Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

Malta..!

Kategori:

Påskafton i dag då ja. Vaknade innan klockan men vägrade att gå upp. Måste verkligen utnyttja sovmorgon när man kan. Fick till slut trasslat mig ur täcket och kom upp strax före 9. Efter frukosten var det dax för ett besök i Kungsbacka i diverse affärer och sen blidde det gymmet.

Hamnade i blomaffären på Tingberget och där var jag och stans pensionärer. Det verkade inte som om de handlade, utan stod mest där och var "lustiga", speciellt en gubbe som knött in sig vid kassan och stod och skojade om att han kunde ta betalt. Jättekul - verkligen! ;D

Har dissat påskmaten i år. I stället har det grillats här hemma. Det var inte dumt. Tyvärr är jag så mätt så det verkar som om jag inte kommer att orka min B&J... :( Frukost i morgon, kanske!? ;D

Just det.. Sommarens solsemester är bokad. Helt otippat blev det MALTA!! Jag är chockad själv...

Glad påsk mina vänner. Puss!!

Dagens visdomsord

Kategori:

Påskelipåskelipåsk..!!

Kategori:

I dag har jag gjort rent ugnen... Nä, skojade bara Totte..! ;) Jobbat som vanligt och gymmat efteråt.. MEEEEEN... Anmält mig till den nya NT-utbildningen som Skolverket ska starta upp till hösten. Ett helt nytt projekt som sträcker sig över tre år. Hoppas jag kommer med. 100 i hela Sverige, så det är bara att hålla tummarna. Gör det nu. Håll tummarna för mig..! :) 
 
Nu sitter jag i soffan och dricker vin och mumsar snask. Har ju redan ätit ett halv ton denna veckan eftersom kollegorna som har hand om fikarummet denna månaden köpt påskgodis för 500 kronor..!! 500..!!! Haha.. 
 
Efter påsk ska jag ta i tu med mitt sockerberoende på allvar.  4 månaders slarv får vara nog. Tänkte så här: om jag  drar ner på kaloriintaget med 500 kcal per dag i april månad så blir det 30 dagar X 500 kcal = 15000 kcal. 5000 kcal är ungefär 1 kg. April månad - 3 kg..! Bra va?! Återkommer...
 
Nu ska jag länka till min nya utbildning.. Puss!
 
 
 

Helgnöje?

Kategori:

Intalar mig att det är KUL att frosta av frysen... Även kylskåpet har fått sig en omgång. Bara ugnen och diskmaskinen kvar som ska saneras, men det blir en annan dag!!!

Så.. Ha en trevlig söndag..!

Vinkatastrof..!!

Kategori:

Lyckades välta ett glas vin över hela köksgolvet och väggar och skåpsdörrar. Fan! Dessutom var det FÖRSTA glaset vin för kvällen, så det går inte ens att skylla på en för hög promillehalt. Skit!

Hade inte tänkt att städa köket en lördagseftermiddag, men det var bara att gilla läget.

Lasagne till middag och inget godis hemma. Är kroniskt godissugen! Får väl göra mig ett ton popcorn senare i kväll.

Annars har det varit en lugn dag. Precis vad jag behöver. Varit och tränat och sen har jag bara tagit det lugnt. Betalat räkningar, men det var ju inte så ansträngande, bara dyrt. :(

Nu är det soffläge resten av kvällen. Puss på er!

Dum dag - dyr dag!!

Kategori:

Var hos tandis i dag. Det kostade 725 kronor, vilket man kan tycka är dyrt. MEN.. det visade sig att jag dessutom behöver en ny bettskena. Den kommer kosta 3000 kronor. Tydligen biter jag ihop käkarna så hårt nu så att käkmusklerna är helt överansträngda. Jag känner ju att jag är helt öm i ansiktet och det är värst på vänster sida. Konstigt att en sida är värre?! I alla fall kan det vara det som gör att jag har ont i vänster axel..!! Öööhhh? Snacka om att vara stressad och spänd!

I morgon ska jag dit igen och ta avtryck. Gilla läget, liksom.

Återkommer om fortsättningen.

Puss!

Mmmmmåååååndag...

Kategori:

Första dagen på veckan avklarad. I dag har vi haft studiedag och den gick riktigt bra. Inget tjafs alls. Skönt! Eftersom vi slutade 4 blev det dessutom gymmet i dag, vilket också var skönt. Fattar bara inte hur lång tid det ska ta att komma upp i orken att springa i en halvtimme? Bajs är det! Har kört lite intervall denna veckan och det är säkert jättebra, men...

I morgon är det dags för Lärarförbundet igen och jag ska till tandis. Usch, dyrt!! :( Snöstorm på väg dessutom?! Öööööhhhh...?! Blir det en bra dag, eller en dålig? Återstår att se.

