Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Krogen i går, golfvirituos i dag...

Kategori:

Hade en trevlig kväll på stan i går med lilla Linda. Inledde på Harrys där vi käkade och tjötade skit. Träffade trevliga människor och hällde i oss alldeles för mycket alkohol. Sen gick vi krogrunda i stora staden Kungsbacka. Drack lite mer på alla platser vi besökte och sen var det dags att åka hem. I dag hoppar jag nog vinet till maten, om vi säger så... ;D

I dag har jag hasat mig runt Gräppås. Första gången på sommargreener. Det gick faktiskt helt okey. Slog jättefina slag, men åt lite fel håll. Man kan ju faktiskt inte få allt. ;) Nu har jag legat i soffan med en filt över mig, för att försöka få lite värme i den stelfrusna kroppen. Var ju inte varmt ute i dag precis!!!

I kväll blir det grillat och potatisgratäng och sen står det en bytta B&J och väntar på mig i frysen. Eller, det står två byttor... En beprövad och en ny som ska testas.. Får se vad det blir!

Annars ska jag göra så lite som möjligt i dag. Äta och slappa. Tror den här kvinnan behöver en sån dag. I morgon blir det gymmet igen. Två dåliga träningsveckor på raken... Fattas antingen timmar på dygnet, eller dagar i veckan för att jag ska hinna allt. Å andra sidan så är väl tre gånger i veckan okey för de flesta normala personer, eller? ;)

Verkar dessutom som om jag kommer gå till jobbet nästa vecka också. Tipset skiter sig visst även denna lördag...

Just det ja.. Ni ska få se de söta djuren som bor här ute... ;)

Puss på er!



Snyggast i stan?! ;)

Kategori:

img_2699 (MMS)

Nu har jag baskemej en hårfärg som jag aldrig haft förut och troligtvis inte så många andra som haft heller. En helt ny färg på marknaden. Kul!! Hårbotten är infärgad, medan längderna fortfarande är blonda. Är jättenöjd och har verkligen världens bästa frisör..!! <3 Det är inte bara håret jag är nöjd med i dag. Fint väder, trevligt på jobbet och nu har jag dessutom ett helt nystädat hem. Me like..!!  I morgon är det fredag som alla vet. Jobbar senpass och sen ska jag ut och äta och dricka vin med lilla Linda. Mycket trevligt..! Ska dessutom vara så wild and crazy så att jag ska måla naglarna illröda, för att de ska matcha läppstiftet som jag ska ha i morgonkväll. Jag SKA våga använda det..!!!  Nu ska jag vila mig. Kolla tv och som sagt - måla naglarna..! Puss!

I morgon är det slut på den väldigt blonda eran...

Kategori:

Vi får se vad det blir för färg. Just nu har jag ingen aning och det suger... :( Vägrar skaffa någon beige tant-färg, men samtidigt kan jag ju inte komma med nå´t alldeles uppåt väggarna galet... SUCK!! Litar på bästa Christina och är övertygad om att det blir skitsnyggt, vad hon än hittar på..

I dag har jag gått lös på en rabatt på jobbet. Höll fan på att bli galen på hur den ser ut. Fast, det är ju inte ens halvklart trots att flera barn hjälpte till. ;) Sen var det visst punka på skottkärran, så när jag skulle köra och tömma den så gick det inte. Fortsättning följer i morgon.

Jobbet ja... Ny mus upphittad. På Myrans toa den här gången. NAJS!! ;)

Gymmade efter jobbet och tydligen hade det varit doping-razzia både i går och i förrgår. Synd att jag missade den, hade ju varit lite spännande. De hade i alla fall inte hittat något olagligt...

Nu ska jag kolla en stund på TV.. Är fast i Extreme makeover weightloss på Sjuan.. Så jäkla kul att se dessa människor som går ner typ 100 kilo på ett år. Bra jobbat!


Puss och kram på er!

Jag är legitimerad... Jajjemän!

