Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Shortspremiär! :)

Kategori:

Hade en golftid 10:20 i dag och jag bara bestämde mig för att ta på mig shorts. Jamenar.. Hur jävla kallt kunde det bli? Det gick strålande bra och nu måste det väl ändå vara vår? Golfen gick också bra och min nya putter var alldeles strålande! Kuuuuuuuul..!! Så jäkla gott med en Valborgsmässoafton när solen skiner. När hände det sist?!
Just nu kör jag en liten halvtidsvila i soffan innan det är dags för matlagning och annat. Tänkte dra ihop en god, stark pastarätt sen. Lite kallt rosévin till det, så blir det ju alldeles strålande. Dessutom finns det en bytta B&J i frysen, som blir en fin efterrätt. Heja ledig dag!!

I morgon får jag väl försöka återgå till ett normalt liv igen, med ett normalt kaloriintag. Gymmet blir det i alla fall, så långt vet jag.

Ha en härlig Valborgsmässoafton alla söta!

Tältkatastrof...

Kategori:

Tänk att jag bara visste att det enbart kunde sluta med katastrof när man väljer att klä in ett parkeringshus i Kungsbacka med skynken och sen döpa eländet till "Valborgsfestival".. Haha.. Jag, Josse och Linda hade bestämt att träffas hos Josse och käka thaimat, dricka vin och sen gå ner ganska tidigt till festivalen. På programmet stod det att det skulle vara schlager och nå´n DJ som spelade Gyllene Tider-låtar. Kunde ju vara trevligt...

När vi kom ner vid 20 i 8, så var där typ 25 pers i tältet och HEAT stod och soundcheckade... Å soundcheckade å soundcheckade... Tydligen hade de gjort det ett tag även innan vi kom ner, så man undrar ju.. Vi undrade var vår schlager och Gyllene Tider var, men det verkade vara lite hemligt.. Hihi..

Till slut satte de på lite Gyllene-låtar och efter ytterligare en stund kom det ett gäng transvestiter... förlåt, drag-artister och gjorde nå´t fånigt framträdande med parodier på schlager. Ytterst pinsamt! Kvällen förflöt i samma pinsamma anda, med ytterst lite folk. Kanske beror det på att det kostade 200 spänn att gå in under skynket?! Ockerpriser i baren gjorde inte det hela mycket bättre.. Till slut tröttnade vi och gick runt och kollade läget på lite andra ställen. När en skitjobbig norrman på Pepes var övertygad om att han skulle få hångla med mig, så var det dags för mig att åka hem. Herregud, vad är det med folk?!!

Gick bort till stationen och fick tag på en taxi. Åkte på århundradets rip-of när jag fick betala en bit över 500 spänn för att åka hem. I vanliga fall betalar jag typ 350. Dubbelmorr!! Så.. sammanfattning av kvällen: Trevligt att vara med Josse och Linda, men vi borde gått nå´n annanstans...

I dag tog jag en riktigt lång sovmorgon och sen gick jag ut och grejade i trädgården. Hatar att krypa runt och rensa ogräs och skit, men det blir ju rätt fint när man är klar. Nu har jag precis käkat varma mackor och sen blir det nog avancerad vila resten av kvällen. I morgon hoppas jag på fint väder så jag kan ut på banan och testa min nya putter.

Puss på er!

Hurra för fredag!!

Kategori:

Började halv sju i morse och det är ju alltid lika kul att gå upp så tidigt.. ;) Skönt i alla fall att det faktiskt ljusnar väldigt tidigt nu. Man blir lite piggare i alla fall. Arbetsdagen förflöt helt okey och efter jobbet åkte jag till bolaget och handlade på mig lite godsaker inför helgen. Ska ju ut i morgon, så jag får väl grunda lite innan för att palla tälteländet.. ;)

Efter bolaget åkte jag och handlade blommor och åkte upp till kyrkogården och gjorde lite fint där och sen drog jag till gymmet. Passade på att sola lite och tydligen hade de bytt rör. Får väl se om man har nyans fiskbulle, eller lite bättre.. :P

Nu sitter jag i soffan och dricker vin, käkar ostbågar och choklad. Funderar på att skita i att registrera de kalorierna i min nya app.. Hehe.. Gott som fan är det i alla fall...


