Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Bara en del kvar

Kategori:

Ännu en del i utbildningen inskickad och sista delen är hemskickad till mig. Fick dessutom en "inför tentan info" där det stod vad man bör läsa på och vad man ska kunna till den. Fy..! Det var jättemycket!! Fast det är klart - ska jag kunna hjälpa andra är det ju bra att jag lärt mig själv.

Sitter i soffan och pustar efter en lång dag med kvällsmöte. Jävla skitväder med snö är det också. Ska ju åka till Stockholm i morgon och jag tänker bara på att jag kommer fastna i Hallsberg. Blä för snö!!! 

Annars händer det väl inget världsomvälvande i mitt liv. Ut på krogen på fredag och klippa mig och bli blond igen på lördag. Skönt, är trött på att vara en brunfärgad råtta.. 

Packar det sista i morgon, börjar inte förrän 10:00 så det är lugnt. 

Nähäpp... Nu ska jag leta upp en bild på ett fastfruset tåg.. 😜

Puss..! 



Stressnacke?

Kategori:

Är det en vedertagen åkomma så har jag det. Verkar som när jag stressar så spänner jag mig så att nå'n muskel i nacken knyter sig. Gör så inihelvete ont! Fick tränat och under tiden jag gjorde det så kändes det bättre, men nu.. Ajajajajajaj..! 

Jaja, livet går vidare får jag väl hoppas. I morgon är det fredag och jag jobbar tidigt. Gym och sen hem och gotta mig. Helgen ska ägnas åt gym och studier. Nästa vecka åker jag ju till Stockholm och sen ska jag ut på stan på fredag och klipp och färg på lördag. Hinns inte med varken gym eller studier - ojojojojoj..! Träningsfri vecka, alltså.

Nu kollar jag Project Runway och har en känsla av att jag glömt nåt som jag skulle göra. Hmmm..


Positiv reflektion för i dag: Det var faktiskt ganska ljust i dag klockan  16:00. Heja vår, nu kommer den!

Puss på er! 

Mallis-resa, check..

Kategori:

30/4-5/5 blir det Mallis. Har faktiskt aldrig varit där, troligtvis den ende i Sverige. 😆 Ska dit och fira halvsekels-födelsedag, ja.. Inte min, jag är ju så ung.. 

Har anmält mig till en "starta eget-kurs" som sträcker sig över 7 tillfällen med start i mars. Får se om jag efter den är redo att dra igång en liten firma. Spännande! 

Tycker helgen har gått ovanligt fort, är väl för att jag har haft att göra hela tiden. Träning, plugg, lunch på stan, etc.. I morgon är det dags för ny vecka. Får se vad den bjuder på. 

Så.. Tills vi hörs nästa gång... 

Puss! 

Kanske dax för ett inlägg?

Kategori:

Är ju några dagar sen, menar jag... 

Tre dagar avklarade på arbetsveckan och det har flutit på bra både på facket och på jobb-jobbet. Fått bokat hotell och resa till min lilla kurs i Stockholm om två veckor. Ska bli grymt kul att åka, nu när jag får värdens bästa reskompis med mig upp. 😜

Träningen har också flutit på bra, men nu ska jag ha två träningsfria dagar. 6 dagar i rad får räcka. 

Sitter i soffan och är grymt godissugen. Inte ätit en endaste gotta sen nyårsdagen. Heja mig! Får försöka klara mig i kväll också, men det känns surt. Surt ja.. Får väl ta en grapefrukt.. 😁 

I morgon har vi styrelsemöte, alltid intressant. Sen är det fredag - HEJA! 

Puss på er! 

Hälsa...

Kategori:

Den här boken har jag ägnat några timmar åt den här helgen. Mycket läsvärt i den och jag blir riktigt motiverad av att läsa den. Som ni förstår av titeln handlar den om vår hälsa och mycket inriktat på träning. Dessutom har jag läst om MI, motiverande samtal. Det är sånt jag ska använda mig av när jag väl börjar arbeta som livsstilsrådgivare. Läskigt att folk ska komma till mig och få råd!! 😳

Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Tränat, pluggat och slöat. Kommer väl bli rätt aktiva veckor framigenom, så det är nog bra att vila lite.. 😁

Måndag i morgon igen, fasen vad helgerna går fort. Nu ska det visst bli snö också? Vafan? Jag längtar ju till våren nu!!! 