Kategori:

Då dök äntligen min lärarleg upp på mailen. Drygt 7 månader sedan jag ansökte, men nu jädrar har jag den! Är alltså numera legitimerad förskollärare. Fint ska det va´... ;)

Annars har dagen varit prima. Gjort min dag nere på facket och det är naaajjjjs som vanligt. Var på apoteket på rasten för att jag skulle köpa Bio oil, eller vad den nu heter. Ska tydligen vara bra för allt. Ärr, finnar, torr hud... You name it.. Ja, vi får se..

Just det ja... Det var ju inte det jag skulle skriva om utan att jag var på väg till hjälpmedelscentralen :( på husläkarna, för att köpa den sexiga hudfärgade tejpen jag ska ha runt fingret. Hittade en skojig illröd likadan tejp... Dubbelt så mycket och nästan halva priset mot husläkarna... Yeah..! Tänk vad trendig jag kommer bli med ett rött finger? Matchar ju mitt nya läppstift! :D Hahahah...

Har hunnit med gymmet, men har käkat på tok för lite i dag för att kunna prestera på topp. Att jag aldrig lär mig att jag inte kan käka lågkalorikäk när jag ska gymma.. Silly meeeeeeee..... :( Jaja.. Nå´n liten muskel fick la sitt hoppas jag.

Nu är det dessutom snart dax för hårfärgsbyte och jag har fortfarande inte kommit på nån bra färg. Alla idéer emottages tacksamt...


Tröööööööttttttttttt.....

Kategori:

Ok.. Ytterligare en 12-timmarsdag på jobbet. Tyckte jag klarade halva dagen rätt så bra, trots sommartidsomställningen. Meeen... efter halva dan, när det var dax att sätta sig vid datorn för att jobba med mina utvecklingssamtal så slog tröttheten till. Lyckades ändå få gjort en hel del och det känns toppen.

Annars har det inte hänt så mycket. Har precis satt mig i soffan efter att ha käkat och duschat. Nu ska jag inviga ett av mina nya nagellack - ett orange.. Kan bli hur fräckt, eller hur fult som helst, men om man ska förnya sig så är det väl ingen idé att mesa? Ska ju bli spännande om det kommer matcha min nya hårfärg på torsdag. Usch..! Vill vara blond... :(

Nähäpp... Fram med lacket! :D

Jääääädrar vad man hinner mycket på en dag...

Kategori:

Gött att sitta på kvällen och inse hur mycket man hinner med på en ledig dag om man bara vill. Inledde dagen med att åka till Kungsmässan. Behövde något för min röda, jävla näsa och tänkte att de på Kicks säkert kunde hjälpa mig... Jajjemän, det kunde de allt. 875 kronor fattigare klev jag ut därifrån och tog sikte på Kapp Ahl där jag spanat in en tunika för 199 spänn. Riktigt överkomligt pris. Väl där, så fanns den ju inte kvar. :( Sura steg gick mot Melrose, en affär som brukar göra mig glad. Både av att de har käck personal och fina kläder. Hittade en finfin tunika/klänning i en ljus offwhite nyans. Perfekt till mina slitna jeans... Något dyrare än den på Kapp Ahl, men det kostar ju att ligga på topp... ;)

Efter shoppingen åkte jag till kyrkogården och gjorde vårfint där och sen drog jag till gymmet. Solade, körde en timmes kondition och sen var det benens tur att få en rejäl omgång. Efter gymmet åkte jag hem och fortsatte min planteringstour - denna gången i krukorna på trappen. Fiiiiiiiint! Dusch och mat och sen till Ica Maxi för att storhandla. Så gott med massor med mat hemma!!

Mat ja.. Dagens middag blev pestoöverbakad kycklingfilé med quinoa och broccoli. Försöker att vara lite extra nyttig nu när det blivit slarv i flera dagar...

Just det ja... Köpte ju inte BARA rödnäsa-smink. Ett jättefräckt rött läppstift blev det oxå. Nu ska jag bara våga använda det.. ;)


Ha en gooooo söndag och glöm inte att vi har ändrat klockan!!


Puss!!

