Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Golftripp

Kategori:

Har åkt till Wiredaholm i Aneby i Småland. Golf och finmiddag. Riktigt go' dag! 

Här kommer lite bilder...


Lunch innan rundan.


Utsikt över ett av hålen.


På banan. 


Ankmöte.


Jag doppar mig!!!!



Efterrätten. 



Middagsutsikt över sjön. 

Golfvecka - check!

Kategori:

Sådär ja.. Årets golfvecka är avklarad och genomförd i tropisk hetta. Har varit varierande spel, men sån är jag. 😜 I torsdags blev det i alla fall vinst. Hotell, båtresa och greenfee i Danmark. Alltid nåt.. 

Veckan avslutades med den årliga räkfrossan borta på klubben. Gott och trevligt men är ju vuxen nu och var hemma före 23:30. Skötsam..! I dag ska jag på stan. Först äta på Tullen och sen blir det väl Black Pearl efteråt antar jag. 

Har trots golfande i veckan kommit upp till skogen för att springa. Valde att köra ett varv, eftersom orken skulle räcka till golfen också. Kändes prima! I dag har jag varit på gymmet efter 5 dagars frånvaro, kändes också bra! 

Mitt Jawbone la av i veckan. Jättetrist! Fick skickat tillbaks det till Net on Net i torsdags och hoppas att jag får ett nytt så fort som möjligt. 

På måndag blir det en tur tull Aneby och Wiredaholm. Golf och god middag och övernattning står på schemat. Gäller att njuta så mycket som möjligt nu när semestern börjar ta slut. FYYYYY!!! 

Så.. Vi hörs! 

Puss


Ser fram emot god frukostbuffé på Wiredaholm. 😃


Dag 1 på golftävling

Kategori:

Så där ja. Första dagen i golfveckan avklarad. Spelade i 300-gradig värme i över 5 timmar med bästa Åsa. Måste säga att jag tyckte vi hade en väldans otur med både det ena och det andra och kom runt på 29 poäng..! Höhö.. :-D

4 rundor kvar denna veckan, kan ju inte gå sämre.. ;-) 

Funderar över min springkarriär.. Vet inte hur jag ska hinna till skogen nu när det är tävlingar varje dag? Skit om jag tappar det jag ändå lyckats bygga upp nu. Jag kanske får springa här hemma, helt enkelt. Ja.. Inte i vardagsrummet, men på vägarna här hemma. 

Vad annars? Har målat min brunn här hemma, ätit glass och badat. Semester alltså.. 

Hörs en annan dag. Puss! 





Tappat lusten...

Kategori:

Ja, jag vet att jag inte har skrivit här på väldigt länge. Nu kan jag inte skylla på tidsbrist, eftersom jag har semester. Än så länge har jag haft en lugn och skön semester med träning, fix här hemma, sol och bad och lite umgänge med släkt och vänner. Nästa vecka blir det golftävlingar varje dag, eftersom det är den sk "golfveckan" här hemma på Gräppås. Det ska bli trevligt. 

Här kommer lite foton som en sammanfattning av en och en halv veckas semester:


Skaffat logga till firman


Varit vid havet


Myst hemma hos syrran


Börjat ta mig an Kungsbackaskogen

Köpt "bäst i test" sportlurar



Köpt nya träningskläder


Plus fikat, lunchat på stan, grejat i trädgården, klippt mig och lite till..

Vi hörs! Puss ❤️

Klar..!

Kategori:

Kontoret är klart. Fattas bara lite tavlor.

Voilá..! 😊