I morgon ska jag ta en gooooo sovmorgon, åka till gymmet och sen ska jag ägna resten av dagen åt att göra mig snygg. Ska ju ut i stora staden Kungsbacka... :D

Näh. Nu ska jag hetsäta..


Puss!

Tack Gode Gud för att det är fredag i morgon!

Kategori:

I dag har jag varit helt otroligt trött hela jäkla dan. Inledde med att ställa klockan fel, så att jag gick upp för tidigt. Väl på jobbet så var jag nog inte still en halv sekund. Herrejösses, var intensiva ungarna har varit i dag!! Att de orkar!? Efter jobbet åkte jag till gymmet. Halvtimma kondition och sen körde jag ben. Men fy faaaaan vad det var segt. Helt slut i kroppen. :( Åkte hem och städade mitt übersunkiga hem, vilket tog ett tag. Nu har jag precis duschat och strax ska jag se på Anna Skipper och sen är det Criminal Minds. Börjar halv 7 i morgon, så upp tidigt i morgon igen. Suck!! Ska åka till kyrkogården efter jobbet i morgon. Det är 6 år sen som mamma gick bort, så jag ska dit och göra lite fint. Sen blir det gymmet igen och då hoppas jag orken är tillbaka. Nä, hörrni.. Puss!!

I dag har jag i alla fall haft en bra dag! :)

Kategori:

Har ägnat min dag nere på Lärarförbundet. I dag har jag börjat skriva ut listor på alla våra medlemmar som ska skickas ut till ombuden. Inser att jag har att göra ett tag framöver. :)

Annars är jag rätt trött faktiskt. Fick kört ett bra pass på gymmet, men nu är energin slut. Hade egentligen tänkt att städa här hemma, för nu är det Sunkvarning, klass 3.. Blöh..! Får ta det i morgon INNAN jag sätter mig i soffan, för det verkar vara hela hemligheten med min ork. Alltså.. Så länge jag inte sätter mig ner så orkar jag.. ;D

I morgon ska jag tillbaks till mina pluttar på jobbet. Söta och roliga, men fan vad trött man blir av de små. Börjar jag bli gammal?!! Näh..

Så.. Det blir inte roligare än så här i kväll..


Puss! <3

I dag har jag gjort något som jag inte gjort på väldigt länge....

Kategori:

När jag tänker efter så var det någon gång i maj 2001 som jag gjorde det sist - sökte jobb!!! Jo, det är sant!! Kommunen söker IKT-pedagoger, så den tjänsten sökte jag i dag. Verkar så jäkla kul!! För er som inte vet vad IKT betyder, så står det för Information – och KommunikationsTeknologi. Man ska alltså lära lärare och elever att hantera till exempel datorer och att LÄRA sig genom användandet av dessa. Åååååååå, vad jag vill ha den här tjänsten. Antagligen är jag väl den enda sökande så jag kommer ju få den på stört! Höhö.. Snälla..!!!

För övrigt har jag shitty day nummer två och därför tröstar jag mig själv med en bytta hallonsorbet som jag hittade i frysen. Det är ju inte choklad, men det får gå. Borde ju inte äta sånt efter att ha varit duktig på gymmet, eller så vänder jag på det och säger att jag kan äta det just därför.. HA!

Annars har jag jobbat med webben i dag. Brukar vara kul, men i dag kändes till och med det segt. Blöh.. Gjorde klart alla mina utvecklingssamtal utom ett efter jag hade slutat. Känns gott.