Dop

Kategori:

Då var lilla fisungen Minna döpt nu då. Synnerligen välartat barn som inte grät en enda gång i kyrkan. Å andra sidan hade hon ju inte en chans att göra sig hörd, eftersom den andra ungen som skulle döpas skrek som en mistlur. :) Efter själva dopet gick vi till församlingshemmet och mumsade landgång och rosa prinsesstårta.. Gott!
Minna fick världens fulaste stol i present, men jag lydde bara order när jag köpte den. Hon verkade i alla fall trivas när hon fick sitta i den..

Hann med att springa min lilla slinga runt golfbanan innan vi åkte på dopet. 4,2 kilometer är ju inte såååå mycket, men det kändes änna segt i dag. Kan det berott på vinet i går?! Jävla skit... :( Lyckades dessutom sätta på mitt stödbandage så att det slet upp ett stort sår på benet. Blodvite... Fan, vad klantig jag äääärrrrrrrr....

Nu har jag dessutom äntligen kommit in på Skatteverkets webbsida och kollat skatteåterbäringen. Gott med lite kosing lagom till sommaren...

Nu blir det soffa + TV + thaimat och kaaaaanske ett glas rosé eller två... Eller tre..

Puss!


   

Fredag, vilken underbar dag...

Kategori:

Härliga, underbara fredag... Solsken och vår, kan man bli annat än på gott humör? Dagen har förflutit på helt okey, med både jobb och träning. Dessutom har jag varit och handlat vårblommor som ska planteras i helgen.

I går blev det ju ingen blogg, men det beror på att jag inte var hemma förrän 10 på kvällen. Först jobbade jag och sen var det Valkretsombudsmöte i Halmstad klockan 6. Dimmigt som attan att köra både dit och hem, men det gick okey...

I morgon är det dop för lilla söta Minna. Slog in paket åt henne förut i kväll - ett sexkantigt!!! Hur lätt är det?! Inte alls, faktiskt.. Ska dessutom dra igång springkarriären utomhus i morgon. Kört en gång utomhus innan i år, men nu är ju vädret mer i min smak.

Nu har jag precis käkat kräftor med vitlöksbröd. Stinker riktigt illa, men gott var det. Sitter i soffan och smuttar rosé. Har bestämt att jag INTE ska sabba mitt goda humör med att försöka gå in på Skatteverkets sida.. ;) Dessutom ska jag se Avatar... Ja, jag VEEEET att jag är ensam i hela Sverige med att inte ha sett den, man jag har faktiskt andra intresse i livet än TV och film... Typ vin och choklad! :D

Puss godingar!



Skituppkoppling :(

Kategori:

Då blir det blogg via MMS i dag. Har strul med den trådlösa uppkopplingen och det är grymt irriterande..! :( Tur man har mobilen..! :) I dag har jag hunnit med en hel del. Slutade tidigt och åkte direkt till Mia och gjorde mina fransar. Sen åkte jag direkt till gymmet och körde en timma kondition. Gött! Hem och duschade och käkade och sen var det dax för Frölunda på TV.. Tur man är kvinna och kan göra två saker samtidigt..! ;) Har dessutom bokat in en Make-up rådgivning på Kicks på söndag. Ska dit med bästa Jennifer och det ska bli jättetrevligt. Behöver en ny vårlook nu. I morgon blir det en lång dag. Först jobb och sen direkt på möte i Halmstad med Lärarförbundet. Lär vara trött på fredag, men det får väl gå.. Fredag ja.. Är lite sugen på att se Nostra Love när de spelar på fredag om tre veckor i Göteborg. Undrar om man kan få med nån kompis!? Nä.. Nu ska jag chilla! Puss!

