Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Hunnit det planerade

Kategori:

Den underbara känslan av att ha hunnit allt man bestämt sig för att göra. Tränat, pluggat, tvättat och städat bilen, storhandlat och slängt allt returpapper och glas. Heja mig!! Nästan så jag inte alls har ångest över att börja klockan 6 i morgon bara för det..! ;P 

Veckan som kommer är redan inbokad till max. Lite jobbigt, men bara att gilla läger. Till helgen blir det roligheter med tjejmiddag och utgång på stan. Söndag ska jag nog ägna i soffan - redan bestämt!! :D 
Nu sitter jag i soffan med ansiktsmask. Snygg som få. Hehe.. Bones och Bron och sen säng.. 

Puss på er! 


Trött..

Kategori:

Dålig nattsömn för fjärde natten i rad. Fy fasen, säger jag bara. Fungerar inte utan sömn... Och mat var fjärde timme. Som en bäbis. ;) Tanken var att sluta tidigt, träna och sen hem och plugga i några timmar. Jovisst, säkert... Fick gå på möte med chefen och en från fastighet om vår ventilation på jobbet. Har dragit igång världens cirkus med det nu. Just nu vet jag inte om det är bra eller dåligt? Fullt med allt i mitt liv/ hjärna för tillfället. I alla fall blev det ingen tidig hemgång från jobbet. Sen när jag kom till gymmet hade jag glömt mobilen på jobbet och fick hämta den. Efter gymmet blev jag dessutom tvungen att handla. 

Inget plugg i dag eftersom hjärnan var ungefär som en gröt när jag var klar med allt. :( Nu får jag ångest över att jag kanske inte fixar detta... 

I morgon är fler saker inbokade, men till helgen ska jag försöka hinna med en hel del som sackat efter; tvätta och städa bilen, storhandla och PLUGGA!! 

Så.. Puss på er.. Sjung gärna en godnattvisa för mig. ;)

Sur

Kategori:

Skrev världens längsta blogginlägg som försvann :( Skitapp!!!! 

Sammanfattning av helgen: 

Fredag: jobb, gym och fest hos bästa Lotta. Krogen sen och taxi hem. I säng 3:50..! 

Lördag: Bakis deluxe, fixade trädgården och sen flottig bakispizza och smågodis. Onepiece i soffan och tidigt i säng.

Söndag: Vaknade 8:30, frukost och sen gymmet. Ett härligt bad när jag kom hem och sen några timmars pluggande. Näringslära... Dagens middag blev fisk i ugn med dijonsås och quinoa. Nyttigt i dag..!! 

Resten av kvällen ska ägnas i soffan. Skönt! 

Puss på er! 



Snyggast i stan? ;)Jag och Lotta!


Gooooo' bakispizza. 

HM-paket

Kategori:

Fick ju röjt garderoben i söndags och var givetvis tvungen att handla nytt. :) Gjorde en beställning på HM och insåg hur mycket man får för pengarna när man köper vardagsplagg därifrån än märkesklänningar. ;) Hämtade paketet i dag och ALLT passade! Yeah! 

Annars har veckan rullat på. Varit i Borås på kurs måndag och tisdag. Den var himla bra. I dag har jag gått arbetsmiljörond på jobbet. Surnade till angående ventilationen och hotade med en 6:6A.. :D

I morgon har jag tidigt pass. Jobba, gymmet och sen hem och göra mig snygg. Mingel hos bästa Lotta i morgon kväll. Ska bli kul!! 

Nu ska jag snart se Broadchurch.. Sista delen. Spännande! 

Puss på er!

Kappretur - IGEN!

Kategori:

Hämtade ut min kappa för tredje gången och tänkte att denna gången måste det bli bra. Men.. Nej.. Det är bara så att jag inte ska ha den kappan. Den blir inte bra oavsett vilken storlek jag tar. Mitt fel? Knappast... ;P

Vaknade dessutom 7 i morse. Kan väl bero på att jag la mig 22 i går kväll. :D Var på gymmet tidigt och läääääänge. Träffade Josse på Ricemarket och åt så jag fortfarande är mätt 6 timmar senare. 

