Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Äntligen fransar!

Kategori:

Jaha.. Då var det ett faktum. Jag har skapat ytterligare att beroende i mitt liv - mina ögonfransförlängningar! Det är ju faaaaan också. Fast så länge det inte skadar någon annan så gör det väl inget om man är lite fåfäng? Nåväl... Tre timmar tog proceduren i dag och medan jag låg där så insåg jag att jag var jäkligt kissenödig. Jag kom ju precis från gymmet och hade druckit ett par liter vatten. För er som inte har gjort fransar någon gång, så kan jag berätta att man ligger ner med typ tejpade ögon. Detta gör ju att man inte kan traska runt hur som helst. Trodde fasen jag skulle explodera innan jag var klar.

För övrigt har jag givetvis jobbat i dag. Är med våra yngsta barn nu och de är så jäkla söta och goa. Vi har målat med blå färg i dag. Tror allt och alla var blåa innan vi var klara. Härligt!!

Gymmet blev lite stressigt, eftersom jag var tvungen att vara tränad och duschad klockan 4. Fick ändå cyklat en timma och kört rygg och axlar. Vila i morgon och sen kör jag igen på torsdag.

Nähä.. Nu är det dax att slappa. Ha´t gott!

Måndag

Kategori:

I dag har det varit styrelsemötedags på Lärarförbundet igen. Alltid lika spännande och intressant. Tyvärr var jag tämligen grinig när jag anlände dit på grund av att jag knappt sovit i natt. Satans arm och hand! :( Som tur var fick jag piggnat till under dagen, så det blev allt en timmas cardio på gymmet innan jag åkte hem.

Nu har jag precis pratat med bästa syster på telefonen. Diskuterade Minnas dop och vad man ska köpa till den lilla fisen. Har ett par månader på mig att komma på nå´t. Blir väl något bra från gammelmoster! ;P Fast inbjudningskortet kom ju aldrig fram, så jag kanske inte är bjuden? Hihi..

I morgon börjar jag tidigt och sen blir det gymmet innan det ÄNTLIGEN är dags att fylla på ögonfransarna igen. Tänk vad lätt det är att skapa ett beroende. Fast det är inte bara fåfänga. Tycker jag ser piggare och gladare ut med dem. Eller, ja.. Det kanske är fåfänga... :D

Nu ska jag packa gymväskan till i morgon så den är redo. Ha en bra kväll, alla...



Helgerna går fort

Kategori:

Då var ännu en helg till ända. Fasiken vad fort det går. Har trots min lilla "sjukdom" i går haft en bra helg. I dag körde jag ett sånt jäkla gott pass på gymmet. Tror jag fick all ork av att jag var så jäkla slapp i går. Nu tog jag fram lite "jävlaranamma"... Härligt!! Det är då jag funderar på att anmäla mig till Gladiatorerna. Känner mig på topp!!

Har dessutom hunnit med ett litet kalas nu på kvällskvisten. Tyvärr fick jag så jäkla ont i magen så det var bara att åka hem! :( Åldern..

Nu är det soffan som gäller. Ska kolla om jag kan hitta mina ansiktsprodukter till nåt bra pris på nätet. Har ju några favvosidor att välja på.

Ha en bra söndag!

Vääääldigt trött

Kategori:

Anledningen till att det inte blev något bloggande i går beror på att jag minsann var ute och svängde mina lurviga på stan. Fyra glada flickor träffades på Harrys halv åtta för att äta och dricka gott! Fick knött i mig en Harrys-burgare, som de fick gjort glutenfri och allt. Gott! Vin och glass och kaffe slank också ner innan vi bestämde oss för att kolla runt lite på övriga ställen i stan. Rätt dött överallt, så när vi betalat garderobsavgift på typ ALLA ställen återvände vi till Harrys igen. Jag hade jätteroligt och det var längesen jag var ute nu så jag behövde komma ut och luftas lite.