Vårdagjämning

Kategori:

Då är det väl vår nu då? Som jag tjatat..! Yippie..!! Så fort det blir vår blir jag sugen på att köpa nytt och göra nytt och... och... Bara lite nytt, helt enkelt. Till helgen tänkte jag i alla fall köpa lite vårblommor och plantera i mina utekrukor. Lite nytt där... Sen ska ju jag få en ny hårfärg nästa torsdag - lite nytt där. Är dessutom sugen på att köpa ett RÖTT läppstift. Är nog mer än vanligt vår-skadad. ;)

Beställde mig dessutom ett par kompressions-tight att träna i när jag satt vid datorn i går. Tydligen ska de vara jättebra och transportera bort slaggprodukter och syresätta blodet och allt var det var. Tänk så jäkla snygg jag kommer att bli. Det förstår man ju..!

Annars har dagen varit bra. Anlände till Lärarförbundets expedition strax före 08:00. Gjorde en lååååång lista på allt som jag var tvungen att hinna med i dag och hann med allt - nästan!

Åkte till gymmet och där flyter det på fint. Körde rygg och axlar och gick där och småfnissade åt lite olika lustiga människor som vistas där. Att snyggingen var där gjorde ju inte saken sämre.. ;)

Åkte hem och käkade lite uppvärmda rester från lördagens middag. Var ju godare i lördags om man säger så..

Nu sitter jag febrilt och försöker komma in på Skatteverkets webbsida, men de har tydligen ett internt serverfel..! Faaaaaannnnn... Vill ju kolla min skatteåterbäring!!!! Morr!!!

Så.. Lite längre blogg i dag. Håll till godo..! <3

Måååååååndag...

Kategori:

Vaknade, åt frulle, åkte till jobbet, gjorde mammografi, jobbade lite till, åkte hem klockan 18:00, käkade middag, duschade och nu sitter jag här...

Så.. Puss på er!


Är det ALLTID söndag!?

Kategori:

Det känns så i alla fall. Inte så att jag inte gillar dem, men det känns som om det finns fler söndagar än övriga dagar? Nåväl.. Jag har varit ytterst ambitiös i dag. Ställde klockan och gick upp och putsade fönster och bytte lite gardiner. Är världsdålig på att putsa, men eftersom det ändå började regna så fort som jag var klar, så skit samma. Nu får de se ut så. När jag var klar med det så drog jag till gymmet. Ett riktigt gott pass i dag igen och nu är tamejfan tanten i en synnerligen god form. En underbar känsla.

Nu sitter jag i soffan och kollar in lite uppslag för mitt sovrum. Vill ha/ göra en cool sänggavel. En sån som lixom sitter lös på väggen. Googlar lite och känner mig som Lulu Carter. Fast utan läppfyllnad.. ;)

Om en stund blir det middag - fiskgratäng. Muuuuummmmssssss...!! Sen ska jag försöka se klart på sista Pirates-filmen som jag började ladda ner för över ett dygn sen. Tror Telia håller på mina Mb.. Segt som sirap..!!


Puss på er... Ni TVÅ som tydligen fortfarande läser min Blogg..! <3

Thåström - mannen i mitt liv?

Kategori:

Gårdagen bjöd på diverse olika saker. Var ju ledig och inledde dagen med ett pass på gymmet. Har fått för mig att jag ska kolla hur snabbt jag kan springa 2 kilometer och i går stannade tiden på 12 minuter. Måste ju vara okey för en kärring? ;) Sen åkte jag hem och käkade lunch och duschade och sen var det ju dags för den beryktade magnetröntgen, som jag faktiskt varit lite nervös för. Det gick jättebra och nu är man ytterligare en erfarenhet rikare. Man åkte in på en "bår" i ett stort rör och där var man tvungen att ligga helt stilla medans apparaten fotograferade skavankerna. ;) Det tog en kvart, ungefär och nu ska jag bara vänta in resultatet.

Efter träning och läkarbesök var det dags att åka in till Bengans för att få Thåströms autograf. 40 minuter i kö, men det var det såååå värt. Jag hävdar att på min autograf gjorde Thåström ett hjärta när han gjorde "å" . Jag har rätt, det vet jag!!

Efter autografskrivandet hade jag bestämt "dejt" med världens bästa Totte och hans kompisar på The Flying Barrel. Jättetrevligt!! Det måste vi nog göra om..!