Fick köpt en klänning - en vit i spets. Låter übertöntigt, jag vet.. Men ett par coola tights till den, så försvinner gulligheten och jag blir fräckast i stan. Host host.. 

När jag kom hem fick jag pluggat ett par timmar. I dag har jag läst om kolhydrater och nu kan jag allt om dem. Hehe.. Inser dessutom att jag äter på tok för lite kostfibrer under en dag. Skärpning A-B!!! 

Resten av kvällen bjuder på soffhäng och tv. I morgon kör jag gymmet och trädgården. Jodå.. Om bara vädret tillåter, så... 

Jag kommer vara såååååå nöjd efteråt!!

Så.. Puss på er! 

Fredag, bästa dagen!

Kategori:

Hipp hurra, det är fredag i dag..!! En vecka äldre, men skit i det. Två härliga, lediga dagar.

I morgon blir det gymmet och sen ska jag träffa Josse och luncha. När jag kommer hem ska jag göra i ordning en liten läshörna, så jag kan börja studera på allvar. Har suttit i soffan och påbörjat lite studier, men koncentrationen är inte helt på topp där. Har glömt hur man pluggar och har noll studieteknik. Får öva upp den! 

Skulle dessutom behöv höströja i trädgården i helgen, men det är sååååå tråkigt! Blä! Får se på söndag om jag kan offra en timme eller två.

På måndag drar jag till Borås i två dagar på kurs. Ska bli kul och intressant. Lär vara trött nästa helg när typ alla dagar nästa vecka redan är fullbokade.

Min padda är dessutom dum. Det är som om nån fjärrstyrt den. Skitkonstigt!! Byter sidor och gör bokstäver och markerar text och stycken utan att jag rör den. Virus i padda? Hmmmmm..!? 

21:02 och jag är vaken? Beror nog på all choklad jag knött i mig. Kommer väl bajsa ner mig.. :D

Puss på er! 

Nya pjucks!!

Kategori:



Söndag

Kategori:

Det är tamejtusan helt otroligt hur fort helgerna går. Tröttsamt!! Fast det har varit en bra helg. Den prestigefyllda Pettersson-cup tävlingen hade sin 4:e deltävling i går och sen var det middag och enorma mängder alkohol inne i Linné. Jättekäckt att lägga sig efter 04:30 på morgonen när man passerat 40. Moget! :D Men kul var det!

I dag har jag inte gjort många knop. Tvättat lite, men annars inte ett skit. Ska strax ut och laga mat. I dag blir det pasta och köttfärssås. Jag har inte ätit pasta på typ 4 månader, men i dag ska jag äta määäääääängder med ful-kolhydrater. Är man bakis så är man.

I morgon är jag tidig och ska hinna med både klipp och gym. Dessutom hoppas jag att min bok kommit så jag kan börja plugga.

Hörs en annan dag. Puss på er!

Kurs

Kategori:

I dag kom välkomstbrevet och första uppgifterna till min utbildning! Fy faaaaaan, så kul!!

Annars: facket, gymmet, ätit, duschat, soffan, sova..

Puss!

Söndag, lovely söndag...

Kategori:

Onepiecesäsongen är officiellt invigt. Jodå.. Den åkte på efter dagens dusch. Passar utmärkt i dag med regn och rusk ute.

Inledde dagen på gymmet, inget ovanligt med det. Ett riktigt gott pass med en timmes kondition först. Fick dessutom höjt lite vikter. Tog turen om Coop hem och handlade lite grejer. I dag tänkte jag göra Caesarsallad och briljera med egenhändigt gjort dressing. Hoppas det blir gott!

Helgen för övrigt har varit riktigt trevlig. Rebecca har varit här med sin engelske pojkvän Danny. Skitjobbigt att prata engelska, men nyttigt emellanåt.

I morgon är det jobb igen. Hoppas det blir en bra vecka...

Puss på er och ha en trevlig söndag!