När jag vaknade i dag på förmiddagen, så var livet inte lika prima. Fyy faaaaan vilken jäkla huvudvärk och inte en enda huvudvärkstablett i huset. :( Gick och la mig igen,  till närmare halv tolv när jag ändå tyckte det var dags att gå upp och käka lite frukost. Hittade dessutom en förskrämd liten Ipren i handväskan - Lycka!!

Efter frukosten bestämde jag mig för att jag måste aktivera mig. Bytte sängkläder och städade hela huset. Gick ju inte fort, precis men nu jävlar är det gjort. Soffan resten av den här dagen, alltså!

Ha en fin lördag alla goa!


Puss!


Blond igen!!

Kategori:

Fasen vad gott med en vettig frisyr igen. Det enda negativa är att min lilla frisör är skeptisk till fler ill-blonderingar. Börjar ta lite på den lilla tantens hår och hårbotten, tydligen! :( Nu sitter jag och mumsar Aladdinchoklad. Fan.. Är jag godissugen så är jag!!! Nu blir det vila och sen blir det Biggest Loser. Veckans höjdpunkt! Ha't gott..!!

Obeskrivligt godissugen....!!!!

Kategori:

I dag har jag haft min expeditionsdag på Lärarförbundet. Tänker varje gång jag kommer dit att " i dag har jag nog inte så mycket att göra". Även i dag tänkte jag så.. MEN.. Varenda minut jag är där, så finns det att göra. Alla som undrar vad "facket gör" borde PRAOa där en dag. Helt slut när jag går därifrån, men det är så jäkla roligt och intressant så det är det definitivt värt..!

Åkte till gymmet en sväng innan jag begav mig hemöver. I dag var det faktiskt bara en sväng. Rätt skönt emellanåt att inte träna skiten ur sig. Måste vara därför jag är så inihelvetes godissugen nu. Funderar nästan på att ta till knepet som jag hade när jag var liten och inte fick handla godis hur som helst: sirap blandat med havregryn! Ja, jag veeeeeeeeeet..!! Tyst!

Nu sitter jag med en ansiktsmask och badrock och bara myser. I morgon är det dessutom äntligen dax att besöka världens bästa frisör - Christina på Hårstudion. Bara 5 veckor sen sist, men 11!!!!! veckor sen senaste blonderingen. Fy fan vad jag ser ut..

Nä.. nu ska jag käka sirap.. TONVIS!! ;)

Senor i handen, doktor Josef, träning och mina fina klänningar.

Kategori:

Så skulle man faktiskt kunna sammanfatta hela min dag. Eller, nja.. Jag har ju faktiskt jobbat också. I dag har jag jobbat med kommunens webbsidor. Kul men jag blir fruktansvärt trött i skallen. Fast riktigt trevligt när jag känner att jag gör ett ganska schysst jobb med det lilla material jag förses med.

Var ju hos doktor Josef. Han klämde och böjde och klämde ännu mer och tryckte och böjde på mitt stackars finger. Jodå.. Han konstaterade att det är väldigt svullet, men att han inte varit med om den här åkomman innan. Kul att just jag kunde bidra med något speciellt och annorlunda. Efter vidare diskussion med en av hans kollegor, kom de fram till att ortopeden vore mer lämpligt för mig att besöka. Ny remiss dit och ny väntan. Det som de ändå var nästan, ganska säkra på är att det verkar vara en sena i handflatan som mår lite tråkigt. Fortsättning följer igen, alltså...

Efter jobb och doktor, så åkte jag till gymmet. Skulle ju varit hos Mia och gjort mina ögonfransar, men hon hade blivit mormor och avbokade tiden. Blää...! Fast kul för henne! :) Cyklade en timma som uppvärmning och sen körde jag axlar och rygg. Ökade lite på vissa av axelövningarna, så jag hoppas det kommer kännas i morgon. Ett fint pass, återigen..!!

Hämtade mina beställda klänningar på vägen hem. Båda var toppen!! Så kul när man köper online och det passar. Fast jag har väl lärt mig nu vad som funkar och inte. Har ju skaffat en del erfarenhet på den fronten. Hihi..!