Promenad bort till Trägår´n och sen drog mannen, myten, legenden igång - THÅSTRÖM!! Fy faaaaaaan, så bra det var. Grym spelning! Den lever jag på länge...

I dag har jag varit på gymmet och toppat 2 kilometerstiden. Bara med 20 sekunder, men ändå. Är nöjd med formen och hoppas den håller i sig. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Är ju som sagt var lite mycket den här perioden nu...

Ha en superduperdag...!! Puss!!

Arbetsveckan är redan avklarad :)

Kategori:

Har ju haft en rejält hektisk vecka och funderade allvarligt ett tag på vad jag håller på med. I går var det vanlig arbetsdag och sen stack jag direkt på årsmöte. Blev omvald på två år - yihoo..! Det är jag glad för. Var inte hemma förrän efter 9 på kvällen. Dusch och sen var det bara att sova. I dag har jag haft min dag på facket. Inledde med samverkansgrupp i enheten, stack ner till expeditionen för att börja förbereda den utbildningen som jag och Helen ska hålla i mitten av april. Klockan 2 var det dags för den lokala samverkansgruppen och klockan 5 stack jag hem för att städa...

Den gulliga överraskningen jag fick under dagen, var att mina kollegor messade mig och sa att jag kunde vara ledig i morgon om jag vill. Ska ju till Varberg och göra magnetröntgen och tanken var att jag skulle jobbat halvdag först. MEN, fick alltså vara ledig.. Bästa, bästa jobbkompisar!!!

Nu ser jag fram mot en liten sovmorgon och ett pass på gymmet på förmiddagen. Sen får jag uthärda sjukhuset, men sen ska jag träffa bästa Totte i Göteborg och sen gå på Thåström.. Äntligen..!!!

Nu ska jag kolla på tv och fixa naglarna. Ha en fin kväll, hörni..!

Tandis..

Kategori:

646 kronor för 15 minuter hos tandläkaren. Då blir man ändå sponsrad med 150 spänn av staten. :( Lite trött blir jag allt... Jaja, nu är jag kollad och fick MVG. Ett år till nästa gång...

Annars har dagen varit okey. Jobbat med våra webbsidor och det är kuuuul. Skulle varit och fixat fransarna efter jobbet, men hon var sjuk så det blev långpass på gymmet i stället. Nu har jag lagat Gulaschsoppa och jobbat lite med vårt matteprojekt på jobbet. Ska bara stryka lite kläder tills i morgon, men annars blir det en lugn kväll.

I morgon är det årsmöte i Lärarförbundet. Lite nervös, eftersom jag ska sitta som mötessekreterare. Längst fram på ett jävla podie.. Usch..! Fattas väl bara att jag dessutom inte blir omvald. ;D

Nä.. Nu ska jag stryka..


Puss!

Ute, ute, ute och åter uuuuuteeeeeee....!!!

Kategori:

Tycker synd om alla som inte varit utomhus i dag. Herregud, solen..!! Jag säger bara: SOOOOOOOLEN!! Helt underbart. Vi har varit ute med barnen nästan hela dagen och vilken energi man får. Slutade som vanligt klockan 6, skillnaden är den att i dag var det ljust ute. Gott!!

Ska inte ägna kvällen åt något alls. Har så jäkla mycket inbokat den här veckan, så en kvälls slappande är vad jag behöver. Härligt...

Annars har det inte hänt något speciellt alls i dag, så det finns inte så mycket att skriva om.

Puss på er!

Effektiv

Kategori:

Vet inte om det är för min vita månad som jag känner mig så effektiv, eller om det beror på att det är vår? I varje fall känner jag mig på topp nu. Har varit på gymmet och presterat bättre än bra både lördag och söndag. I dag har jag dessutom tvättat och städat bilen och läst matten som har hängt över mig några dagar nu. Gött!

Kommande vecka blir mer än överfull. Är redan trött innan den börjat, så hoppas min energi håller i sig. Ska jobba, gå till tandis, jobba fackligt + ha årsmöte med facket, göra ögonfransar, magnetröntga handen och sen avsluta arbetsveckan med att kolla på Thåström på Trägår´n. Dessutom vill jag ju gärna hinna träna ett gäng gånger nu när jag är i ett sånt gött flooooooow.. Hehe..