I morgon är det dax för facket igen. Får vi se vad som händer då, brukar alltid vara något nytt som dyker upp. Blir i alla fall gymmet i morgon igen. Hade tänkt alla dagar utom söndag den här veckan. Nu jäklar ska tanten komma i toppform! :D


Näh.. Nu ska jag vara som en normal människa och se på TV.

PUUUUUUUSSSSS!!!!

Om man raderar måndagar....

Kategori:

Innebär det att tisdag ärver helvetesstämpeln då? I varje fall så är måndagar inte min favvodag. Jag borde vara pigg och utvilad efter helgen, men känner mig bara grinig och jäääävlig, rent ut sagt. Nu är jag i alla fall hemma, men har lixom inget positivt att säga. Jag tror helt enkelt jag säger: MOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRR!!!!!

Näh.. Nya friska tag i morgon. Puss på er!

Ping iN Craz-E 35"

Kategori:

Så tituleras mitt nya inköp för dagen - en ny putter. Det är ju inte så att jag hade åkt och inhandlat en ny om inte min gamla hade gått sönder, men konstigt nog behöver man en putter på golfbanan. Ja, eller på greenen i alla fall. ;) Hade dessutom en bonuscheck på några hundra som jag fick när jag köpte mitt nya klubbset i höstas. Bäst att passa på att utnyttja det man har. Valde mellan fyra olika, men den här kändes bäst. Nu blir jag giftig på banan.. Haha..

För övrigt har jag varit på gymmet och kört ett finepass. Vila i morgon, men sen blir det en intensiv träningsvecka hade jag tänkt. Nu börjar resultaten synas och då kan man ju inte sluta.

Arbetsveckan blir förhoppningsvis lugn. Inga kurser eller annat inbokade och dessutom verkar ju det luta åt långhelg till helgen. Hoppas jag kan ta ledigt på måndag... Nu sitter jag och funderar på om jag ska lämna in min deklaration, eller om jag ska strunta i det ett tag till? Varför ska man vara ute i god tid, det är ju onödigt! ;D

Jaha.. Finns det nå´t mer att berätta? Troligtvis, men kommer inte på nå´t...


Puss på er!

Slappelördag...

Kategori:

Förutom att ha dragit igång gymmandet efter en veckas frånvaro, så kommer den här lördagen bli helt lugn och fridfull. Var jävligt gott att komma dit igen, men det var lite segt och dessutom är jag rädd för att det kommer kännas rejält i morgon. Brukar ju aldrig träna alla kroppsdelar samma dag, men eftersom jag inte varit där på så länge så körde jag igenom allt. Gött, men slitigt!

Dricker Coke Zero istället för vin och ska hålla mig lite nyttig den här veckan tänkte jag. Ja.. Eller.. Den är ju slut i morgon, så det innefattar även nästa vecka fram till lördag, i alla fall.

Har precis betalat räkningar och det är ju lika upprörande varenda jävla gång. Morr!! Fattar fan inte hur det kan gå så jävla mycket pengar jämt. Förbannade elräkning och förbannade vattenräkning. Bara de två gick på över 5000 spänn!! Galet..!!!

En trevlig sak är i alla fall att mina nya stövletter passade jättebra! Dessutom såg jag på prislappen som satt på dem att jag hade fått betala 100 kronor mindre än vad det stod att de kostade. Det är icke-morr på det...

I kväll blir det grillat och ugnsrostad sötpotatis, men som sagt: inget vin! Tråkigt i dag, men jag kommer vara nöjd i morgon.

Ser till min glädje att jag fått fler läsare av min blogg... Välkomna!! <3


Nu ska jag måla naglarna så jag blir på bättre humör efter räkningarna.


Puuuuuuuuussssssss.....!!!

Äntligen över!?

Kategori:

Då var två dagars utbildning över. Så´n jäkla ångest som jag haft över detta och så är det över. Bra gick det också. Vi fick en jättebra utvärdering av våra deltagare, så nu känner jag mig mallig som tusan. Fy fan vad gott för egot att fixa saker som man inte tror sig kunna klara av... :) Nu känner jag mig förtjänt av helg!