Nu sitter jag i soffan och slappar. Har precis betalat månadens räkningar och det är lika tråkigt varje månad. Kan man inte bara få behålla lönen någon jäkla månad på året!?

Ha nu en bra kväll! :)


Tröööööött..!!

Kategori:

Sammanfattar dagen med ett enda ord: TRÖTT..!! Har knappt sovit nåt alls i natt på grund av den dumma handen och den dumma armen. Därför har jag inte varit världens käckaste tjej i dag precis. Ska ju till läkaren i morgon igen och då hoppas jag på mirakel. Som det känns nu så kan de hugga av hela armen och så kan jag donera den till forskning. Hihi..!!
Eftersom jag är en gnällspik så blir det inget mer bloggande i dag.
Pussåkram!

Nya fyndet

Kategori:

img_6839 (MMS)

Måste bara visa klänningen jag just köpte. Tänk vad nöjd man kan bli. Ja.. Jag vet att materiella saker inte är allt, men svarta klänningar är en svaghet..!!

Vad bra jag är..!!

Kategori:

Det insåg jag på gymmet i dag. Jamenar.. Jag är över 40 år och i bättre form än någonsin. Jag bara orkar och orkar. Tyvärr är vissa kroppsdelar inte helt överens med vad min hjärna tycker, typ handen och foten, men jag tror vi ska komma överens så småningom. Foten, hjärnan, handen och jag... ;)

Sen har jag haft en bra helg också. Lugnt och skönt och trivsamt. Kan behövas i bland. Har ju saker inplanerade varje dag hela nästa vecka, så den vilan behövdes nog. Roliga saker som är inplanerade, men ändå!

Egentligen har jag inget vettigt att skriva i dag, så...

Ha en bra söndag!

Snö?!!

Kategori:

img_3143 (MMS)

Så kom den då.. Snön!! Är inte jätteroad av snö eftersom jag bor som jag gör. Vägen hem till skogen är ju inte prio ett att skotta, precis. När jag bodde i stan var det ju lugnt.  För övrigt har dagen varit bra. Bra pass på gymmet och mys i soffan med brasa och vin nu på kvällen. Ska ägna den här helgen åt me, myself and I tänkte jag. Trevlig sysselsättning!!  Zappar runt på TV'n och fastnade framför HULKEN..!! Fy faaasen, vad dåligt!! Tänk att man kollade på skiten nån gång där i början på 80-talet?!! Hihi.. Nähä.. Nu ska jag återgå till me, myself and I.. Puuuuuss...!!

Att göra en pizza

Kategori:

Just precis.. Att göra en pizza till middag, denna fredagskväll var dagens ambition. Mozzarella, parmaskinka och kronärtskockor... mmmm... Har fått för mig att det blir nyttigt då.. ;P Brukar köpa färdiga pizzabottnar, eftersom jag tycker det är jävligt svårt att göra glutenfri deg. Blir jääääävligt kladdigt!! MEN.. Dagen till ära, fanns det inga färdiga bottnar, så det var bara att gilla läget och köpa en mix.

Väl hemma tog jag fram mixern och tjoffade i mixpåsen och jästen och vattnet. Tyckte det blev väldigt löst, men jag är ju ingen bak-guru, så jag hällde ut allt och skulle knåda. Hahahahaaaaa.... Det var bara klet!! Tog på mer mjöl och mer mjöl och mer mjöl... Fortfarande klet... Nåja.. Den skulle ju jäsa en halvtimme, så jag antog att den hade skärpt till sig då. Jodå, ovansidan på degbullen var len och fin så jag kände mig nöjd... Ovansidan, ja! Allt annat var fortfarande kladd. Fick upp eländet och la det på en bakplåt och bakplåtspapper. Kladd, kladd, kladd och mera kladd... Å herrejääääävlar, vad köket och jag såg ut.