Annars då? Nä.. Inget..

Puss på er! 






Spännande fyradagarsvecka..!

Kategori:

Fredag igen och soffläge! Skönt..

Har faktiskt hänt lite kul saker i veckan. Fick ett samtal i går från vårt regionkontor att de ville ha med mig på en central opinionskurs i Stockholm om två veckor. Jättekul!!! Dessutom hade vi ett riktigt lyckat medlemsmöte för våra förskollärare i går kväll. I dag fick jag mail om att sista delen i min kostrådgivarutbildning var godkänd. Nu är "matdelen" klar, bara resten kvar! Gott! 

Helgen ska ägnas åt gym och studier. Inget mer..! 

Puss på er! 

Vardag igen

Kategori:

Det är rätt så skönt med vardag så man kan längta till helgen 😁

Dagen har tillbringats på Lärarförbundets expedition som vanligt på tisdagar. För övrigt har det inte hänt något mer än att jag fått mina nya uppgifter i min utbildning. Nu ska jag läsa hälsocoach-delen och lära mig motiverande samtal. Spännande! Nu hoppas jag bara att jag får godkänt på de uppgifter jag lämnat.

Så.. Jag är inte intressantare än såhär i dag.

Puss på er! 


Hårkavalkad....

Kategori:

Dagens åtagande är avklarade och nu är det bara ledighet som gäller resten av dagen. Tänkte skoja till det lite med att lägga in bilder på mig med olika frisyrer och hårfärg. Finns nog fler varianter, men orkade inte leta mer...

(Ja, man får lägga in bilder på sig själv på sin blogg - egotrippernas paradis) 😂

























Nu är glada julen slut...

Kategori:

I går tog jag bort stjärnor och julpynt och i dag åkte granen. Så skönt att bli av med det. Att solen sken lite och att fåglarna kvittrade när jag åkte till gymmet gjorde inte saken sämre precis. Jag tror på vår! 

Var på graven och tände ljus och la en blomma till mamma som har födelsedag i dag. Passade på att köpa tulpaner till mig själv också - älskar tulpaner! Det MÅSTE jag ha när jag slängt ut julen. 

Skönt med tre dagars ledighet, som verkligen ÄR lediga eftersom jag inte har några nya uppgifter i min kurs. Bara träning och lite pyssel här hemma. Vill ha allt nytt när det blir ljusare och december är slut, men inser att det inte blir så. Kanske ska köpa nya kuddar till soffan i alla fall. 

Resten av dagen ska ägnas åt så lite som möjligt. Laga lite mat, tvätta, men annars inget speciellt. 

Puss på er!




Jobbat

Kategori:

Fördelen med att lägga sig 21:15 på kvällen är att man vaknar utvilad dagen efter. 

Drog alltså i gång vardagen i dag med ett besök på Lärarförbundet. Skönt att komma i gång igen och få lite fason på rutiner med kosten om inte annat. Vin och choklad-dieten funkar bara korta perioder.. 😜
Lugn dag på expeditionen och efter jag jobbat klart träffade jag gamla tjejgänget på Tullen för en bit mat och lite skvaller. Mycket trevligt! 

Har skojat till det i dag med att börja kostregistrera mig själv. Ska se hur illa det är med mig.. Hehe.. Nejdå, men intressant att se om jag lever som jag ska lära.. 

Jobbar tidigt pass i morgon och sen blir det gymmet. I helgen ska även tomtarna väck. Skönt! Nu får det bli vår. 

Oj.. Nu har jag redan varit uppe 5 minuter längre än i går, men tror faktiskt att det blir tidigt i säng även i kväll. Skööööönt! 

Så.. Puss på er!