Nu ska jag leta klänning! Puss!

Tulpaner

Kategori:

Tänkte bara skriva att tulpaner är väldigt fina och att det faktiskt börjar bli ljust ute. Heja vår! :)

Har haft en bra dag med ett fullspäckat styrelsemöte och en timmes cykling på gymmet. Annars lugnt och skönt.

Kort blogg i dag! Puss!

Vem snodde min helg? Igen..?

Kategori:

Allvarligt? Hur fort kan en helg gå? Jag blir så trött. Vill ju vara leeeeeedig!

Har iallafall gjort två fina träningspass under helgen, ätit gott och druckit gott. En schysst helg! :)

Hoppas i alla fall på en bra vecka som kommer. Facket två dagar och ledig fredag. Låter åtminstone bra.

Får ju dessutom besök på lördag, så det lär ju bli en käck avslutning på veckan i alla fall. ;)

Ska fortsätta med min värmebehandling denna veckan och nästa. Tycker jag kan röra tummen lite bättre, men det gör ju ont som fan.

Nu har jag bestämt mig för att bli blond. Kan väl inte räkna med att bli platinablond på direkten, men nåt får hon hitta på. Trött på att vara tant-brun nu. Ja, tant-brun.. Inte Tant Brun, som i sagan.

Så.. Puss på er!

Solen skiner, himlen är blå...

Kategori:

Vad det är skönt att leva då.. 
 
Den sången kan ALLA som arbetar på förskola. Totte.. Du kan säkert söka på You Tube. Eller så kan du önska den på Pustervik nästa gång. ;P
 
Ja.. Nu är jag glad igen. Kan vara temporärt, men får passa på! Visst gör solen att man blir gladare!? Ljuset börjar komma tillbaks igen. Ja, jag har druckit glögg och svamlar.  Har solat i dag och kört ett fint pass på gymmet. Inte gått runt som nån surkärring i dag inte, nejdå! 
 
Sitter just nu och kikar på foton. Ska till bästa Stina på tisdag och byta hårfärg. Fan.. Visst ska jag vara blond? Eller? Jag kan köra en omröstning här med er 7 som läser min blogg.. :D 
 
Jag har vetorätt, så det blir som jag vill ändå..! :) 
 
 
 
Brunhårig, eller.....
 
 
Blond? 
 
 

Ork att skriva?

Kategori:

Nu var det visst ett tag sen jag skrev här, märker jag. Beror nog på att jag varit mer död än levande senaste dagarna. Fattar inte hur jag kan vara så trött? Trött, grinig och godissugen konstant. Blöh! Behöver nån förändring i mitt liv, tror jag. Nytt jobb? Ny träning? Nya kläder? ;) Plugga? Jag vet faktiskt inte, bara att jag är uttråkad!!!

Fast dagarna blir ju ljusare nu, det är i alla fall något positivt. Bra.. Det ska jag tänka på varje dag. Heja våren! :)

Nu ska jag inte göra nåt mer i dag. Puss!

Härliga lördag

Kategori:

Helger måste vara det bästa som finns. Sova ut, träna och bara vara.

Unnade mig ett bad i dag med hårinpackning och ansiktsmask. Så jäkla gott. Har köpt lösgodis tills i kväll, fastän jag verkligen borde låta bli. Nu har snaskätandet under en månads tid faktiskt satt sina spår. :( Fast om jag skärper mig så är det borta på två veckor. Väntar nog ett par dagar till. ;)

Annars har det inte hänt så mycket, tror jag? Nä.. Lugnt och fridfullt!

Ha en bra lördag, vänner. Puss!

I morgon är det fredag :)

Kategori:

Då var arbetsveckan snart avklarad. Har gått riktigt bra, fastän jag hade sån ångest i söndags kväll. Torsdagar brukar vara skitjobbiga, men det har bara varit trevligt i dag. I morgon ska jag ha inskolning, så då måste jag vara sådär jobbigt käck igen. ;) Sen måste det nog bli ett glas gott rött på kvällen.

Helgen blir lugn, ska träna men det är det enda som är inplanerat. Gott!

Har gjort min tredje värmebehandling för handen i dag och dessutom har jag börjat försöka leva utan handskyddet. Nu ska jag bara ha en liten binda runt ytterleden på tummen för att jag inte ska överbelasta den. Ytterligare fem behandlingar är inbokade, sen ska det utvärderas. Hoppas VERKLIGEN det gör nytta.

Nu ska här slappas. Puss på er!

Städfirma - check!

Kategori:

Nu jävlar ska det väl vara löst!? Verkar bra i alla fall och de kommer och drar i gång på fredag i nästa vecka! Fy fan, vad skönt!!

I dag har jag varit nere på facket och håller bland annat på att styra upp en pubkväll som vi ska ha i februari, med musikquiz. Blir nog trevligt!

Fick gjort den andra värmebehandlingen i dag, men nu verkar det som om jag får värmeutslag av det. Nästa gång är på torsdag, så vi får se hur det går då.

För övrigt har det inte hänt så mycket. Nu är det soffan och Simpsons som gäller. Jobbar tidigt i morgon, så hoppas att jag kan sova i natt.

Puss på er!

Första arbetsdagen..

Kategori:

Då har man överlevt första arbetsdagen på ett par veckor. Det gick finemang. Vi har varit väldigt kreativa i dag och har köpt saker och planerat om ett rum. Ska bli kul när allt kommer, så vi kan se om det blir så bra som vi tror.

Allt har faktiskt inte varit bra idag, kom jag på. Har fått jävligt ont i ryggen och kan knappt gå. Nu har jag medicinerat, tagit på sån muskelsalva och sitter med värmekudde. Aj! Hoppas det släpper över natten!!!

I morgon är det facket som gäller, ska iväg och värma handen strax före 10, annars blir det en stillasittande dag. Blir gymmet om ryggen är bra, men vi får se.

Nu är det CSI som gäller och sen sängen.

Puss på er!

Ångest

Kategori:

Jobbångest.

Punkt slut... :(

Handjävel

Kategori:

Då var julledigheten slut och det är bara en vanlig helg tills det är dags att börja jobba igen. Påsk är väl om tre månader, så det blir nästa avbrott för vila.

Det är skönt att gå hemma och drälla, men det är inte så himla kul. Gör ju ändå ingenting.

I dag var jag på återbesök med tummen igen och fortfarande inte ett dugg bättre. Lite tröttsamt! :( Nu ska jag göra en slags värmebehandling som går ut på att jag stoppar handen i varm paraffin och sitter med det i en typ grythandske. Första gången i dag och sen ska jag göra detta två gånger i veckan i tre veckor för att sen utvärdera. Hur ska jag få till det med jobbet?!!!

För övrigt blir det kräftor i kväll och en vit helg. Måste spara levern.

Puss på er..

Nytt år - nya möjligheter?

Kategori:

Så heter det ju i alla fall. Min dag började i alla fall som vanligt, får jag väl säga - jag åkte till gymmet. När jag kom hem sken solen och det kändes nästan som vår i luften. Det var då lusten att städa bort julen infann sig. Sagt och gjort, började röja här hemma och nu är det avtomtefierat. Så skönt! Nu väntar jag på våren. :)

Sitter fortfarande och surar på Blogg-appen, eftersom jag inte kan svara på de kommentarer ni ger mig. Så, Ansku.. Det är en firma härifrån Onsala, men än har de inte varit här. Dessutom har jag ju inte haft någon här sen jag gick sjukskriven och inte KUNDE städa. Den nya firman skulle ringa mig i veckan, men hade jag varit dem så hade jag ringt i dag. Det är ju jag det. ;)

Så.. Annars kommer jag nog inte göra så mycket mer i dag. Det blir Caesarsallad till middag och den får väl tillagas, så lite till får jag väl anstränga mig med.

Annars har jag en fundering som jag fick när jag var i affären förut. En tjej köpte en burk Viktväktarsoppa och 5 Geisha-chokladbitar. Såna små, alltså. Varför köper man Viktväktarsoppa om man tänker äta chokladen efteråt? Dubbel så dyrt som vanlig soppa och dubbelt så äcklig. Eller, är tanken: Om jag tar en bantarsoppa så kan jag unna mig chokladen? I alla fall konstigt..

Puss på er!