Just nu står lasagnen i ugnen och jag har dragit på mig gosebrallorna och sitter i soffan. Trots att jag inte rört på häcken på en hel vecka, så är jag helt slut i kroppen. Konstigt!? I morgon får jag försöka dra igång min träning igen och jag antar att det kommer gå segt som tusan, men det är bara att ge det ett par dagar så är jag tillbaks igen. Det konstigaste är nog att jag känner mig tjock och otymplig bara för att jag inte tränat. Jag lär nog inte ha lagt på mig så många ton på en vecka, så det är konstigt vad ens psyke ställer till... Eller.. MITT psyke. Fast jag är ju inte som alla andra heller.. ;)

Annars lär det inte hända så mycket den här helgen. Ska bara träna och ta det lugnt. Nästa helg ska jag ju på Valborgsfestivalen, så jag får väl vila inför det ångesladdade faktum att jag ska sitta i ett tält och få utspilld folköl i plastglas uthälld över mig. Precis my cup of thé om man säger så. ;P Fast nu ska jag inte vara tvär, det blir väl inte roligare än vad man gör sig? Eller? Hmmm...

Nu ska jag mumsa lasagne...


Puss!

På kurs....

Kategori:

Har haft en riktigt givande dag nere på Löftadalen. Helt otroligt att man ror i land något som man från början tror kommer gå åt helvete. :) Nu på kvällen har vi suttit med våra kursdeltagare och käkat ostbricka, druckit vin och tjatat skit. Riktigt trevligt! Bäst att skriva att vinet är medtaget hemifrån, det är inget som Lärarförbundet bekostar. Skönt också att min befarade magsjuka "bara" var en matförgiftning. Frisk och kry, trots helvetesnatten härom natten. I morgon har vi en ny, spännande dag framför oss oss sen är det efterlängtad helg. Ska ägna både lördag och söndag åt seriös träning, för nu har jag tappat.. Fy fan!! Nu är det dags att sova i det lilla mysiga folkhögskolerummet bestående av en säng och ett skrivbord. Haha.. Puss å kram på er!!

Att utnyttja toan's fulla potential...

Kategori:

Det blev ingen rolig natt, den som gick. Blev så grymt magsjuk, så jag tillbringade mer tid på toa än i sängen. :( Funderade ett tag på att sova på golvet på toan, men det var så kallt! I dag har jag sovit typ hela dagen, men förutom huvudvärk mår jag rätt okey. Huvudvärken tror jag beror på att jag inte druckit nå't kaffe i dag. Fick min nya telefontid till ortopeden i dag. Han ska ringa mig den 13:e juni. Jättekul, med tanke på att jag ska göra undersökningen som han ska ringa om den 10:e maj!!!! En dryg månad efteråt alltså. Snacka om följetong. I morgon åker jag till Löftadalen och håller i grund 2 tillsammans med Helen. Vi hoppas att det kommer att gå bra! :D Nu ska jag fortsätta att vila mig. Puss!

Väntan...

Kategori:

Sitter i Hålabäcksskolan och väntar in alla medlemmar som ska se på vårt seminarium med Lärarförbundet. Ska bli trevligt.. Massor med mackor väntar.. För övrigt har jag hunnit med att fixa mina ögonfransar i dag. Trevligt!! Ha en bra kväll alla söta!!

Lååååååång dag!

Kategori:

img_2966 (MMS)

12,5 timmar på jobbet gör då ingen glad. I varje fall gör det inte mig glad. Trött, sur och grinig sitter jag nu i soffan. Ska fixa mina naglar i en käck färg, då blir jag nog glad..  Just det ja.. Det har ju funnits några glädjeämnen i dag. Min lilla älskade bil har blivit servad och mådde bra. Jag har köpt biljett till valborgsfestivalen. Heja tält!! Haha.. Dessutom har jag köpt ett par fina stövletter...  I morgon ska jag ha lite sovmorgon, vara hos Mia klockan 9 och fixa mina fransar. Efter det blir det facket och fix och trix inför Vårseminariet på kvällen. Det innebär att mina trogna läsare inte kommer få nån ny blogg i morgon. Orkar nog inte det..  Puss på er!!