Till slut efter väldigt, VÄLDIGT mycket jobb blev det en pizzabotten och till slut även en pizza - en god pizza, dessutom. Frågan är om det var värt besväret?! ;D

Nu är pizzan uppäten och nu ser jag fram emot min Ben & Jerrysglass som väntar på mig i frysen. Den är jag värd efter allt slit..

Ha en härlig fredag!
Puss!

I morgon är det fredag!

Kategori:

Visst är det hemskt att det finns en dag i veckan, som alla bara önskar bort för att det ska bli NÄSTA dag. Jag
 snackar om TORSDAG..! Jag gör det också, men visst är det konstigt? Man kanske borde göra det bästa av torsdagen? Så man på Onsdagen kan säga "I morgon är det Torsdag" ;) Hihi.. I alla fall har den här dagen varit bättre än gårdagen. Visst.. Yrar runt i nå´t värktabletts-töcken och tappar saker och är allmänt snurrig, men jag kan ju i alla fall skylla på nå´t. Inte alla som kan det.. ;)

Jag hade ju som mål för året att hitta på roliga saker och nu har jag bokat in en hel del faktiskt. Ut med goa kompisar både nästa fredag och lördag. Veckan därpå blir det festligheter med goa jobbisarna och sen är det nästan dax för Stockholm och Rammstein. Tur man är så ung så att man orkar! ;)

Nu har jag bänkat mig i soffan och i kväll kommer ju ett program som jag bara inte kan missa: Biggest Loser, Sverige. Helt fascinerande att se... Förra veckan var det en man som gått ner 16 kilo på en vecka! S E X T O N    K I L O!!!! Där ser man att det går om man bara vill!

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att göra inget!

Puss på er!

Blöh, Blöh och Blöh..! :(

Kategori:

I dag har jag en gnäll och böl-dag. Inget jag gillar, men konstigt nog verkar det som om min hjärna bara bestämmer sig för att jävlas och kör en grindag. Inte ens gymmet gjorde mig på gott humör och det gör väl inte saken bättre att jag fått en ny läkartid för min hand. Gnäll och grin och böl..!! Nä.. Nu blir det inte mer bloggade förrän jag är glad igen. I mars 2024? Hihi.. Nädå.. Vi hörs! Kram!

Ernst...

Kategori:


I dag har jag haft min "fackliga dag" på Lärarförbundet. Alltid lika trevligt! Har faktiskt fått fixat en hel del, känns det som. Bokat in en utbildning för våra nya ombud och knåpat ihop en inbjudan till en föreläsning till våren. Vi har bokat in en norrman som heter Atle Johansen, som ska diskutera hur man får roligt på jobbet. Verkar riktigt, förbannat skitbra..!  Dessutom har jag lekt Ernst och "känt in rummet", det vill säga att jag har hängt upp tavlor och gardiner på mitt och Evas fina, fiiiiiina kontor. Kul..!

Dessutom har jag imponerat lite på min omgivning med att knåpa ihop en käck middag bestående av entrecote, potatisgratäng, pepparsås och ett gott vin. Schysst tisdagsmiddag och blir ju en hygglig matlåda till jobbet i morgon.. :D Heja kalorier, de är trevliga!!

Nä.. Nu ska jag dricka mer vin. Skit i att jag ska upp halv sex i morgon!! ;P




































































































































































































 


Ojojoj..!

Kategori:

Trööööööött..!! Jobbat 06:30-19:00 i dag och är helt slut nu. Har slängt i mig käk och duschat men nu är det soffan och TV'n som gäller. Återkommer i morgon..! Puss och kram!

Härliga söndag

Kategori:

Söndag är en rätt härlig dag. Man är utvilad och kan göra lite vad man känner för. Flumma runt, eller vara redigpotta. Jag är en sån som kombinerar de alternativen. I morse var jag på gymmet och nu har jag strykt en massa kläder, så att jag kan se anständig ut i veckan. Återstår bara att flumma runt resten av dagen. :D

Får även lite vårvibbar i dag, vilket inte är helt fel. Ser väääääääldigt mycket fram emot våren och ljuset nu. Trött på mörker och mer mörker. Allt är lättare på våren.

