Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Lurade...

Kategori:

För i dag är det lördag - inte söndag. HA! 

Ligger i soffan och kollar Jönssonligan på tv. Lagom intelligent såhär en lördagskväll. 

Veckan gick fort - tre dagar på arbetet och sen ledigt. Skööööööönt! Tävlade i torsdags, gick inte bra. Starttid 7:00 och kroppen vaknade inte förräns halva rundan var gjord och då var det för sent. 

Annars har jag bara gymmat och njutit av solen. Såååå skönt med sol. I dag har jag faktiskt rensat lite ogräs också, sådeså..

Sitter med paddan i knät och det är som vanligt förrädiskt. Hittade ett par skor som var jättesnygga - de är beställda nu. :-P 

I morgon är det söndag - golf 9:30 och jag hoppas på mer sol. Nästa vecka blir jag ett år äldre och det ska jag fira på Esters på kvällen. Jobba lär jag ju få göra först, men ändå.

Puss på er! 



Dags igen

Kategori:

Det verkar visst vara söndagar som är min blogg-dag. I alla fall har det varit det under ett tag nu.

Veckorna rullar på och snart är även maj slut. Läskigt. Nästa vecka blir jag ytterligare ett år äldre och mitt mål varje gång jag fyller år är att se likadan ut som jag gjorde året innan. På så sätt stoppar jag förfallet. 😁

I veckan har jag varit på regional utvecklingskonferens i Borås i två dagar, i fredags var vi i styrelsen hos Michael på en aw och i går var det tävling borta på Gräppås. Vann en elgrill.. 😝 I dag har jag varit på gymmet och sen var jag på kyrkogården och gjorde morsdagsfint med rosa pelargonior. Mammas favorit! Har även hunnit med avancerad solning på altanen i dag. Såååå skönt! 

Nästa vecka, måndag - fredag ska jag fasta. Nej, inte i syfte att gå ner i vikt, det hoppas jag ni inser efter mina studier att jag inte tror på. Däremot är det ett bra sätt att "städa" kroppen efter perioder med för mycket "kursmat" och stress. Brukar kännas riktigt bra efter några dagar. Ska dessutom vara ledig på fredag, så det kan passa bra att ta en sån här vecka när man inte jobbar lika mycket. 3 dagar ska jag väl överleva utan mat på jobbet? På tisdag ska jag till SEB-banken och skaffa firmakonto och bankgiro. De var himla käcka i telefon till skillnad från Nordeas företagsansvariga. Hade inte Anna som är personlig bankman på Nordea för privatdelen varit så trevlig och duktig, så hade jag flyttat allt på stört till SEB.

På torsdag har jag lyckats anmäla mig till en tävling med start 07:00 på morgonen - hur tänkte jag där?!!

Årets önskelista till födelsedagen är klar: en blå klocka, en blå väska och ett sportband - märke jawbone. Verkar skitfräck! Håller koll på kalorier, distans, sömn - you name it! Dessutom ska jag köpa en present till mig själv, en ny "hållare" till mobilen att sätta på armen när jag tränar.

Så. Nu är ni uppdaterade. Puss på er! 



Mina önskade presenter!



Söndag.... Igen!!

Kategori:

Jag är inte världsbra på att uppdatera min blogg, men jag har haft lite fullt upp sista tiden. I torsdags hade jag min sista träff med entreprenörsgänget - jag kommer sakna dem, vi har haft väldigt trevligt tillsammans alla dessa veckor. En av de killarna som var med lovade att göra reklam för min lilla firma för HR-avdelningen på hans arbetsplats. Hoppas jag kan få in en fot där. 

Min andra klient ska jag träffa vecka 22 och jag hoppas på nya gymmet i Vallda! Vill gärna jobba med detta och samtidigt kan jag inte dröja för länge med att göra det - måste ju använda hjärnan så att jag inte glömmer!! 

Har golfat både lördag och söndag, annars har det varit lugnt. Det kan behövas, för nästa vecka är fullspikad. Måndag är det påbyggnadsutbildning med Lärarförbundet där jag ska hålla i två punkter. Sen får jag åka till jobbet för ett gäng utvecklingssamtal. Tisdag är det APT på kvällen och onsdag och torsdag är det kurs i Borås. Fredag är jag bortbjuden på kvällen och på lördag är det tävling. Puuuuuuuuh....! Bara att ta en dag i taget!! 

Nu ska jag nog börja med middagen tror jag. 

Puss på er! 


Träningsvärk

Kategori:

Det borde ju inte vara ovanligt, men eftersom jag fått den av trädgårdsarbete så är den ruskigt ovanlig. ;-) Använder visst muskler jag inte visste fanns när jag krälar runt i trädgården. Nu är den fin i alla fall. Ett par veckor åtminstone. 

I morgon är det jobb igen och på tisdag åker jag på kurs i Kungälv. Sista delen i arbetsrättskursen. Är rätt trött på allt just nu. Vill sova tre dygn eller nåt. Trööööööött!! 

Annars händer det inte speciellt mycket i mitt liv. På torsdag är det sista gången i entreprenörsskolan och i dag har jag skrivit en företagspresentation. Nu ska jag bara ha lite kunder också. Det verkar ju trögt. :-( 

Nu blir det tv resten av kvällen. Puss på er! 

Äntligen fredag

Kategori:

Jobbat, tränat, badat och ätit sushi. Blir slapp i soffan resten av kvällen. Lär nog somna tidigt eftersom jag var uppe vid 5. I morgon ska det röjas i trädgården vilket kan vara det mest tråkiga som finns. Sen blir det kalas. Antar att denna helgen kommer att gå fort den också. 

Puss på er! 

Palmablogg

Kategori:

Ligger i sängen efter ytterligare en dag i Palma med golf och sol. Inledde med två vinster på raken, men efter gårdagens kalasande kunde jag inte ens träffa bollen i dag. Mådde riktigt uruselt hela rundan. Fy, att man aldrig lär sig! 

Hann med avancerat poolhäng innan det var dags att ge sig in till Palma nu i kväll, blev gott röd... Fast inte skadligt röd, men ändå. 

Lite tapas och vin på stan innan vi landade på en restaurang i en gränd. Käkade lax i dag. Gott!! 

I går hade vi en riktig heldag med golf och shopping och mys på stan innan vi åkte till en köttrestaurang i bergen som har rätt nr 23 på menyn som specialitet. Jättegott!! Fick dessutom nån fryst Limoncello efter maten och det var nog den som sabbade mitt golfspel i dag. :-P

Tidigt i säng i kväll och sovmorgon i morgon - det ska bli skönt! 

Puss på er! 


Apelsinträd utanför Son Muntaner


Shoppat på Desigual 

Poolen 



Full Ann-Britt :-D