Härliga söndag...

Kategori:

Tänkte gymmat, men istället blev det en sväng på golfbanan. Jag får nog börja tänka att det är motion ändå. 4,5 timmar ute i friska luften måste ju vara bra för kroppen på nå´t vis? Själva golfen gick okey, det trodde jag inte först eftersom drivern gick åt alla håll. En liten fot-flytt så blev allt bra igen. Konstig sport..!!

För övrigt har det varit en bra helg. Trevligt och kul i fredags, lugnt och skönt i går och som sagt: golf i dag. Det blir en bra mental förberedelse inför nästa vecka som känns lite tung. I morgon börjar jag 06:30 och jobbar till 19:00. Tisdag har vi vårt vårseminarium med facket och då är jag väl inte hemma förrän 22:00. Onsdag är en vanlig dag och torsdag åker jag till Löftadalen för den däringa kursen som jag och Helen ska hålla i. Kommer hem igen fredag eftermiddag och då lär jag vara TRÖTT!!! Så, tuff vecka.. :(

Resten av dagen i dag ska jag ägna åt rekreation. Dusch, middag och TV. Det blir prima det..


Puss på er, sötnötar!! Eller.. En sötnöt, flera sötnötter? Jaja.. Ni fattar..

Smått trött i dag...

Kategori:

Härliga lördag.. Solsken och lite vårkänsla. Väl? Jo, det tyckte jag allt när jag var ute på min lilla promenad förut. Hämtade bilen som stod så fint parkerad borta vid Ica och väntade på mig. 6 kilometer i ett härligt väder, det är fina grejer det. ;)

I går var jag på en riktig långtur. Ända till Göteborg, hör och häpna. Haha.. Kollade på Nostra Love som hade en liten spelning på "Glenns sportsbar". Blev en väldigt trevlig kväll och konceptet att sälja ett glas vin för 35 spänn funkar ju alltid. Funkar ju dessutom ännu bättre när man faktiskt blev bjuden på hela notan! <3 I dag är mitt huvud dock inte så nöjd med vinintag. Det går väl över.

Ska ta mig en dusch nu och får väl försöka snygga till mig lite. Egentligen vill jag bara ligga i soffan med mysbrallor och äta chips eller nå´t, men får väl rycka tag i mig lite grann. Det är ju ändå lördag. Annars är inget annat inplanerat i dag. Får väl plugga lite inför utbildningen som jag ska hålla i nästa vecka. Hjälp.. :(

Puss å kram på er godingar..!


TGIF!!

Kategori:

img_3320 (MMS)

TGIF!! Jag har gjort mig snygg å drar på stan. Återkommer i morgon..! Puss!

Att planera en utbildning...

Kategori:

Jag tror jag dör av hjärn-utmattning i dag. Har suttit på Lärarförbundets expedition hela dagen och försökt att planera en utbildning för våra ombud. I bland tror jag att jag på fullt allvar är korkad. Till slut fattade jag ingenting.. Får sitta i helgen och plugga lite mer. Efter en heldag med enbart tankeverksamhet åkte jag till gymmet för att få ruskat liv i hjärnan igen. Hjälpte inget vidare, faktiskt.. :(

Direkt hem och började städa. Fan, gör man nåt annat än jobbar, tränar, städar och tvättar? Tråkigt liv, eller har alla det så? Blöh.. Är bitter i dag.. Bajs, bajs, bajs..

I morgon är det fredag och då ska jag i alla fall ha en bra dag har jag bestämt. Surar klart i dag, så är jag glad i morgon. :D

Nu ska jag göra iordning mina naglar och kolla på Anna Skipper. Det brukar vara en bra kombo..