Nu sitter jag i soffan och är sugen på choklad. Tur det inte finns nån hemma, för det ska INTE ätas choklad i dag! Jag är en sån jäkla gottegris...

Ska köpa världens största påskägg till mig själv, bara för det..! HA!

Så.. Puss på er!

Lördag

Kategori:

Det är ett säkert vårtecken att man vaknar FÖRE klockan ringer eftersom det är så ljust. Härligt! Låg och drog mig en stund bara för att fira att det faktiskt är helg. Gick upp och gjorde mig en fin lördagsfrukost. Sen röjde jag lite här hemma innan jag åkte till gymmet. På vägen dit hämtade jag ett paket med lite kläder. Ett par vita jeans.. (Ja, det kan jag visst ha!!) och en jeansklänning. Problemet var bara det att de skickat storföretag stor storlek på jeansen. Tillbaks med dem igen! 
 
Körde lite intervall på löpbandet i dag. Kondisen är inte okey ännu efter förkylningen, men det börjar kännas bättre. Sen blev ett rygg/ axlar- pass. Gott! 
 
Fick handlat lite på vägen hem och i kväll blir det fiskgratäng. Gott! 
 
Dagens lördagsnöje har varit att göra rent golvbrunnen i tvättstugan. Fy faaaaaaaaan!!! Så äcklig..! :( Nu luktar det i alla fall gott av citron i stället för av URK..!
 
Resten av dagen ska jag.. Hmm.. Vet inte? Tvätta lite och greja här hemma. Typ..
 
Ha en bra dag, sötisar! <3

En vecka senare..

Kategori:

Jag är för jävla dålig på att blogga numera. Usch!! En hel vecka sen?!! Hur tänkte jag nu?

Jaja.. Det har varit en riktig skitvecka, så ni har inte gått miste om något. Har mest varit stressad och sur och fortfarande inte riktigt frisk. Blöh! Dessutom slarvar jag med mat och snask och då lägger magen av. Grattis, jag är en dumskalle!

Nu är det bara två veckor kvar till påsk och lite långledigt. Ska bli skönt. Kan det bara bli lite varmt och skönt nu också, så..

Nu blir det soffan resten av kvällen. Puss på er!

Äntligen frisk - äntligen blond

Kategori:

Efter en veckas bölande med feber så är jag äntligen frisk. Eller.. Full med snor, men ändå. Samlade dessutom vuxenpoäng på att INTE gå och träna i dag på min lediga dag. Fick tvättat och fixat lite här hemma innan det var dags att bege sig till Kungsbacka och bästa Stina. Ja, min frisör alltså.

Åkte i god tid för att hinna gå till bolaget och åka till Coop. Skulle handla lite inför morgondagens mellofinal hos Josse. Lite tapaskväll, modell knytis. Trevligt!

Blev tvungen att tanka bilen och det slutade med en diamant-tvätt och dammsugning och complete makeover på den vintersmutsiga lilla bilen. Nu är den röd igen. :)

Det tog FYRA timmar hos frissan, men nu jävlar är jag blond igen. Hurra!!

I morgon ska jag dra igång träningen lite lugnt igen och som sagt - party på kvällen.

Puss på er!

Så snygg...

Kategori:

Ligger i soffan i rosa velourkläder och nyser och snörvlar. Ögonen är helt igensvullna och jag har kletat salva runt näsan eftersom den är helt uppflådd av allt snytande. Jag blir så trött...

Dessutom kan jag inte redigera stilmallarna här i bloggen, så nu surar jag för det. Kan det bero på att hjärnan inte fungerar ordentligt just nu? Alla andra kan ju ändra?! Dumma..!!

Ska vara hemma i morgon också. För ovanlighetens skull så ska jag inte börja jobba för tidigt. Måste bli frisk nu. Har ju mina nya spring-planer på gymmet och ska till frissan på fredag för att bli blond och på lördag ska jag bli odräglig på stan. Dax att bli frisk, alltså..

Puss på er!

Sjuk

Kategori:

Hemma och sjuk. Tänkte fixat lite med designen på bloggen i dag och då inser jag att jag glömt mitt lösenord. :( Nu har jag bytt och får vänta en stund.. Blöh!

Underbara fredag

Kategori:

Då var den efterlängtade fredagen här. Vårmånad och solsken, kan det bli bättre!?

Veckan har förflutit helt okey. Haft en del att göra, som vanligt. Helgen ska spenderas på ett fridfullt sätt tänkte jag. Gymmet och god mat och dryck. Ska försöka hälsa på Linda och Fredrik på söndag om de har tid. Har ju inte träffat lilla bebisen ännu. Har inte velat åka dit med alla sjukdomar som jag drar runt på från jobbet.

Nu slappar jag i soffan. Har avnjutit en god middag och lite Marabou saltlakrits. Mmmm... Så jäkla gooooood!

Puss på er nu! <3