Nu ska jag sitta på häcken innan jag går och stryker lite kläder och sen ska göra en liten experimentmiddag. Kycklinglasagne... Hmmm.. får återkomma om resultatet.

Ha nu en härlig söndag och njut av det faktum att det är vår!

Ljust och fräscht

Kategori:

I går var jag på "Ljust och fräscht" med några goa jobbisar. Var först och käkade på Pasta + och sen begav vi oss till Scandinavium för att skratta i några timmar. Jäklar vad kul det var! Skrattade hejdlöst i nästan två timmar. Se den om ni får chansen...

I dag är det Mello-final och grillsäsongspremiär. Nice..! Har dessutom dragit igång min vita månad, där jag bestämt mig för att låta bli vinet. Kändes faktiskt direkt i morse att jag inte vinade i går. På gymmet, alltså... Orkade som fan och det ska jag tänka på varje gång jag blir sugen på att dricka. Som typ i kväll..

Har gjort rent mina vinterdojor och nu SKA det vara vår. Såg små, små gröna blad i gräsmattan förut och jag VET att det är krokusar. Krokus = VÅÅÅÅÅÅR!!! Nu ska jag BARA använda vårskor hädanefter. Dessutom är det ett säkert vårtecken att jag börjar leta tatueringar. Har några tankar på hur den ska se ut, så nu måste jag bara kontakta världens bästa Madde så att hon kan göra den.

Annars händer det inte så mycket i dag. Håller på att göra i ordning mina naglar och sen KANSKE jag ska läsa lite matte.

Ha en toppendag, go vänner...


Kram!


Studiedag

Kategori:

img_1609 (MMS)

I dag har vi haft studiedag. En otroligt givande dag, faktiskt. Bra diskussioner och god lunch. Blev ett pass på gymmet innan jag åkte hem och städade. Har dessutom packat en liten väska inför morgondagen då vi ska ut på skoj med jobbet. Först mat på Pasta + och sen blir det Ljust och fräscht på Scandinavium. Ska bli väldigt trevligt! Dessutom ska jag hämta ut mina Palladium-kängor på vägen till jobbet. Glaaaaaaad!  Har gjort lite andra inköp i dag - en skena till vänsterhanden också. :( Som sagt: Heja fylla 40! ;)  Nu är det TV som gäller...

Nya kläder

Kategori:

Hämtade ut mitt paket med kläder som jag har beställt. Allt passade och jag är SÅ nöjd. Vanliga vardagskläder den här gången: jeans och toppar och tröjor. Inte en enda klänning! Jag är nästan stolt över mig själv... ;) Nu väntar jag bara in mina dojor som jag beställt. Heja vårkläder...!!!

Annars har dagen flutit på lugnt utan några större incidenter. Var på gymmet efter jobbet och det kändes gott. När jag kom hem låg ett kuvert från Landstinget och väntade på mig. Min tid för träff med ortopeden igen. EN MÅNAD efter jag ska röntga mig. Hallå? Har de fattat att jag har ONT!?? Jösses...

I morgon är det dax för studiedag och fortsatt arbete med Läroplanen. Hoppas det blir en givande dag.

Nu ska jag slappa..! Puss på er...

En bra dag!

Kategori:

I dag har det varit styrelsemöte igen. Riktigt givande samtal i dag och som vanligt väldigt intressant. Åt lunch på Naan och tog Sushi för första gången på väldigt många år. Tyckte dessutom att det var gott, det tyckte jag inte sist. :) På lunchrasten hann jag dessutom köpa ett par jeans. Såna där slitna, åtsittande som jag tror att jag är för gammal för. Äh, skit samma..!!
Har dessutom träffat tjejgänget nu på eftermiddagen. Tog en Ceasarsallad på Pasha, så i dag har det bara blivit mat på stan. Lyxigt värre.. ;) Dessutom har vi ju fnissar en hel del. Sanslöst att man blir 15 år igen så fort vi ses. Kul!!
Nu är jag hemma och tar det lugnt. I morgon är det jobb igen och sen är det gymtime efter två dagars vila.
Puss på er! <3

Måndag och trött som vanligt...