Nä.. Nu ska sur-kärringen, bitterfittan och gnällhelvetet sluta blogga för i dag.

Puss!!

Remiss på remiss på remiss på remiss.....

Kategori:

Haft planeringsdag på jobbet och det flöt på smärtfritt. Väntade ju dessutom på att ortopeden skulle ringa mig och det gjorde han. Men beskedet att det enda de hade sett på magnetröntgen var att senan i handen var inflammerad. Haha.. Jo, det har jag ju fattat nu... Ny remisstid till Sahlgrenska eller Varberg för att de ska mäta nervimpulserna i armen. Tydligen kanske allt beror på det som det från början inte kunde bero på, dvs Karpaltunnelsyndromet. Puuuuuuuusssssssst...!!! Fortsättning följer...

Åkte till gymmet efter jobbet och det gick prima. Fick dessutom beröm från gymmets mest vältränade kvinna att det syntes på mig att jag jobbar bra där borta. Blev riktigt glad av att höra det... Ja, nu är jag mallig och skryter, men eftersom det är MIN blogg får jag göra det. Sådeså!!

Nu ska jag.. hmmm... kolla igenom mitt paket från Yves Rocher. Läste i en blaska att de hade riktigt bra fillers, så det beställdes på stört. Fick dessutom typ 50 giveaways.. Älskar giveaways..!! Duschtvål, hårinpackningar, you name it..Nu hoppas vi bara på fantastiska resultat..

Nähä.. Men dåså..

Puuuuuuuusssssss.....!!!!

Konstig vecka

Kategori:

I dag har jag varit på expeditionen och jobbat. Bokat det sista inför vår ombudsutbildning som vi ska ha på torsdag och fredag nästa vecka och planerat klart vårt Vårseminarium som vi ska ha på tisdag. Vi var dessutom bara två stycken som jobbade i dag, så det blev liiite körigt mellan alla telefonsamtal. Det gick nog bra, tror jag..

Åkte till Kungsis och köpte mig ett vitt linne och ett läppglans. Budgetshopping, eftersom båda sakerna gick på 139 kronor. :D Efter Kungsis åkte jag till Einarssons och bokade in en service för min lilla bil. Det skulle jag ju gjort när jag var där och satte på sommardäcken, men man kan ju inte komma i håg allt.

I morgon ska vi ha planeringsdag på jobbet och dessutom ska jag snacka med ortopeden klockan 13:00. Då får jag äntligen reda på vad det är för fel på min lilla hand. Kan ju säga som såhär: golfsäsongen har inte gjort det bättre.. :( Men, men.. I morgon vet vi.. Tog ju bara.. hmmm... 4 månader. Höhö..

Just det ja. Fick ju mina restnoterade jeans från H&M i dag. Åtsittande, slitna... Jodå.. Slitna är de, men eftersom jag aldrig lär mig utan alltid köper för stora kläder, så är de inte speciellt åtsittande. Torktumlaren nästa!!

Nu ska jag se på Brottsplats USA. Heja mord!!

Puss!

I morgon är det vardag igen...

Kategori:

Herregud, vad dagarna går fort. 5 dagars ledighet kändes som hur mycket som helst, men huj vad snabbt de försvann. Har i och för sig haft en bra ledighet och gjort lite roligt i alla fall. I dag har jag hunnit med både en 60-årsuppvaktning och ett besök på gymmet. Bra kombination.. ;)

I morgon ska vi styra upp det sista inför vårt Vårseminarium med Lärarförbundet. Vi har bokat en norrman som heter Atle Johansen, som verkar vara hur bra som helst att lyssna på. Inför detta ska det beställas ett gäng mackor, typ 150 stycken och så ska jag försöka få tag på vaktmästaren på Hålabäck, för att få koll på ljudanläggningar och lite ditt och datt. Bra att man alltid har saker att göra, vore ju tråkigt annars. :D Ska dessutom eventuellt hinna bort till Freeport och Kungsis en sväng. Behöver ett långt, vitt linne som jag ska ha under min nya tunika. Blir väl porrigt att bara ha den på.. Hehe..