Färdigbloggat för nu. Kanske återkommer om jag har nåt vettigt att skriva. Så, flumma på nu.. Eller var redigpottor. Valfritt, som sagt!

Lördag och solsken

Kategori:


Heja solen och heja lördag! Tog mig en liten sovmorgon och åkte sen till gymmet. Lördagar vintertid = hårdpass på gymmet. Körde crosstrainern i en halvtimma och sen var det dags för cykeln. Halvtimma där också. När jag cyklade som mest, kom gymmets "old man" fram och gav mig träningstips. Tyckte jag körde på tok för mycket cardio och om jag ville gå ner i vikt borde jag satsa på max en halvtimmas intervall samt högre vikter i gymmet. Detta för att öka testosteronhalten..! Öhh.. Fan, jag kör ju svintunga vikter för att vara tjej.. Kontentan: Han tyckte jag var tjock? Eller..? Ja, det läste jag in i samtalet i alla fall.. FAN!!

Sen käkar jag ju som ni vet massa jäkla piller för min hand. Har lyckats få alla biverkningar som finns. Yrsel, finnar, illamående och ont i magen.... Ja, plus att jag fortfarande har ont i handen och tydligen är tjock..! ;D DUBBELFAN!!

Annars har dagen varit bra.. Haha.. Träffade en gammal vän som hastigast och det gjorde mig på gott humör. Nu försöker jag dricka ett glas vin, men det går sådär.

Ska kolla TV och slappa i soffan. Kan ju vara käckt det också..!

Ha en fin lördagskväll!

Blogg från träningscykeln

Kategori:

img_4674 (MMS)

Blir blogg från träningscykeln i dag. Ny vinkling.. ;) Har återigen haft en bra dag på jobbet och nu sitter jag alltså och cyklar och bloggar på gymmet. Blir bara cardio i dag, sen ska jag hem och käka räkor och dricka vin.  Lovade ju att berätta om gårdagen... Inledde dagen med att städa huset. Låter ju inte så roligt, men som de flesta känner till så är jag ju städnarkoman och ser det som en drog.. ;D Sen  åkte jag och röntgade den beryktade handen. Nu hoppas jag att jag kan få någon diagnos och avslut på detta.  Efter röntgen var det dax för min dag på Lärarförbundet. Jobbade 12-20 där i går på grund av att vi hade medlemsmöte på kvällen. Det är alltid så himla kul och intressant när jag är där. Jag lär mig så himla mycket av dessa kloka personer som jag delar styrelseuppdraget med. Att vi dessutom har väldigt trevligt tillsammans gör ju inte saken sämre. Vi har lite projekt på gång för medlemmarna under våren och det är jättekul att få vara med att planera detta.  Sen hände det lite andra kul saker under dagen som jag nog inte ska ta upp. Underliga SMS och annat.. ;)  Jaha.. Detta är alltså en dag som jag anser kanonbra. Jag kanske är nöjd med lite? Ha nu en go fredag alla söta. Puss och kram!!

Helt slut, men glad ändå

Kategori:

Kom hem nu. Helt slut..! Haft en toppendag, som jag skriver om i morgon. Är för trött nu. Sov gott! :)

Nytt läkarbesök

Kategori:

Jag har ju som ni vet lite problem med den där siffran 40..! Nu tycker jag det bekräftas allt mer, det jag är övertygad om: Att det går utför med tanten! Har ju haft ont i min hand, speciellt i mitt ringfinger i ett par månader och i dag fick jag nog av smärtan och fick en ny läkartid och en ny läkare. Nummer tre..! Doktor nummer tre, som heter Josef, var faktiskt väldigt noggrann och det kändes som om han tog mig på allvar. Kan också vara så att han inte orkade höra på mitt bölande. ;) Han skickade mig på provtagning och i morgon ska jag åka upp och röntga handen. Nya fina piller fick jag också. Funderar snart på att åka in och sälja bakom Storan. Haha..

