Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

iPhone 5s

Kategori:

Äntligen har jag fått köpt en ny telefon. Min gamla var nästan död nu. En silvrig fiiiiiiiin...! Fick tag på en riktigt käck kille på Telia som hjälpte mig. 

För övrigt har veckan flutit på fint. Vet inte riktigt vad jag gjort... Hmm.. Jo, just det.. Varit hos ortopeden och fått utlåtande till Trygg Hansa angående min tumme. Mailat bilder på ärren och nu får vi se vad de tycker min skada är värd i ersättning. Läkaren tyckte den hade flera skavanker, så vi får väl se. 

I helgen ska jag packa och golfa. Blir lugnt och fridfullt så jag är utvilad till Mallis :-) Ska se om jag kan hitta någon rolig frisyr som jag kan skaffa mig på måndag också.. 

Nu blir det soffhäng. Somnar väl snart - det är ju fredag! 


Påskledigt

Kategori:

Herregud så skönt det är att vara ledig. Solen skiner och jag har ägnat flera timmar utomhus. Först med en riktigt härlig långpromenad och sen har jag suttit på altanen ett gäng timmar. Helt underbart!!! 

I går ägnades dagen åt golf och mycket trevligt umgänge med bästa Åsa och Sverker. Därför ägnas denna dagen åt vila ;-) 

I morgon blir det golf och sen får jag se vad som hinns med efter det. Ska maila lite uppgifter till vår kursledare i entreprenörskursen. Är typ klar med dem, så det är ingen större ansträngning. 

Ser fram emot ett gäng korta arbetsveckor nu. Först nu efter påsk, sen åker vi till Mallis veckan därpå. Ska bli himla kul att komma iväg. Får bara ta mig i kragen och deffa bort ett par trivselkilon så att bikinin passar. :-D  Synd bara att det är så gott med godis och rosé.. 

Nu ska jag sitta på altanen en stund till. Puss på er!




Diplomen... Hurra!!

Kategori:


Titta! Nu är jag diplomerad på riktigt! Bästa som hänt i dag. Hurrrrrrraaaaaa!  Varit en riktigt skitdag för övrigt. Blöh..! Fast fick kört ett schysst benpass på gymmet i dag. Solen lyser och det är snart påsk, det ska bli skönt. 

Så.. Tänker inte skriva nåt mer. Puss!

Heja sol!

Kategori:

Äntligen tittar solen fram igen. Så skönt! Hoppas man kan få några timmar på altanen den här helgen, är så jävla trött på regn!

Veckan har gått fort i vanlig ordning. Styrelseutbildning måndag och tisdag, kurs på onsdag och förskolan torsdag och fredag. På entreprenörsskolan i torsdags fick jag bakläxa på min prissättning så den fick jag hem och höja. Nu väntar jag bara på att klienterna ska trilla in. Hehe..

I helgen ska jag träna SKITMYCKET och SKITHÅRT!! Har inte varit på gymmet på närmre två veckor. Fy fan! Är allmänt sladdrig con eländig och kan tydligen ändå inte låta bli rosévinet i kväll.. Illa! 

Kort vecka X 3.. Påsk, påsk och sen åker jag till Mallis! Blir najs! 

Puss på er! 

Veckan som gått

Kategori:

Nu har jag äntligen tid och ork att sammanfatta veckans händelser. Skrev ju som ni vet min tenta i tisdags och hade sovit riktigt illa natten till tisdagen. Var helt slut när jag satte mig klockan 9 med typ en miljon papper att läsa igenom och svara på allt. Vid första anblicken tyckte jag inte att jag kunde något alls, men fick svarat på allt. När det var 20 minuter kvar av mina 4 timmar så inser jag att sista uppgiften var en 10 poängsuppgift, där 8 poäng krävdes för att förhuvudtaget bli godkänt på tentan. Blev helt überstressad och var så missnöjd när jag lämnade in tentan eftersom jag inte disponerat tiden bättre. Förberedde mig för en omtenta och därför blev jag givetvis överlycklig när jag fick beskedet att jag var mer än väl godkänd - 87 av 95 poäng och full pott på sista uppgiften, 10 poäng.  Nu väntar jag bara på mina diplom. 

Min entrepenörskurs fortsätter och den är väldigt intressant. Så nöjd att jag anmälde mig till den!! 

Vet inte när jag ska börja ragga klienter till mitt "FriskFokus", känner mig osäker. Dessutom är det rum jag ska göra om till kontor inte klart ännu. 

I går hade vi aw med jobbet. Knytkalas där alla hade med något gott att äta. Eftersom jag inte hade några studier att bry mig om så gick jag "all in" med vinet i går. Fick ändå upp i tid i dag eftersom det var dax för årets första golfrunda. Var skönt att komma ut, men skönt att komma hem. Svinkallt och regn de sista timmarna. Hu!! Nu är det soffa och brasa som gäller resten av kvällen. Är det hyggligt väder i morgon blir det en runda till.

Nu ska jag slöa. Puss på er! 

Jag är bäst!

Kategori:

För i dag är jag diplomerad kostrådgivare/ livsstilsrådgivare. Jag är sååååååååå nöjd! 

Puuuuuh

Kategori:

Tentan avklarad, skitjobbig!! 

Tänker inte skriva nåt mer, sådeså!

Puss!