Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Underbara sol

Kategori:

Veckorna rullar på och äntligen är våren här på riktigt! Älskar att det är ljust både på morgon och kväll. Älskar dock inte sommartiden vilken gör att jag känner mig trött fram till 12 på dagarna. :-( 

Min startaeget-kurs rullar på och det känns jättebra och intressant. Denna helgen slutspurtar jag i studierna och skriver tenta på tisdag. Måtte det gå bra. Det tror jag att det gör, men blir ju så osäker på mig själv.

Har även ägnat lite tid i trädgården både i går och i dag. Planterade lite vårblommor i krukorna och har slängt gammalt granris och räfsat grenar från de förbannade björkarna som omger tomten. En miljon grenar kvar, typ..! 

Eftersom jag somnade typ 22 i går så var jag ju uppe med tuppen i dag. Har hunnit med hur mycket som helst eftersom jag var hemma från gymmet redan före 11:30 i dag. Goast i dag var ändå att sitta på altanen i flera timmar och njuta av solen medans jag pluggade. Gick så mycket lättare då. 

Nu har jag målat naglarna, vilket innebär att trädgården får vara i morgon ;-) Gym, studier och sol tänker jag ägna morgondagen åt. 


 

Puss på er! 

Effektiva, härliga, lediga dag

Kategori:

Ställde klockan på 7:30 och låg och gissade i sängen till 8:15 ungefär. Såååå skönt! 

Åkte till gymmet och efter det så tog jag mig i kragen och slet ut alla dynor i soffan och dammsög både i och över och under soffan. Slängde ut både matta och dynor på altanen så all gammal skit fick luftats bort. Nåväl, men lite fräschare blev det i alla fall. 

Inte slut där. Sen oljade jag soffbord, köksbord, matsalsbord och vitrin. Jag är för bra! Hann även med några timmars studier, samt nätshopping av vårjacka - nr 3 i ordningen. Nu jävlar om den inte är snygg och sitter bra. Då blir jag aaaaaaarrrrrrrrrg! 

I morgon kör jag facket som vanligt, annars.. Inget nytt under solen. Puss på er! 



Riesenkolor

Kategori:

Köpte Riesenkolor när jag handlade förut för jag tänkte att det inte skulle gå att hetsäta dem. Haha.. Det gick prima, bara så ni vet! 

Verkar som att det är fredagar som gäller numera i mitt bloggande. Tja.. Det kanske är bra.. Veckan som gått har innehållit en hel del. Typ jobb och gym och facket och ... Tadaaa.. Min "starta eget kurs" i stadshuset. Den började i torsdags, 3 timmar i 7 veckors tid. Tänkte att det skulle vara lite slappt och mest info, men nejdå.. Här är det 100% jobb som gäller. Antar att jag lärt mig rätt så mycket om 7 veckor. Till nästa gång ska vi ha skrivit en vision och en affärsidé. Om 7 veckor ska hela affärsplanen vara klar. Huga..! 

Har lyckats beställa två jackor denna veckan.. Eller.. Fått hem dem.. Båda för små.. Hmmm.. Jag anar oråd.. Som typ.. Jag har lagt på mig!! Det är nog tyvärr så att jag får skärpa mig ett par veckor. Ser väl illa ut med en lönnfet livsstilsrådgivare. 😣

Helgen MÅSTE ägnas åt studier. Jag drabbades av nån form av slapphet förra helgen och ville inte alls plugga. Nu är det kört. Tänker 2,5 timme lördag, söndag och måndag. Det är en bra början. Sen nästa helg också.. Då så.. Är ju ledig på måndag, så det blir bra.

Nu ska jag kolla på tv. 

Puss! 

Heja fredag!

Kategori:

Snoret rinner och jag nyser och fräser, men skit i det - det är ju fredag! Käkat sushi och dricker rosé och slöar i soffan. Gott! 

Haft planeringsdag på jobbet och var på gymmet en sväng efteråt. Vågade inte ta i allt för mycket pga snoret, men det kändes fint ändå.

Veckan har flutit på fint. Var på företagsmingel på Facklan i går och lyssnade på lite info. Nästa vecka börjar entreprenörsskolan, det ska bli spännande. 

Helgen ska ägnas åt gym och tentaläsning. Det blir prima. 


Puss på er! 

(Lite felstavat, men ändå) 


Sista delen - check!

Kategori:

Nu är det dags att boka tentatid! Godkänd på sista delen och har fått väldigt fin kritik hela vägen. Känns prima. På torsdag ska jag dessutom gå på min första föreläsning/ företagarekväll på Facklan. Nu börjar det rulla på. Spännande! 

Helgen har ägnats åt klädparty hos Linda. Fick köpt en tröja, en klänning och ett par shorts. Nice.. Har även hunnit träna och tvätta och städa bilen. För övrigt har jag gjort NADA!! Behövde verkligen det.

Så.. Fortsättning följer gott folk

Puss! 

Visitkort - check

Kategori:

Så kommer mina visitkort att se ut. Jag är nöjd! Ser väl fint ut? 

För övrigt slöar jag i soffan nu. Ska bli skönt med fredag i morgon. Ska till Linda på nå't "hemklädesparty" klockan 18, men ska köra och vara en duktig flicka. Lördag och söndag ska jag träna och vila. Får jag inte tillbaks mina uppgifter jag lämnade in i måndags innan helgen, så ska jag inte ens plugga. Är trött i hjärnan...! 

Inget mer att skriva. Puss ❤️

Så skönt med soffa..!

Kategori:

Hektiskt, hektiskt, hektiskt..
Lämnade in sista uppgifterna till studierna i söndags. Åkte till Varberg och kurhotellet i måndags för att umgås i två dagar med mina kollegor och ha studiedagar. Mycket trevligt och lärorikt. Han med både gym och musikquiz och väldigt mycket ätande. Tisdagen var jag bara med halva dagen eftersom min kurs i arbetsrätt i Kungälv kolliderade med studiedagarna i Varberg - typiskt! Nu har jag kommit hem efter sammanlagt tre dagars förkovring och inser att soffan är väldigt skön. Riktigt trött!! 

I morgon har jag lönesamtal med chefen klockan 8. Då gäller det att vara taggad. 

Nu ska jag vila. Puss!