Annars har dagen varit väldigt bra. Goa´ungar och goa´ kollegor på jobbet. Solen har visat sig och jag varit och tränat. Återigen en timma kondition och i dag fick benen och magen en rejäl genomkörare. I morgon blir det en vilodag, eftersom vi har medlemsmöte med Lärarförbundet till klockan 20:00. Det ska bli intressant.

I kväll ska jag bänka mig framför TV´n och kolla på "Biggest loser - Sverige". Där kan man se hur rätt kost och motion ger resultat. Sånt gillar jag..!!!

Ha en fin kväll, alla SEX som nu besöker min blogg... ;)

Otroliga människor

Kategori:

Otroliga människor finns runt omkring oss. Vissa är otroliga på grund av deras kunskap, sätt, personlighet eller genom att bara finnas till. Andra är veeeeeeeerkligen otroliga. De som vet allt, har varit med om allt och dessutom hundra gånger värre eller bättre än någon annan. De som bara måste hävda sig. Ja, jag vet att det oftast ligger en djupare anledning till deras beteende, men jag orkar ändå inte med dem. En sådan människa har jag träffat i dag. Oh my God..! Om någon någonsin upplever mig som en sådan person, så säg till mig. Nej, förresten... Slå till mig. HÅRT!!

Annars har jag haft en bra dag. Både på jobbet och på gymmet. När jag kom hem tog jag mig i kragen och bäddade rent i sängen. Så mysigt med rena lakan!

Har ju fått en del goodiebags med all nätshopping som jag ägnat mig åt under åren. Testade ett parfymprov som jag fått. Fy faaaan vad gott den luktar. Nu måste jag ju köpa den. Ny nätshopping på gång, skit också! ;)

Jobbmåndag!

Kategori:

Vardag.. Ett härligt ord egentligen. Hade man inte vardag, kunde man inte njuta av helg. :) Jag tycker det är jätteskönt att ha kommit igång igen. Fast det var svårt att sova i natt och det var svårt att behöva tänka på jobbet. Inte van att tänka nu ju... ;) Det ska nog bli ordning med det. Dessutom har jag inte käkat något onyttigt på hela dagen. Yes!

Fick dessutom svar på mitt mail som jag skickade till kompetenscentrum häromdagen angående mina studier. Jag vill ju så gärna plugga historia. Nu visar det sig att det finns distanskurser som man kan söka. Nu måste jag bara ta ett beslut på om jag ska det eller inte. Tyvärr fungerar jag ju så att jag kan inte söka ett ämne och gå in för det halvhjärtat. Nä, fan.. Då är det MVG som gäller!!

Nu ska jag sätta mig i soffan och bara göra inget. Najs!

Pussåkram..!!

Söndagsångest?

Kategori:

Söndag minsann. Ledigheten går mot sitt slut och det är verkligen dax att ta itu med vardagen igen. Jag hade goda ambitioner att komma upp i tid i morse, för att öva lite inför morgondagen. Ställde klockan på 8, tänkte att det kunde vara lagom. Kom upp ur sängen halv 10! Gick sådär att komma upp alltså...

Efter frukosten drog jag till gymmet. Körde återigen ett riktigt grymmepass. Känner mig i synnerligen god form och det gillar jag! Kan bara värken i handen gå över också, så blir träningen riktigt awsome..!! Nu är det bara kostomläggningen kvar...

Nu håller jag på att baka. Ja, det är inte jätteavancerat, eftersom jag lånat en bakmaskin av en jobbkompis. I med alla ingredienserna och tryck på "Start". Som sagt, krävs ingen Einstein för att klara, men ändå. Kollar också igenom min kalender för våren och försöker styra upp mitt liv. Fasen vad mycket enklare det var när man var barn och mamma och pappa fixade allt. ;)

Inför våren har jag också tänkt att jag ska försöka hitta på saker. Behöver inte vara något avancerat, men börjar bli trött på hemmets fyra väggar. Kanske ett biobesök eller en fika någon gång då och då. Jag behöver aktiveras med annat än gymmet. Håller på att förvandlas till en tristnisse...