Annars händer det nog inte så mycket mer i kväll. Tror jag ska chilla i soffan bara....

Puss på er!

Golfvirituosen..

Kategori:

Återigen en dag i golfens tecken. Börjar kännas riktigt bra detta... Säger jag nu, men jag hinner nog ändra mig. :D Spelade med Håkan och Bettan i dag. De är för jäääävla sköna. Humor på hög nivå. Älskar dem!! Fick några riktigt sura gubbar i bollen framför oss. Herregud, sicka sura människor det finns. Att de bara inte kan gå ut på en bana och ha kul? Dumjävlar..

Tror dessutom att näsan har blivit ännu en nyans rödare. Får intala mig att det är rart. ;) Solen tog alltså, trots att det var mer kallt än varmt.

I kväll blir det grillning och A-B´s gooooooa hamburgare. Mumsigt! Att man dessutom är ledig i morgon gör ju inte saken sämre. Tänkte hinna med både ett öppet hus för en 60-åring och gymmet. Det blir nog bra..

Läge att kolla Masters-avslutningen i natt. Svensk i topp och det hör ju inte till vanligheterna. Till och med jag tycker att det är lite spännande.

Nä.. Nu ska jag mumsa chokladöverdragna skumkaniner.

Puss! <3

Jag har både varit duktig och slapp i dag....

Kategori:

Jag har både varit duktig och slapp i dag. Det är en konstig kombination. Inledde morgonen med en promenad med lilla Åsa och sen åkte jag till gymmet. Trodde inte jag skulle kunna prestera efter gårdagens vinafton, men det gick finemang. Resten av dagen har jag ägnat i soffan, skönt men jag får lite ångest över att vara så jäddra lat. Nu har jag dessutom gått lös på rosévinet och påskgodiset och världens bästa film på TV.. Eller ja.. En av världens bästa i alla fall: Gilbert Grape. Så.. Lite Johnny Depp-dreggel nu.. Over and out för i dag..!

Långfredag...

Kategori:

Nu ligger vi hela högen i soffan å kollar på Masters efter en heldag med golf, mat och alkohol. Mycket trevligt. Spelade dessutom rätt okey golf idag. Kan bero på att jag höll på att frysa ihjäl och ville skynda mig hem. :) Tror att jag kommer vara riktigt schysst bakis i morgon och det är ju alltid intressant.. :) Nu ska jag umgås. Puss!!

Lediga, underbara dag...

Kategori:

Trots att jag gillar mitt jobb, så ska jag ju inte sticka under stol med att säga att jag inte gillar att vara ledig. Gött! Inledde dagen med sovmorgon. Upp och käkade frukost och sen stack jag till gymmet. Fick solat och kört ett riktigt fint pass. När jag kom hem så städade jag här hemma och förberedde maten tills i morgon. Firade att jag hade varit så duktig med att ta ett långt, härligt bad och ett glas rosé. Naaajjjjjs....

Nu sitter jag i soffan och smaskar påskgodis och väntar på Anna Skipper. Äntligen är min idol tillbaks i tv-rutan. ;)


Puss, godingar..!

Bra dag..

Kategori:

Vissa dagar känner man direkt när man vaknar att de kommer att blir bra. I dag kändes det så. Hade styrelsemöte och det är alltid väldigt intressant. Att jag dessutom fick ett bryt sista kvarten i min sekreterarroll, gjorde nästan saken ännu bättre. Kunde bara inte sluta fnissa. Ska bli kul att läsa det protokollet sen.

