Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Myspyslördag

Kategori:


Höll knappt på att orka upp ur sängen i morse för att jag var så trött. Men fick hasat mig till gymmet och sen ägnade jag några timmar åt att göra lite adventsfint här hemma. Mysigt! Fick även testat årets första glögg för en stund sen. Nu ska jag sitta i soffan och mumsa godis och dricka vin. "Så mycket bättre" och soffhäng - det blir bra det! 

I morgon blir det vilodag från gymmet. Ska åka och slänga skräp på återvinningen och sen måste jag plugga. Hade en vision om att hinna med del tre innan julhelgerna, men då måste jag vara klar till den 12:e och det tror jag inte att jag hinner. 




Ha en mysig första advent alla ❤️



Händelserika dagar

Kategori:

De senaste dagarna har varit helt crazy. Inledde måndag morgon med att ta emot min rättade uppgift från min lärare på utbildningen med mycket god kritik. Så himla nöjd! 

När jag väl kom till jobbet började hysterin. TV 4 Halland och SVT hade sökt mig på Lärarförbundet och sen fullkomligt ringt ner min mobil. Det slutade med en intervju med TV 4 mitt på dagen som sen visades i nyheterna på kvällen. Reportern från SVT fick jag lämnat över till expeditionen, han ju bara med en av dem. 

Efter intervjuer och jobb och allt var det dags att åka till Göteborg för middag och Volbeat i Scandinavium. Mycket trevligt! 

I går åkte jag och Susanne upp till Kungälv för de två första dagarna i en kurs i arbetsrätt. En riktig skitkurs och jag är jättebesviken!!!! Jag och Susanne hade himla trevligt med powerwalk och besök i bräckboden. 

Nu sitter jag i soffan och börjar kika så smått på julklappar. På lördag är det dax att sätta upp lite stjärnor här hemma - mysigt! 

Resten av kvällen ska ägnas åt absolut ingenting. Är rätt så trött nu.

Puss på er! 

Fredag.. Heja!

Kategori:

I dag blev jag intervjuad av en reporter från radio Halland. Så nervös innan den var avklarad. Fick den på mail när hon var klar med den och nu ska den vara med på radion två gånger. Först en kortare variant och sen en längre. Spännande! 

Annars har veckan förlöpt som vanligt. Helgen blir lugn med plugg och träning. Nästa vecka ska jag på kurs i arbetsrätt i Kungälv i två dagar och sen blir det pepparkaksbak med Linda på lördag. Lite vin därtill... Första vinet på en månad..! Heja mig! 

Nu sitter jag i soffan och mumsar godis. Mums! 

Puss på er! 

Hemma i dag också..

Kategori:

Har varit hemma i dag också. För en gångs skull tänker jag inte gå till jobbet innan jag är helt frisk. Istället har jag fått skickat in ytterligare en del av min utbildning för rättning. Känns bra..! 

Dessutom ringde Helen från Lärarförbundet och berättade att min insändare hade kommit in i lördags i Kungsbacka posten och att radio Halland hade sökt mig för en intervju. Kul, men läskigt! 

I morgon ska jag pallra mig till jobbet igen, styrelsemöte står på schemat. I kväll ska jag bara vila. Skönt!! 

Puss på er! 










Sjuk

Kategori:

Jaha ja.. Då klarade jag mig inte längre från förkylningen som jag lurat länge med att inte ha tid med den. I går slog den till och i dag har jag varit hemma från jobbet. Ägnat hela dagen i soffan med snorpapper och tv. 

Hade tänkt att träna rätt så rejält i helgen, men det verkar ju skita sig. Kanske kan jag orka putsa mina fönster? Det skulle onekligen behövas. Dessutom har jag ett paket från Jotex med massa lakan som jag ska hämta ut på Lollipop. Äntligen får jag slängt mina gamla sunklakan. Yeaaaaaah! 

Om jag orkar så blir det till att kolla fotboll i kväll. Får väl försöka heja fram Sverige till seger. 

Puss på er! 



Så nöjd...!

Kategori:


Tjolahopp vad nöjd jag blev när jag kollade mailen i går förmiddags. Mitt arbete var rättat och klart. Så här skrev läraren:



"Hej Ann-Britt!

Delkurs 1 är rättad och godkänd.

Ett väldigt bra arbete ! Utförliga svar, kloka kommentarer och slutsatser med argument grundade på vetenskap.

Jag har gjort kommentarer i ditt arbete som du kan läsa.

Skulle du undra över något är du välkommen att höra av dig till mig." 

Så trevligt att jag har en blogg som jag kan vara så egotrippad som jag vill 😁

Nu är det bara resten kvar, samt några examinationer. Piece of cake 😁


I dag tänker jag inte skriva mer, för jag tänker bara vara ego. EEEEEEEEEEGO! 


Eeeeeeeeeeeeeegggggggggggooooooo...! 


Puss på er!

Ösregn och åter ösregn...

Kategori:

Bara tanken på att det kommer regna och snöa och jävlas i ett halvår gör mig deprimerad. Jag vill ha sol jämt!! 

I alla fall trotsade jag vädret och gav mig av till gymmet. Sen träffade jag Linda på Kungsmässan och vi käkade lunch och glodde i affärer. Himla trevligt!!! Nu sitter jag i soffan och mumsar Dumlekolor. Jag är ett utmärkt ämne för att bli kostrådgivare. :D 

I morgon blir det gymmet och sen studier. Ska dra igång del två av första kostrådgivarblocket. Nu ska jag hitta någon som vill registrera sin mat under en veckas tid och som jag sen ska analysera. Så kul!! 

Ska strax ta mig en surfrunda för att kolla om jag hittar några schyssta sängkläder. De som finns här hemma är det sunkvarning, klass 2 på.. Varje gång jag tänker köpa nya blir jag snål. :( 

Så.. Puss på er.. ❤️

Ryggont och sugen på Dumlekolor

Kategori:

Sitter i soffan med världens ryggont. Jag som aldrig har ont i ryggen! :( Längst ner i svanken sitter det och jag funderar på om jag gjorde något tokigt på gymmet? Gymmandet och konditionsträningen gick nämligen väldigt segt i dag, så... Hmm.. Hoppas det är borta i morgon. Dessutom är jag grymt sugen på godis! Tog lite soygurt med vaniljsmak och lite nötter.. Yäh, jag är för jävla präktig. :(

Torsdag och fredag bjuder på fackliga äventyr. Eller.. Äventyr och äventyr.. Vanlig dag på expeditionen i morgon och på fredag ska jag och Helen hålla i Grund 1. Dvs första delen i de nya ombudens utbildning. Det blir trevligt. 

Helgen ska bli lugn. Träning och äta lunch med Linda på lördag. Sen ska jag plugga. Har beställt en bok jag måste ha till nästa del i studierna, men den var restnoterad. Bajs! Borde väl dessutom snart få tillbaks första delen, rättad och klar. :) Det ska bli himla kul nu i del 2, för nu ska jag få ge kostråd! 

Har suttit med paddis en stund och beställt lite nya krämer. Jodå, nu ska jag bli så snygg så snygg.. ;) 

Annars då? Nä.. Inget! 

Puss på er!! 







Första delen avklarad

Kategori:

Nu jäklar har jag mailat första delen av mina studier till läraren för rättning. Dessutom har jag köpt boken som jag ska ha till del två. Den delen verkar skitkul! Nu ska man få klienter att ge råd, etc.. Vet ännu inte om de är påhittade, eller om man får leta upp dem själv. Skitkul, oavsett! Hoppas nu bara jag blir godkänd på del ett så jag slipper göra om en massa.

Helgen har varit ljuvlig. Träning, plugg och vila. Dessutom varit skötsam med kost och alkohol. Noll godis och snacks, noll alkohol. Heja mig! Nu har jag precis slängt in en fiskgratäng i ugnen och känner att jag är redigt hungrig. Måtte den vara klar snart!!! 

I morgon blir det ännu en lång dag på jobbet. Föräldramöte..! :( Tycker det blir jobbigare och jobbigare med åren. Blöh! 

Annars händer det inget speciellt dramatiskt i mitt liv. Kanske är lika bra det? Soffan är mjuk just nu och Ipaden är min bästa kompis. 

Nu ska jag koka morötter. Puss!