Ambjitt - Unica és!

Här delar jag med mig av mitt liv till den som är intresserad.

I dag ska jag vara otrevlig i min blogg

Kategori:

Jo, det får jag vara, eftersom det är MIN blogg. :)

Jo, alltså... Jag har funderat över vissa människor. Mest sker mina funderingar på gymmet, eftersom där är ett bra ställe att tänka på och för att där samlas nästan alla sorts människor som jag kan reta mig på. I dag har jag funderat över två personer där. Mor och dotter. Mamman knappa 50 och dottern ca 20? Det finns en dotter till, men hon var inte med i dag.

Dessa två alltså. Mamman ser ut som en tunna på två ben och dottern är också skadligt överviktig. Då tänker ni genast: Men Ann-Britt, skärp dig! De är väl på gymmet för att göra något åt det?
NEJ..! Det märks ingen skillnad på dem. De är där frekvent, men det syns INGEN skillnad. Kanske kan det bero på att de mest "är där"? De anstränger sig inte ett skit och dottern ser så jävla sur och uttråkad ut så jag har lust att gå fram till henne och säga: LE DÅ, för faaaaaaaaaan!!! Mungiporna är konstant nedåt, beige och tråkig för övrigt. Ska det vara så jävla svårt att anstränga sig lite över sitt utseende?!! Herrejäääääävlar!! Jag säger bara, varför vara på ett gym om det ändå inte ger någon form av resultat? Om de ändå hade märkts på humöret? Jag hade fasen inte satt min fot där om jag inte märkte någon skillnad!!

Annars har dagen varit riktigt bra. Tvättade bilen innan jag åkte till gymmet, sen var jag och handlade lite nya ingredienser till min fettkost. I dag blev det blomkål/ broccoligratäng med vispgrädde och massor med ost. Lövbiffsrullader fyllda med pepparost och en rejäl sallad till detta. Hmm.. Mätt blir man i alla fall!!

Har även hunnit med ett riktigt långt, härligt bad och nu har jag dött i soffan. Ha en härlig söndag. Puss på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: