Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Skofynd

Kategori:

Planen för dagen var minigolf och ut och äta i Varberg. Väl på plats så öppnade sig himlen. Inget vidare minigolfsväder alltså.. :( I stället blev det lite skofynd på Vagabondoutleten. Två par blev det. Så nöjd!!

Efter shoppingen blev det en Caesarsallad och sen höll det faktiskt upp så det blev minigolf till slut. Jag var kass.. :D

I morgon blir det trädgårdspill. Ska bygga om lite och lägga igen en gång. Sen blir det golf efter det.

Nu är det soffan som gäller. Puss på er!

Glassmaskinstest 3

Kategori:

Om jag glömt att berätta det så blev iallafall vinsten från midsommargolfen en glassmaskin. Eftersom jag ska vara så förbannat nyttig jämt så meckar jag ihop lite nyttiga varianter.

Test 1: lättyoghurt naturell, Fun light och lite bär. Var så nyfiken så hann inte vänta på att bunkarna man gör glassen i hann frysa tillräckligt. Resultat.. Inte jättefryst glass, precis...

Test 2: samma som ovan, men med frysta byttor. Ställde in det i frysen när den mixat klart och sen tog jag ut den för sent. Resultat.. Isklump, modell 2 timmar att tina och äta.

Test 3: pågår. Vaniljyoghurt... Punkt!

Ska köpa vaniljvisp och krossa dajm i till helgen tror jag...

Annars? Tja.. Räknar ner till semestern. Insåg förut att jag nog måste handla solskydd. Ser väl ut som en kokt räka efter en vecka i solen annars. :D 6 arbetsdagar kvar, sen leeeeeeedigt!

Nu har jag haft en "me, myself and I-eftermiddag. Solat, tränat, badat och gjort ansiktsmask. Nu sitter jag inrullad i badrock i soffan och myser.

Puss på er!

Midsommar

Kategori:

Inledde midsommarfirandet på golfbanan i tropisk hetta. Genomsvett efter två hål. Kläderna satt som fastklistrade på kroppen och man var omgiven av 11 miljarder flugor. Fy fan!

Rätt gott att komma hem och ta en kall cider - jajamän, ätardag i går! Sill och potatis till lunch och för en gångs skull kunde man sitta ute. Klockan 16 var det dags för områdets midsommarfirande med dans och lotteri. Eftersom inget annat var inplanerat, så...

Men herrejäääääääävlar!! Obegripligt att det kan finnas så mycket pinsamma människor på ett och samma ställe. Jag var på gränsen till ångest. 30 minuter, sen var det dags att gå hem. My God!!

Kvällen förflöt lugnt. Grill och vin och sen film på tv. Lagom. Dessutom mår jag ju bra i dag. Har fått bakat det goda knäckebrödet igen. Jäkligt lätt och smidigt.

Nu ska jag slappa. Ha en fortsatt mysig midsommarhelg!

Puss!

Seger

Kategori:

Säger bara: 7,5 poäng om jag kommer med! HA!!

Puss på er!

Såinåthelveteförbannad!!

Kategori:

Jaha.. Den jävla natur/teknikutbildning är ute efter att jävlas med mig. Nog för att jag inte blev utvald till att få leda utbildningen, nu jävlas det för att kunna gå den.

Lärare i grundskolan får 7,5 högskolepoäng om de går kursen, men inte lärare i förskolan!! Dessutom får vi 6 platser av 60!

Jag går väl inte en utbildning och lägger tid på den bara för att? Det är ju mitt jobb? Ska det inte synas att jag gått en utbildning så kan det kvitta. Dessutom kan ju kommunen glömma att jag kan följa alla delar i läroplanen. Jag har tyvärr inte tillräcklig kompetens i natur/ teknik som den reviderade läroplanen trycker på att man ska jobba mer med.

Riktigt jävla sur är jag nu! :(

Annars räknar jag ner till semester och vila. Dukan fortsätter jag med och det verkar fungera. Har ju inte rasat 15 kilo som alla andra man läser om, men det var väl kanske inte riktigt aktuellt. :D

Två dagar till midsommar. Jösses!!

Puss på er!

Glömde ju bilden på klänningen :D

Kategori:

Klänningen

Kategori:

Fick hem min nya klänning i går och i dag tog jag mig tid att prova den. Fan vad snyyyyyyyggggggg! Så nöjd! Nu ska jag ha den på lördag när jag ska bli utbjuden på skojsigheter. Josse på jobbet har hittat på nåt för att jag fyllt år. Det ska bli kul. Efter en månad av enbart nyttigheter ska jag vara riktigt onyttig då.

Annars rullar dagarna på. Längtar till semestern. Fick skrivit ut resedokumenten i dag så nu är det ett steg närmre Malta. Säkert ett skitland när man kommer dit bara för det. :D

Dukan funkar också. Fas 3 nu.. Lite mer mat. Spännande på nåt vis. Undrar hur man kom på konceptet, lixom? Ska sätta mig och komma på nåt bra som jag kan kränga på mänskligheten och bli miljardär..

Nu ska jag visst hänga tvätt. :(

Puss...

Bakat!!

Kategori:

Haha.. Joho, det har jag visst!!

Glutenfritt knäckebröd. Gott blev det också..!! :D

Shortsjakt

Kategori:

Har ägnat ett par timmar i affärer i dag. Tänkte hitta mig ett par shorts eller två. Tyvärr vill inte min röv ha årets shortsmode. Man kan välja på tre sorters shorts; de som är kortare än mina trosor, de som Professor Drövel hade eller kärringmodell med töntiga sömmar och fula fickor. Grattis.. Noll shorts köpta..

Åkte till gymmet i stället och sen blev det flera timmar på altanen. Så gott! I morgon får jag gå upp halv sex, eftersom jag har starttid 07:20 i morgon. Volvo-tävlingen ska klaras av då.

Annars har veckan varit rätt blandad. Födelsedag i måndags med tapas på kvällen, kaosdagar på jobbet och skattepengar på kontot. Långhelg skadar ju dessutom inte.

Nu ligger jag i soffan och kollar fotboll, går ju sådär.. :(

Men.. Heja Sverige och puss på er!

Soooooool!

Kategori:

Fy fasen vad det är gott med sol. Måste vara det bästa som finns!!

Tillbringade dagen på golfbanan. Nu träffar jag bollen, men slår nu istället för långt så jag går i diken och hinder ändå.. Skitsport! :D

Eftermiddagen har jag ägnat på altanen. Så skönt! Fått en aning färg så nu ser jag inte ut som en fiskbulle längre. Dukan fortskrider och det går bra. Verkar som om det funkar riktigt bra, men jävlar vad sugen jag är på roseeeeeeeeeeeeeeé...!! Men, men..

I morgon är det dags för en ny runda, den sista som 41:åring. Antar att man golfar bättre när man är 42.. ;)

Just det ja.. Var ju ledig i går och fick varit iväg och klippt och blekt mig. Gott! Dessutom skrev jag ett mail till kommunens tillförordnade ansvarig för NT-utbildningen. Kan inte släppa hur illa det är skött..

Så.. Puss på er!!