Nu är tydligen tvätten klar. Blir ju kul att gå och hänga upp den. Hihi.. Sen är det dags för middag, något NYTTIGT!!!

Ha en bra söndagskväll..!!

Karaktär?

Kategori:

På något vis har min karaktär försvunnit under jul och nyårshelgen. Den är puts väck.. Frossar i precis ALLT... Snabba, fina kolhydrater. Är ju som sagt innan en kolhydratsjunkie om jag inte har min karaktär alert. Jag blir så trött på mig själv. Jodå.. Har tränat som en besatt och tur är väl det, annars hade väl dessa ledighetsveckor resulterat i 5 kilo plus på vågen. Fan.. Jag ska ju NER 5 kilo, fan inte upp.. Dumma mig!!!! På måndag börjar jag ju jobba igen och då hoppas jag att jag kan börja sköta mig.

Nu sitter jag redo i soffan och väntar på Thåström på SVT2. Konsert från Way out West. Fan, vad bra han är. Längtar tills han släpper nya skivan. Då har jag två dagar på mig att lyssna in den tills jag ska se honom på Trägårn. Ska bli så braaaaa....!!

Jag funderar på om det hänt något annat kul eller intressant i dag? Näeh.. Faktiskt inte. Kanske är bra?

Ha´t fint nu..!

Dagen blev inte som jag tänkt

Kategori:

img_7659 (MMS)

Blev inte som jag tänkt mig i dag precis. Planerat in gymmet, ett bad och sen ut på stan med flickorna. Tyvärr slog magsjukan till, så vi blev tvungna att ställa in. :(  Planerade snabbt om dagen, kvinna som man ändå är... 18 hål golf, sen hem och tog en varm och gooo bastu. Hämtpizza, vin, mysbrallor och soffa. Tja.. Det får väl funka då.. Fast jag ville varit snygg i kväll..

Trevlig fikastund

Kategori:

I dag fick jag äntligen kommit iväg på fika hos min gamla favvo-svärmor. Det känns verkligen som att komma hem, även efter alla dessa år. Hon är bara bäst!! <3 Så himla trevligt att träffas och prata en stund. Tyvärr blir det för sällan, men får försöka bättra mig på den punkten. Fick dessutom en fin blomma av henne, en Julros. Undrar om jag kan hålla liv i den?

Ska ju ut med girlsen i morgon och slängde en snabb kik i garderoben. Vad faaaan ska jag ha på mig?! Tycker jag ser ut som en tant i allt som hänger där. NEJ.. Jag vägrar vara en tant!!! Nåväl.. Oavsett kläder, ska det bli kul att göra sig snygg, dra i sig lite vin och gott käk och fnissa lite. Fasen vad kul vi har när vi träffas. Snacka om att vara 15 år på nytt.

I morgon är även sista dagen på min långa jul och nyårsledighet. Konstigt vad fort tiden går?! Nu ser jag fram emot våren på riktigt. Fick även någon konstig fundering på att läsa någon kvällskurs. Är sugen på historia. Vet bara inte hur jag ska hinna med allt? Dygnet har 24 timmar även 2012, eller? ;)

Nu ska jag nog ägna resten av dagen i soffan. Tycker att gym, fikabesök och en snabbvisit i mataffären räcker för i dag. Ska väl lagas någon middag också, men annars så tror jag orken officiellt är slut.

Ha en bra kväll, alla fem som läser min blogg. :)






Dagarna går...

Kategori:

I dag är det mammas 75-årsdag. Firade den i storm med en bukett rosa rosor uppe på kyrkogården. Inte så man vill fira sin mammas födelsedag, men det är ju så läget är och det är bara att gilla det...