Direkt efter mötet hade vi hittat på lite bus för vår kära Ingrid i styrelsen som fyller 60 år på måndag. Beställt cateringmat och sen åkte vi på en hemlig tripp ut till Hjälmeskulla för att göra blomdekorationer och planteringar. Kändes väl sådär först, men fasen vad kul det var. Tror jag sa 72 gånger att jag var så nöjd... :)

Är ledig i morgon, vilket passar rätt bra. Har haft lite mycket att göra på sistone, så nu kanske jag kan hinna att komma i fas med mitt liv. Ska i alla fall inleda med sovmorgon, det förtjänar jag.. :D

Just det ja.. Fick även besked från min mammografi-undersökning. Jag är frisk!! Fan, vad skönt att veta...



Ont i huvudet..!!

Kategori:

Ojojoj..! Överlevt dagen, men fy fan vad trött i skallen jag är. Begravning, ombudsutbildning och gym har tagit halvt knäcken på mig. Nu är jag äntligen hemma och ska bara slappa!! I morgon har vi nämligen styrelsemöte, med lite festligheter efteråt och då vill jag vara lite piggare än vad jag är just nu...

Så.. Kort blogg i dag..


Puss!

Sommardäcken är på plats! Heja sommar....

Kategori:

07:30 var jag på plats på Einarssons Bil för däckbyte. Går ju rätt så smidigt när man lämnar bilen till såna som kan, om man säger så. 25 minuter från det att jag lämnade nycklarna tills dess jag fick tillbaks dem. Gött!

Jobbet har förflutit på lugnt och utan större incidenter. Har fått grävt klart i min rabatt på jobbet och nu känner jag mig nöjd. Har engagerat massor med barn och de har grävt och sopat och grejat. Heja dem!! Jobbade till 18:00 och sen var det dags att åka hem och mumsa spaghetti och köttfärssås.

I morgon är det dax för ombudsutbildning på stadshuset, men även begravning. Dannes morfar, 96 år, men ändå jobbigt. Jag gråter ju alltid i kyrkan, oavsett tillställning. Alldeles för mycket som kommer över mig. :(

Nu kollar jag på TV. Mitt nya favvoprogram, där en extremt överviktig person får hjälp i ett helt år att gå ner i vikt. Tjejen som är med i dag väger 202 kilo. Jag ska fan sluta gnälla på min vikt..!

Förhoppningsvis får jag vara ledig på torsdag. Har ju min lediga dag på schemat på fredag, men som alla vet är man ju redan ledig då. Är det få barn på jobbet, så får jag vara ledig på torsdag. Hooooopppppppaaaaaaassss...!

Nu ska jag chilla..

Puss!




Påsk snart då ja..

Kategori:

Ställde just fram tre tuppar och en kyckling här hemma och vips så har man påskpyntat. Dessutom har jag varit på Ica Maxi och handlat lösgodis med de andra snålrövarna i Kungsbacka för 2:95 hg. ;) Hehe..

Har återigen varit på tok för effektiv. Gymmat, dammsugit, tvättat, bakat (i bakmaskin, men ändå), handlat och sköljt av bilen. Den ska ju få sommardäck på sig i morgon och det är ju pinigt att lämna in en sån sketen bil. Nu tar jag mig en liten välförtjänt paus innan jag ska ställa mig att stryka lite. Jippie! ;)

Kom just på att det blir två korta arbetsveckor nu, fast jag har jävligt mycket att hinna med, så jag vet inte om det är bra eller dåligt? Bra, säger vi.. Brukar ju alltid oroa mig för saker och ting i onödan och antar att det är likadant även denna gången. Jag hinner nog med allt jag ska..

Börjar bli jäkligt hungrig, känner jag nu. I dag blir det hemmagjort pizza med parmaskinka och mozzarella. Gooooottttttt...!!! Jag tror faktiskt att jag är hungrig jämt när jag tänker efter. ;) Jaha.. Hur kul var detta att läsa då? Skittråkigt, antar jag... :D

Puss på er, nu ska jag stryka...