Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Heja fredag i morgon...

Kategori:

Jösses vad jag är trött i hjärnan. Nu är det baskemej lite för mycket jag har att styra upp i mitt liv. Har varit på Helsjön måndag och tisdag och hållt i en ombudsutbildning. Onsdag var jag extra på Lärarförbundet. I dag har jag varit på en konferens på regionkontoret och i morgon är jag extra på Lärarförbundet igen. Helgen måste jag plugga som faaaaaaaan!! Mina studier, en bok till arbetsrättskursen jag ska på tisdag och onsdag nästa vecka, men först ska vi till Varbergs kurhotell måndag och tisdag med jobbet och ha studiedagar. Då ska jag prata lite om min utbildning. Det måste också förberedas i helgen.

Bokade i alla fall flygbiljetter till Thailand i söndags. Wohoooo...! 150115-150217 med bästa Åsa och Sverker. 

I morgon blir det gym och tapas efter jobbet. Ser redan fram emot det. 

Puss på er! 

Medveten lång inläggspaus...

Kategori:

Jodå, för nu har det faktiskt hänt litegrann som jag kan skriva om. Eller..nu låter det som om jag haft världens mest händelserikaste vecka, men..

I alla fall är min firma registrerad, ja.. Det såg ni ju på fotot. Dessutom har jag fått klart med min F-skattesedel, registrerat domännamn, fixat mailadress till firman samt webbsida. Ja, sidan är typ klar, men den är inte publicerad ännu eftersom jag faktiskt inte är klar med mina studier ännu. Glömmer nästan det emellanåt. 

Helgen ska ägnas åt gym och studier. Ganska mycket kvar att plugga, bland annat två påhittade kundfall som jag ska rådgiva.. Heter det så? Rådgiva? Dessutom ska jag göra en sockerutställning där jag ska ägna 1-2 timmar åt att svara på frågor. Jaha ja.. Var då!?? Nån som vill ha en sockerutställning på sin arbetsplats? 😂

Kommer lägga in en bild på min webbsida, men som sagt.. Det är ju bara layouten ni ser.. Men ändå..

Puss på er! 



Bara resten kvar

Kategori:



Heja vår

Kategori:


Titta!! Påskliljor!! Visste väl att våren var på väg! Gymmat och pluggat i dag. Läser just nu om hunger/ mättnadssignaler och hjärnans belöningssystem. Fascinerande! 

Nu sitter jag inrullad i badrock i soffan och dricker the. Fryser! Har tänt brasa, så nu ska jag väl snart bli varm. 

Puss på er! 


Jeansköp

Kategori:

Otroligt nog fick jag tag på ett par jeans som passade när jag gav mig ut på jeansjakt i dag. Den lilla anorektiska tanten på jc gjorde ett bra jobb. Ett par Replay i modellen "Pearl". Så nöjd!! 

Annars.. Tränat, lunchat med Linda och som sagt shoppat. Nu har jag ätit och förbereder mig för mello. Samma skit som vanligt, men MÅSTE kolla för att dissa det. 

Vin och snask - heja! 

Just det. Lämnat 5 nya förslag till Bolagsverket. Nu jävlar..

Puss på er! 

Jävla Bolagsverket

Kategori:

Fick mail från Bolagsverket i dag. Ingen av de fyra namnförslag jag gett till firman blev godkända. Jäkla skit! Kommer verkligen inte på något nytt heller och måste skicka in förslag innan den 6:e mars, annars avskriver de mitt ärende. 

Annars har jag ägnat dagen på Lärarförbundets expedition i min ensamhet. Lov och sjukdomar gjorde mig alldeles allena. Blev grymt sugen på sushi, så på lunchrasten traskade jag och köpte en stooooor portion. Gott!! 

I morgon är det fredag och jag börjar klockan 6. Fyyyy..!! Fast slutar ju tidigt å andra sidan.. :-D

Nu ska jag försöka komponera firmanamn! Puss! 


Onsdag

Kategori:

Bläääääääh... 

Jag är världens mest ointressanta bloggskrivare! Hur 17 kommer alla andra på kul saker? Jobba, träna, äta... Väntar på besked om mitt firmanamn, längtar efter vår och har MASSOR att styra upp med facket och utbildningen. Vill bara bli klar nu!!! 

Ska kolla Trinny och Susannah nu, sen ska jag sova. Har ont i huvudet..

Puss på er! 

Mello, deltävling 2

Kategori:

Jodå, det MÅSTE man se. Denna hatkärlek till eländet blir större för varje år. Godis och vin och sen så kan man dissa..! 

Dagen har för övrigt ägnats åt gymmet och studier. Blev inte så mycket studier som jag tänkt, eftersom jag glömt köpa hem kurslitteraturen. :-( Snacka om snurrig!! Lite kan jag göra ändå, eftersom man hämtar hem en hel del länkar från nätet. Nu börjar jag ändå se slutet på det och börjar bli nervös inför tentan. Jag SKA klara det!! 

När jag körde till gymmet i dag så såg jag det mest gulliga jag nånsin sett. En mycket gammal man puttade sin mycket gamla hustru på sin rullator. Troligtvis orkade hon inte gå och satte sig på den "pall" som finns på den. Mannen puttade henne, fastän han knappt kunde gå själv. Det är kärlek!! ❤️

I morgon blir det gymmet igen och fortsatta studier. Heja helg! 

Puss på er! 


Vanliga, men bra dagar..

Kategori:

Dagarna rullar på. Har inte hänt så mycket, men det har varit bra dagar. Ljusare ute, snön smälter. Heja vår! 

Jo, lite har hänt. Har ansökt om F-skattesedel och lämnat in en firmaregistrering till Bolagsverket. Kul! 

Äh. Orkar inte skriva mer - LAT!! 

Puss på er..!

Heja blond

Kategori:

Stockholmstrippen är avklarad. Fastnade bara 10 minuter i Hallsberg och de må vara hänt. Hade en fantastiskt trevlig uppförd i tisdags med bästa Åsa. Vin från 14:30 på dagen har ju alltid varit givande. 

Hoppade av tåget och tog en taxi till mitt hotell - två hållplatser. 344 kronor..!! Återigen har jag lyckats att bli lurad av en taxi i Stockholm. Bokade dessutom honom till återresan till cityterminalen dagen efter - INNAN jag visste priset! Kan meddela att jag smög ut från hotellet och tog en annan taxi 10 minuter tidigare än bokat. 118 kronor...

Tisdagen bjöd på shopping, vin och middag på det übertrendiga stället Taverna Brillo.. Vi fick gayservitören nummer 1 och bara det var en upplevelse i sig. 

Kursen - central opinionskurs - var riktigt givande. Känns mycket bra att jag blev utvald att få åka med. Tips och mediaträning, prima! 

Har haft en träningsfri vecka, men i morgon är det dags igen. Har faktiskt känts riktigt bra att vila kroppen. Kommer säkert svara bra när jag drar igång igen. 

I dag har jag dessutom blivit blond igen. 3 timmar hos bästa frisören! Nöjd!! 

Nu ska jag äta nötter. 

Puss!