Fick tummen ur den beryktade häcken och åkte och tvättade och städade bilen. Det var verkligen behövligt! Har även hunnit med att shoppa lite i dag. 20% extra rabatt i Odd Molly-affären på Freeport, gjorde så att jag fick köpt mig en jättesöt kofta. Kick´s sålde favvosminket med 50% rea. Me like rea! ;) Har dessutom fyllt på mina ögonfransar i dag, så nu är man snygg igen. ;P

Annars är snart ännu en ledig dag till ända. Herregud vad fort dagarna går, det är faktiskt läskigt! Snart är det vardag och jobb igen, men det är rätt okey det också..!


Ciao!


Skitväder, skitväder och åter skitväder...!

Kategori:

Nu är jag jäkligt trött på det här vädret. Jag hatar att vara inomhus hela dagarna, men det går ju fasen inte vistas ute i det här skitvädret. Ja, jag vet: Det finns inget dåligt väder.. bla, bla, bla... Joooooo...! Detta är typexempel på jävligt dåligt väder! Blä!

Har i alla fall varit och tränat och i dag gick det prima. Höjde till och med lite vikter i dag. Känns som om det var längesen sist? Hmm... Sen blir det bowling och bio. Bowling är jag ju urusel på redan innan, undrar då hur det går med en svullen hand? Kan ju skylla dåligt resultat på det då. ;) Bio är det hundra år sen jag var på, tror jag. Väldigt längesen, i alla fall. I dag blir det Sherlock. Vet inte om det är någon vidare bra film, men mysigt att gå på bio och käka godis ändå.

I dag hade jag tänkt att gå upp i tid, fråga mig inte varför eftersom jag är ledig. Nåväl, det blev ändå inte så. Fasen vad det är skönt att ligga och dra sig på morgonen. Kommer bli jobbigt att vänja sig bort med på måndag morgon.

Nu ska jag ägna ett par timmar till ett av mina favvo-nöjen: WEBSHOPPING!! :)

Ha en bra dag, alla..

Tomtefritt

Kategori:

Nu är julen officiellt över här hemma. Har ägnat eftermiddagen åt att ta bort tomtar och röda saker. Så jäkla skönt! Nu vill jag ha vår, vår och mer vår. Är trött på mörker.

Annars går jag in på ledighetsvecka nummer två. Har varit och tränat och hoppas att resten av årets träningspass går bättre än det i dag. Fasen vad segt det var! :( Annars har jag inte så mycket mer inplanerat i veckan än just träning. Ska träffa girlsen på fredag och ta en repa på stan. Ska bli jättekul!

Har hittat en ny sida att shoppa ifrån: Sportamore. Gjorde lite fynd vad det gäller nya träningskläder. Tights och linne, nice! Fasen vad jag kommer träna bra i dem! ;P

Börjar bli dags att tänka på middag, känner min lilla mage. Satsar nog på korv stroganoff i dag. Goooooooott!!

Såg dessutom att de ska visa alla Jönssonligan-filmerna på tv, med start i kväll. Funderar på en liten nostalgikväll och kika på eländet. :)

Nähä... Nu är jag hungrig...!! Puss å kram!

Oväntat besök

Kategori:

Istället för att ligga och sova i soffan med mysbrallor, fick jag snabbt klätt på mig lite anständiga kläder nu på kvällskvisten. Varför? Jo därför att jag fick besök av två personer jag aldrig ens kunde tänka mig skulle hälsa på. Niklas och William, två av mina gulliga små elever som jag hade när de var små. Nu är de visst inte så små längre, utan riktigt stiliga unga män. Lika goa nu som för 10 år sen..!! Jättetrevligt att de kom och hälsade på! :) Tänk vad glad man kan bli av oväntat besök...

2012

Kategori:

Nytt år, nya möjligheter. Hade en trevlig och mysig nyårsafton med god mat och dryck. Lite sent blev det, men så ska det ju vara. I dag har jag min obligatoriska "ligga i soffan-dag". Det är faktiskt enda gången på året som jag med gott samvete ligger i soffan med mysbralllor och käkar snask.

Dessutom har jag min årliga dejt med en gammal barndomskärlek: Ivanhoe!! Åååååhhhhh.... Kärlek..!

Nä.. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, så...


Ha en mysig dag, alla...