Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Längesen...

Kategori:

Funderar på om jag ska lägga ner bloggandet.. Synd om er 5 som läser den bara.. ;D Är inte sprudlande av roligheter att skriva om. I dag är det bara surt. Fick reda på att de som blivit antagna till utbildningen jag sökt redan har fått reda på det. Innebär att jag inte kom med. Jävla skitkommun om jag får reda på att de inte tagit med någon förskollärare. Två stycken var tydligen antagna härifrån. Ska sätta mig när jag får tid och skriva ett mail till ansvarig i kommunen att det skötts otroligt dåligt. Jag ska väl få reda på att jag INTE kommit med i samma veva som de som kom med fick reda på det!? Jävla skit!

Dessutom är det kaos på jobbet med sjuka/ lediga kollegor och vikarier som man förhuvudtaget undrar om de har någon hjärna. :( Dukan går i varjefall bra och dessutom har jag hittat en bikini. En från Panos. Bara shorts kvar. Går ju fan inte att hitta några som täcker röven!! Morr!!

Nu är jag sur.. Puss på er!


Dukan, dag 5

Kategori:

Nu har jag kört min Dukan i 5 dagar. Det går bra, men börjar bli lätt trött på keso. :D Är ju så bekväm av mig och det är ju enkelt att servera så det har väl blivit lite för ofta. Ska fortsätta med enbart proteiner till och med söndag, då är 8 dagar avklarade och sen får jag äta grönsaker varannan dag. Vilken lyx!!

Inget vin i helgen, alltså. Däremot en golflektion på lördag och förhoppningsvis en fulländad sving.

Har fortfarande inte fått reda på något om min utbildning. Nu har jag ju mailat chefen för förskole och grundskolenämnden och hon verkar heller inte veta. Ska kontakta Skolverket igen och se om inte de kan hjälpa mig. Är trött på att inte veta!

Annars rullar dagarna på och jag väntar på VÄRMEN. Trött på kyla och regn..

Så där ja.. Lite uppdaterade. Puss på er!

Underligt...

Kategori:

Nu hade jag tänkt att skriva om Dukan dieten och dåligt golfspel i helgen, men det känns konstigt att göra i dag.

Nåddes av beskedet i morse att en vän och styrelsekollega valt att ta sitt liv i lördags.

Tragiskt och omöjligt att förstå..

Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.

Alf Henrikson




Färdigkursad

Kategori:

Då var två dagars intensivt kursande i Borås avklarade. Gårdagen var riktigt intressant och det var mycket nytt att ta in. Kvällen avslutades med mat och vin och sen gick vi på pub i Borås. Mycket trevligt.

Vi lyckades dessutom hamna i en tv-inspelning. Ja.. Alltså.. Vi blev ju inte filmade, men Patrik Ekwall var där med ett filmteam och gjorde ett nytt tv-program. Tydligen var Ravelli där också, men han såg jag aldrig.

I dag hade vi lite sovmorgon och det är så jäkla lyxigt med hotellfrukost. Ytterligare en heldags kursande innan det var dags att köra hem vid 4. Nu slöar jag i soffan en stund efter att ha kört igång tvätt och strykt. I morgon blir det fest med bästa kollegorna.

Puss på er!

Mitt livs första golflektion

Kategori:

13:00 var det dags för mitt livs första golflektion. Tänkte att jag nog var obildbar i ämnet golf, men efter 50 minuter så träffade jag faktiskt bollen. Det var tillåmed så roligt så att jag är sur över det faktum att jag inte kommer att hinna öva i veckan. Fullbokad denna veckan också. Fast när den är avklarad, så kommer det att lugna ner sig avsevärt. Skönt!

Har även hunnit att ta ut madrasserna ur sängen och dammsugit runt alla kanter. Så himla sunkigt!! :( Passade på att vända på dem så att jag kanske kan sova bättre. Är i behov av nya madrasser egentligen, men att vända på dem gör nog att de funkar ett år till. :)

Har lite semesterlänsla i kväll så jag har ingen direkt lust att gå och lägga mig och ställa klockan. Vill ju vara ledig!

Men men.. Gilla läget..

Puss på er..

Hemma igen

Kategori:

Ligger just nu i soffan efter ett dygn i Borås. Eller.. Jag har ju varit hemma sen 11, men har varit på gymmet och haft avancerad "tantvård" med bad och ansiktsmask och hårinpackning. Behövde ta hand om mon stackars kropp efter gårdagens golfinsats. En niondeplats, trots att jag inte träffar bollen. :( Ska nog ta och boka in en lektion eller två eller sjuhundra..!!

Helgen ska för övrigt bli lugn eftersom jag lyckats boka in något varenda dag nästa vecka. Måste vila upp mig.

Just det ja.. Vad får man för en niondeplats? En kylväska och två trepack bollar. :\

En uppdatering, kanske?

Kategori:

Då var det helg igen, så skönt! Har just moffsat i mig en bytta popcorn iklädd min goooooa' onepiece. Skulle egentligen varit ute och sprungit, men det har inte varit världens mest inspirerande väder i dag. Ösregn och åter ösregn. :( Att jag dessutom inte varit på gymmet på en vecka gör ju inte saken bättre. Jag har iofs golfat och var ute och sprang i går, men det känns sådär.

I morgon är det dags för 36-hålstävling i Borås. Faaaaaan om det regnar, då blir jag galen! Har letat upp underställ, regnkläder, fleecetröja, mössa och vantar. Ska INTE frysa i morgon!

På kvällen blir det mat och dryck på restaurang i Borås och sen hotell. Måste ju fira långhelgen på nåt sätt. :D

Har fortfarande inte blivit något klokare angående min utbildning. Har försökt att få tag på någon annan på kommunen som kan svara om jag kommit in, men det är ingen som hört av sig ännu. Suck..! Måste ju planera min höst. Har jag förresten sagt att jag ska vara två dagar på Lärarförbundet fr.o.m. augusti? Så är det...

Nu ska jag vila. Upp typ 5 i morgon för att åka 6:30.. Hjälp!!

Puss på er!

En hektisk vecka klar... Nästan..

Kategori:

Då var en av de hektiska veckorna i mitt liv avklarad - nästan. Fast nu ska jag bara ta det lugnt resten.

Torsdag och fredag åkte vi upp till Ellös med styrelsen och hade styrelseutbildning. Två helt fullproppade dagar som var väldigt givande, men jag var helt slut i går kväll när jag kom hem. Vi hann även med lite spa och en trerätters med vin på kvällen i torsdags. Det var väldigt trevligt.

I dag har vi varit på lilla Signes dop i Fjärås kyrka. Det var trevligt. Ett väldigt sött barn. Nu fick vi dessutom planerat in en liten dejt med Linda och Fredrik till lördag om två veckor. Det var längesen nu.

I kväll blir det grill och vin och i morgon är det golf igen. Nu hoppas jag att det går lite bättre. Slagen är okey, men riktningen och tajmingen är sådär. :D På torsdag måste jag ju vara fulländad i mitt spel.. Hihi..

Nu är det dags att vila. Puss på er!