Kategori:

Lång jäddra måndag är avklarad. 06:30-18:00... Huuu... Fast det har ändå varit en bra dag. Goa´ungar och käcka kollegor gör att man klarar det mesta. Har dessutom suttit i möte och försökt få till våra lönekriterier... Ja, Lärarförbundets medlemmars, alltså... Inte klart ännu, fortsättning följer om två veckor. Spännande..

Sen hade vi vårt måndagsmöte på avdelningen och min redan överfulla kalender fick några nya datum inbokade i sig. Kul att gå på utbildningar och lära sig nytt, men nu börjar jag få VÄL mycket att göra. Sen är det ju alla läkarbesök som ska hinnas med också.. My God!

I morgon är det styrelsemöte med Lärarförbundet och sen blir det en eftermiddagsdejt med gamla tjejgänget på Pascha Lounge klockan 5. Ska bli kul att träffas och skvallra lite. 15 år på nytt.... ;)

Nu är det soffa och mysbrallor som gäller resten av kvällen. Gooooott!!

Ha en härlig måndag, godingar...

Vååååår..!!

Kategori:

Vad lycklig jag blir när jag ser krokusar - löjligt, men sant.. Det innebär att det är vår. FAKTISKT!! Firade denna upplevelse med att beställa ett par nya vårskor. Ett par grå Palladium-kängor. Är kär i dem innan jag fått dem. Ska vänta en vecka till, men sen ska jag ställa bort alla vinterskor och boka tid för däckbyte på bilen. Då ÄR det vår på riktigt, har jag bestämt.

Annars har dagen förflutit lugnt hittills. Tog en liten sovmorgon och åkte sen till gymmet. Körde ett gott pass. Härligt... Nu måste jag nog låta bli vinet några veckor, för jag har fått världens vin-plöffsmage... Det är det värsta att låta bli. Är ju så gott med vin. Jaja.. Vill man vara fin får man lida pin, heter det ju.

I morgon är det måndag igen och jag börjar halv sju. Hatar att börja tidigt på måndag morgon, men det är väl bara att gilla läget. Ska sitta och diskutera lönekriterier för Lärarförbundets medlemmar dessutom i morgon och då är det väl bra om jag är pigg och alert? Har i alla fall läst på, så jag känner mig fint uppdaterad.

Nu ska jag kolla på skidskytte och ta det allmänt lugnt. Ha en fin söndag och njut av VÅREN!!

Lördag

Kategori:

Härliga lördag..! Fast trodde nog att den inte skulle bli så härlig när jag först vaknade i morse. Var ju ute i går... ;) Men jodå.. Lite huvudvärk, men inte värre än så. Städade hela huset och satte mig sen och åt frukost. Eller.. Lunch, kanske det blev eftersom klockan blev typ 12.

Efter det tog jag mig en härlig långpromenad i solskenet. En dryg mil blev det. Underbart! När jag kom hem tog jag mig ett bad och gottade mig. Nu är det bara helgfirande som gäller..! Ska se vilka låtar som går vidare till finalen och förhoppningsvis äta nåt gott.

Ha en härlig lördag, go´vänner...

Party i morgon

Kategori:

Fredag i morgon igen. Det går alldeles för jäkla fort.. Skönt i alla fall att det officiellt är vårmånad nu och att man märker att det blir ljusare och ljusare...

Tanten ska alltså ut och vädras på krogen i morgon. Ska bli trevligt. Åker inte hem emellan jobbet, utan passar på att träna innan vi ska träffas och sprita... Problem: Måste välja kläder redan i dag!! Tror jag är nöjd och det bästa vore om jag gick och la mig nu så jag slipper ändra mig.. Hihi..

Blir en kortis-blogg idag... Känner mig inte så "pratsam"..

Puss på er!